Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Gitt opp, langt ifra

donald_trumpEtter at mediene hengte ut Donald Trump for ti år gamle private uttalelser var det mange republikanske ledere som ba Trump trekke seg fra presidentvalgkampen. Det gjorde han ikke. Trump ligger litt bak Clinton på meningsmålingene, men han har langt ifra gitt opp. Daglig holder han store folkemøter og trekker opp imot 100 000 tilhørere.

Onsdag forrige uke talte han i Ohio. Der deltok også mange av hans støttespillere, deriblant Rudi Guliani, den tidligere så populære borgermesteren i New York.  Her kan du se hele møtet:

6 comments to Gitt opp, langt ifra

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Dagens målinger (18/10)

  Donald Trump ligger foran på én – LA Times/USC Tracking (+2).

  Hillary ligger foran på to – Rasmussen Reports (+1) og NBC News/SM (+6)

  Selv ikke et flertall av stemmene sikrer seier. Vippestatene vil avgjøre. Dette presidentvalget er unikt. Den ene kandidaten – Donald Trump – har ikke støtte fra en eneste stor avis. En samlet presse gjør alt den kan for å knuse Trump. Likevel er mannen i høyeste grad med, og jeg er helt sikker på at han til slutt blir valgt som USAs neste president.

 • Trumpforoffice

  Trump er mannen. Hele establishment er mot ham inkludert Clinton Bush alliansen, men han vinner fordi folket vil ha ham. Slitsomt for politikerbroilerne å måtte ta hensyn til folket, gitt

 • Trumpforoffice

  Elvis is in the building. The king has arrived

 • Amund Garfors

  Det er liten tvil om at dette er absolutt det siste toget som går for det gamle og gode USA som vi kjenner. Dersom Hillary Clinton vinner, da er håpet ute for den nasjonen, og samtidig har Europa sett sine beste dager.
  Ja jeg mener det er livsviktig at Donald Trump vinner dette valget, for den mannen han står i hvert fall for noe, i motsetning til Obama Hussein som har ført en politikk der USA har mistet all respekt. Når den filippinske presidenten Duterte får seg til å skjelle ut en amerikansk president og håne ham, da sier det alt om hvilke respekt som hersker ute i verden overfor dagens folk i Washington.

  Derimot vil Donald Trump bygge denne respekten opp igjen, for Trump er ikke en mann en kan herje med slik man kan med Obama Hussein.
  Og det er åpenbart at USA og Vesten er i en brytningstid og et paradigmeskifte der tidligere tankegang med sine korttenkte løsninger ikke lenger kan brukes. En kan ikke lenger utfase jobbene til Kina og Mexico og tro at levestandarden i USA forblir den samme. Nei, det blir konflikter og uro av slikt. Det er på høy tid at ansvarlige mennesker som Trump tar over ledelsen av USA, før hele landet kollapser og der det råtne establishment og systemet som Hillary Clinton representerer og som er det vesentlige problemet over there, forsvinner ut for alltid!

  Før eller seinere vil omveltningene likevel komme i USA, og de kan bli enda mer brutale når de først kommer en dag, enn de som vi nå kan regne med, dersom Trump overtar.

  Og jeg ser fram til nattens debatt, der en av toppene i Fox skal lede dette showet. Så det er bare å krysse fingrene for Donald Trump og at sannheten om heksa Hillary nå kommer fram. Og ikke minst hvor farlig det blir dersom hun tar over i Washington og fortsetter med sitt rankespill og sine stadige løgner!

Legg inn en kommentar