Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Her kan du se den franske dokumentaren om det norske barnevernet

barnevernet2Det kritiske søkelyset mot det norske barnevernets mange overgrep mot både norske og utenlandske familier fortsetter. Neste år kommer mange norske barnevernssaker opp i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, forhåpentligvis med dyktige norske advokater på ofrenes side, og for en måned siden ble et kritisk program om det norske barnevernet vist på den franske TV-kanalen Arte, etter at TV-journalisten Aline Fontaine var i Norge i mai.

Dette dokumentarprogrammet kan du se her med engelsk tekst:

2 comments to Her kan du se den franske dokumentaren om det norske barnevernet

  • Anonym

    Bra Simonsen. Håper det kommer flere slike filmer fra andre land! Det absolutt verste er tausheten fra alle som kan gjøre noe med det- de som har både innflytelse og sitter i posisjon. De overser alt og tror at ting blir glemt fordi det går så lang tid, men de tar nok feil: Folk glemmer ikke så lett en grov urett som blir gjort de!

Legg inn en kommentar