Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mye innvandrerkriminalitet i Danmark

kobenhavnEn ny rapport fra det danske utlendingspolitiet konkluderer med at organiserte kriminelle innvandrergjenger har blitt flere, mer spesialiserte og utgjør en større trussel enn noen gang før, skriver Breitbart. En stor politiaksjon i februar 2015 mot over 60 adresser resulterte i avsløringen av den største smuglerringen i Danmarks historie.

Den besto hovedsakelig av utenlandske innvandrere. Tiltalene mot utenlandske kriminelle er mer enn doblet siden 2009.

Politiet mener at innvandrergjengene har skylden for økende kriminalitet, ettersom kriminaliteten begått av dansker er synkende, skriver Berlingske Tidende, som siteres av Breitbart.

Politikommissær Jens Henrik Højbjerg ser ingen reduksjon i utenlandsk kriminalitet i nær fremtid. «Så lenge det er så store rikdomsforskjeller i Europa vil det være et insentiv til å forlate sitt eget land og begå forbrytelser andre steder,» sier han til Berlingske Tidende. «Det kan være mer å hente i de rikere landene, og vi må anta at dette er ikke bare et fenomen som stopper av seg selv,» sier han.

Den klart største delen av utenlandske kriminelle kommer fra Romania ifølge det danske politiet, som opplyser at de fleste av de forbrytelsene som er begått er enkle detaljhandelstyveri, datasvindel, kredittkortsvindel og innbrudd i private hjem.

Dansk politi advarer også om at de kriminelle blir stadig mer sammenvevd og mer sofistikerte, noe som fører til fremveksten av en mer formell forbrytelsesstruktur i Danmark.

Selv om antallet forbrytelser øker, er antallet kjente kriminelle ikke stigende i samme takt, slik at politiet mistenker at utenlandske gjengmedlemmer begå flere forbrytelser pr. person. I ett tilfelle ble 76 rumenere antatt å stå bak 5,541 tilfeller av kredittkortsvindel i 2015 alene, skriver Berlingske Tidende. Dansk Folkepartis talsmann, Peter Kofod Poulsen, tar til orde for en skjerpet grensekontroll. «Jeg tror det gjør en stor forskjell at du risikerer å bli nappet på grensen», sier han.

9 comments to Mye innvandrerkriminalitet i Danmark

 • Er det her meningen at en skal lese mellom linjene? For det er jo ikke mennesker fra Romania som er det store problemet i verken Danmark, Norge eller andre vestlige land, når det gjelder grov kriminalitet som overfallsvoldtekter, andre voldtekter, mord, ran og lignende. Vi har en enorm mengde artikler, statistikk og annen empiri som forteller at det er mennesker fra muslimske land som er problemet. Likevel skriver nesten ingen at det er muslimene som er problemet, og ikke alle innvandrere. Feige?

  • Vidar

   «Muslimene er vår tids jøder» veit du – og JØDER kritiserer man jo ikke…
   Men alle VEIT jo at «det er islam som er problemet», at de fleste av de «importerte» kriminelle er mer eller mindre bevisste og aktive MUSLIMER!
   Forøvrig beit jeg meg merke i betegnelsen «UTENLANDSKE innvandrere»..;-)

 • Anonym

  Det er helt feil å kalle dette for kriminalitet.

  Det er en krig mot Danmark (og resten av Europa).

  Fransk politi (fotfolket) kalte dette ved sitt rette navn (krig) for mange år siden.

 • Vidar

  Men en ulovlig KRIG, kan da også med fordel kalles «kriminalitet»!
  Eller terrorisme…!

 • Jan Hårstad

  Max: det er jo ikke lov å si tsigane/sigøyner i Europa, men det det her siktes til er sigøynerne fra Romania. Og det ingen har mye vett på er at mange sigøynere er muslimer.
  Franske sigøynerungdom raserte en mindre by i Frankrike etter modell av Jihadisme og folk ble fælne når de oppdaget at sigøynerne også drev voldsjihad.
  Når det braker løs i Frankrike vil sigøynerungdommen stå sammen med ungJihadistene.Alt tyder på det.
  Det man absolutt skal se i dag er videoer fra politidemoene i Frankrike som ligger ute på galliawatch.blogspot.no
  A must. Det er like før det smeller i France.Politiet hater politikere!

 • Høyreekstrem?

  Det kan nok være en ide å skille mellom utenlandske kriminelle og kriminelle innvandrere.
  Kriminelle innvandrere er folk som bor her fast, mange kan også være født her og er norske statsborgere.

  Mye av den kriminaliteten innvandrere er innvolvert i kan knyttes til såkalt familierelatert kriminalitet der kvinner og jenter er ofrene. Det vil si at de blir utsatt for trusler, vold og ulovlig frihetsberøvelse. Her er mørketallene store. Dette skyldes i stor grad at muslimer tar med seg middelaldersk ukultur fra hjemlandet, som blir levert videre over generasjonene.

  Flere kvinner med innvandrerbakgrunn har tatt opp disse massive kulturrelle problemene (se blogger på nettavisen.no) samt Hege Storhaug & Co på HRS. Resultatet er at de blir drapstruet av mannlige innvandrere og stemplet som ekstremister av innfødte.

  I Norge anno 2016 er det altså ekstremt å påpeke fakta knyttet til et gedigent samfunnsproblem. Slå den!

  • Vidar

   Det har til enhver tid vært både «ekstremt» og farlig å påpeke fakta – som kritiserer MYNDIGHETER og MAKTHAVERE! Slik sett er Norge (og Europa) anno 2016 ikke noe forskjellig fra ethvert sted til enhver tid her på kloden…
   Det skuffende og etterhvert også skremmende – er at siviliserte samfunn i dag IMPORTERER og re-installerer en barbarisme og en inhumanitet vi tidligere var veldig bevisste på å BEKJEMPE!

Legg inn en kommentar