Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Carl I Hagen med Donald Trump-takter

cih_stort-150x150Carl I. Hagen ble aldri stortingspresident, medlem av nobelkomiteen eller norsk statsminister. Men kunne Carl I. Hagen blitt USAs president. Kanskje, dersom han hadde vært født i USA, og holdt taler av denne typen som du kan se nedenfor. Der parodierer Carl I. Hagen den mulige neste amerikanske presidenten, Donald Trump.

7 comments to Carl I Hagen med Donald Trump-takter

 • Jan Hårstad

  Går det an å spekulere i om Hagen hadde styrt FRP,hadde FrP vært et søsterparti til Sverigedemokratene,Nasjonal Front og desslike?
  Kanskje bare tull. FRP vil jo globalisere NSB og forsvaret også.

  • Jan: Carl I. Hagen gikk vel av som partileder før Sverigedemokratene ble et toneangivende og stort parti. Men Dansk Folkeparti hadde gjort det godt i Danmark også mens Carl I. Hagen var leder for Fremskrittspartiet. Carl I. Hagens holdning på interne møter i partiet var at det burde være det danske Venstre som var Fremskrittspartiets søsterparti i Danmark, etter at den danske Fremskrittspartiet ble lagt i grus da Pia Kjærsgaard meldte seg ut og dannet et nytt parti. Men da hun ledet det danske Fremskrittspartiet var hun på besøk under det norske Fremskrittspartiets landsmøter. Derfor virker det underlig at hun plutselig ble betraktet som ekstremist som man ikke turte å ta i etter at hun fikk suksess med Dansk Folkeparti. Men alt har vel med parti-taktikk å gjøre. Carl I. Hagen jobbet for å få FrP med i en norsk regjering, og da passet det både å fjerne Vidar Kleppe og en del andre sentrale medlemmer fra partiet, og å sammenlikne seg med det danske Venstre i stedet for Dansk Folkeparti.

   • Tusenkunstner

    Carl I Hagen virker til aa endre mening ofte. Forst var det liksom Wara og Skjervengen som skulle ta over Frp. Men saa kom Bolkesjo ogsaa ville han ikke det allikevel. Der var det disse verstingene som skulle drive parti plutselig. Men saa kom han paa at det hadde vaert litt artig aa verra med i en regjering, saa da skulle plutselig verstingen ut og de moderate inn med blant andre Siv Jensen. Og naa faar tiden misliker han den ledelsen han backet opp om. Naa vil han ha de litt mer tradisjonelle Frp-erne tilbake.

 • "stiv av skrekk"

  Frp-topp Atle Simonsen vitset om «voldtekt av menn»

  Bent Høie (H): – Ikke greit

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/frp-topp-atle-simonsen-vitset-om-voldtekt-av-menn/a/23827847/

 • Jan Hårstad

  Bra du rydder opp når jeg surrer,Jan S. Surret kommer av mye frustrasjon. Det partilivet vi har i Norge idag er rene ørkenen.

 • Høyreekstrem?

  Ja jeg tror CIH kunne gjort det skarpt i amerikansk politikk. Han måtte da imidlertid representert enten Demokratene eller Republikanerne. Og veien til topps i de to store partiene er både lang og kronglete. Men han kunne klart det. Han kunne blitt president i USA.

  CIH er en mye bedre debattant og retoriker enn Trump, selv om også han har kommet med en del dumme uttallelser. Det gjør alle. Det sies derfor at en politikers verste fiende er hans/hennes egne tidligere uttallelser.

  For Hillary stiller det seg annerledes. Hennes verste fiende er ikke først og fremst egne uttallelser, men en haug med andre forhold som hver for seg diskvalifiserer henne fra stillingen som president. Hun er et worst case scenario, som egentlig skulle vært inne til soning av en lengre fengselsstraff…

 • FULL EVENT: Donald Trump MASSIVE 28K!!! Rally in Tampa, Florida (10/24/2016)

  Trump 44:50

Legg inn en kommentar