Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Har Sverige sett sine beste dager

garfors322-1«Sverige og svenskene har nok uten tvil sett sine beste dager. For nå er det blitt så galt i det lande, at politiet angripes med molotovcoctails, golfkøller, stein og flasker natt etter natt.  Disse menneskene som svenskene har sluppet inn i sitt land, som de svenske politikerne i sin vanvittige naivitet trodde var mennesker som kom dit for å få beskyttelse, fred og ro, de maskerer seg nå, og går til angrep på landets politi,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«Nylig var det omfattende uro i Ørebro. Og natt til mandag gikk disse forbryterne til nye angrep mot politiet i Malmø. Ikke mindre enn 31 biler ble satt i brann. Over hele landet ble det satt fyr på omtrent 70 biler på bare noen få dager. 

Og så kommer mitt spørsmål: Klarer ikke svenske myndigheter å innse at de snart er i krig? Eller er de for feige til å innrømme sin fadese?  Hvorfor tar de ikke denne virkeligheten innover seg eller ser dette rett inn i hvitøyet? Nei, virkeligheten den er ikke særlig behagelig for disse politikerne som for 40 år siden vedtok at Sverige skulle forandres til et nytt land.

Og der multikulturen ble vedtatt av ”sossarna”. Den gangen hadde neppe noen i Sverige hørt om radikal islam. Og knapt nok var islam blitt til noe særlig stort problem. ”Eliten” drømmer seg nå stadig tilbake til da Palme & Co satt med makta, og velger å leve i fornektelse. Samtidig som de forsøker så godt de kan å innbille både seg selv og alle andre at dette vil gå over. Men dette er kommet for å bli. Og dette problemet vil Sverige aldri bli kvitt!

Noe jeg stadig går og undrer meg på og som plager meg, det er hva svenske og norske politikere og myndigheter har tenkt å gjøre med islam/jihadfascistene den dagen disse føler at den nasjonalstaten de fikk lov å bosette seg i, er nedkjempet og ligger i ruiner? For våre naive politikere må nå endelig få inn i hodet sitt at denne gruppen av fremmede inntrengere aldri kommer til å bidra med noe positivt. Tvert imot.

Jeg er redd at våre politikere både her og over på andre siden av kjølen er blitt folkets verste fiender. For jeg har en liten mistanke om at vi blir rundlurt av disse halvarrogante dresskledde bedreviterne.»

17 comments to Har Sverige sett sine beste dager

 • Anonym

  Garfors, dette sa Kennedy for lenge siden: «Selvbestemmelsesrett er bare et slagord hvis framtiden er uten håp.» — John F. Kennedy, De forente staters 35. president. Og hvor rett hadde han ikke, den vanlige svenske mann vet dette. og de tror SD skal bygge opp igjen demokratiet, noe som aldri vil skje. Sverige er fortapt, og om noen år er det vår tur. (Takk til innvandringen), og eliten som har sluppet (Dødskulten Islam). inni i Europa. Tiden har løpt fra de, det kan ikke rettes opp igjen. Vi kan bare vente på krigen som er like rundt hjørnet. Heldigvis er jeg en gammel mann nå. Dette er tanker mange eldre har.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Har Sverige sett sine beste dager, spør Amund Garfors. Svaret er ja.

  Les denne artikkelen av Chris Forsne.

  Svenske kommuner har ingen mulighet, hverken kapasitetsmessig eller økonomisk, til å klare dette. For mer enn ti år siden skrev den pensjonerte økonomen Lars Jansson (tidligere lektor ved Göteborgs universitet) at kommunene kom til å bli endestasjonen for innvandringen. I 2017 begynner det, og i 2018 er kaoset et faktum i Sverige.

  Åpne grenser er galskap uansett hvor innvandrerne kommer fra. Hverken boliger, sykehus, skoler, infrastruktur eller annen offentlig service kan trylles frem over natten. Det samme som skjer i Sverige vil skje i Norge, bare noen få år senere.

  Det liberale bedraget har nådd endestasjonen.

 • Jan Hårstad

  Systemkollapsen.Det skrives minimalt om Sveriges sammenbrudd i norsk presse. Det jeg har i hodet på dette er: har det offisielle Norge begynt noen tenkning om vilke konsekvenser det vil få for Norge i 2017-18 når svensk økonomi /politi bryter sammen? Finnes det noen som tenker? Nei.Tvilsomt.
  Allerede nå ser vi tall fra Tyskland om at tusener av tyskere flytter til Ungarn og Tsjekkia,etc hvor du kan få et rimelig hus ved Balaton-sjøen.Hadde det ikke vært så dyrt i Norge hadde flere europeere allerede vært her allerede.
  Helt åpenbart har tyske AfD noen gnistrende gode hjerner i ledelsen for hver fjortende dag kommer de med et nytt politisk utspill som treffer folkenerven og fremmer debatt. Hvis noen vil gjøre noe nytt i Norge må man studere AfD.Hvordan gå fra 2% til 15-16% i løpet av et langt år.Imponerende.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Jan Hårstad

   Det finnes ikke politiske løsninger. Hvis du mener det – konkret: hva går de ut på?

   Du kan ikke tvinge folk som ikke liker hverandre til å gjøre det. Du kan ikke tvinge folk som ikke vil bo sammen til å gjøre det. Du kan ikke vedta harmoni. Du kan ikke vedta fred. Du kan ikke vedta demokrati.

   Demokratiet er i praksis tapt. Det du kunne si offentlig på 70-tallet, blir du straffet for i dag. Men ikke bare det, du risikerer å bli drept. Politikere over hele Europa lever med 24/7-beskyttelse. Åpent demokrati sa du?

   Siden du nevner Tyskland. De siste ti årene har 1,5 millioner etniske tyskere forlatt landet. Unge og høyt kvalifiserte. Det er knapphet på alt fra lærlinger til høyt kvalifiserte personer i Tyskland. Det samme skjer i Sverige. Landet tappes for verdifull humankapital.

   Jeg hørte en talsmann for AfD si at kanskje det beste for Tyskland ville være å dele landet i en tysk/europeisk del og en multikulturell. Da ville problemet løse seg selv sa han. Det er riktig. For det hele hviler på at det finnes noen (les: tyskere) som produserer tilstrekkelig med varer og tjenester til å holde det heterogene samfunnet hanglende.

   Som førstemann så riktig skriver, så er et land med en befolkning uten fremtidshåp ødelagt.

 • Jan Hårstad

  Jeg har ikke det minste problem med å forstå tenkningen din,Radikalisert Liberalist, men Det finnes ingen politiske løsninger-parolen er defaitime og oppgivelse. Og det har jeg kritisert flere her på bloggen for,også Amund.
  Hvis det ikke fantes politiske løsninger,havner vi i en selvmorderisk nihilisme.
  Den politiske løsningen er å mobilisere folkene i alle de europeiske nasjonene på parolen: Patrioter i alle land,foren dere! for gjeldende folkerett om nasjonal suverenitet.
  Det er helt umulig at en befolkning alene kan gjøre noe mot globalistenes makt og krigsapparat. Helt umulig. Men får vi opp blikket ser vi at vi har åndsbrødre i hvert eneste land i Vesten.Og vi har «partifeller» der også selv om man ennå ikke har et parti i Norge som tør snakke i klartekst som AFD og Nasjonal Front: Ut med Islam! Ingen sanksjoner mot Russland! Stopp krigsforberedelsene til Nato!
  Med andre ord: Vi har mange politiske løsninger på den historiske dagsorden om vi vil og tør.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   » Det finnes ingen politiske løsninger-parolen er defaitime og oppgivelse.»

   Du nevner ikke én konkret løsning Jan. Det gjør jeg. Deling.

   Heterogene samfunn kan ikke være demokratier og/eller velferdsstater. De ender alle opp som failed states.

   Et tankeeksperiment:

   Tyskland deles i to. Én tysk-europeisk og en multikulturell. Den multikulturelle delen ville gå under i løpet av kort tid. Innbyggerne ville selv sørge for det, og dermed løse problemet. Det er ikke etniske tyskeres plikt å forsørge millioner tyrkere og andre fra dysfunksjonelle land. Like lite som det ikke er etniske nordmenns plikt å forsørge pakistanere og somaliere.

   Ingen kan leve av rettigheter på papir. Ikke en gang liberalister eller menneskerettighets-religiøse. Det vil derfor tvinge seg frem en løsning uansett besvergelser fra den kanten.

   Du misforstår meg om du mener jeg har gitt opp. Det har jeg langt i fra gjort. Men faktum er at om det ikke finnes hverken sosiale eller økonomiske løsninger, så kan du ikke drive politikk bortsett fra på papiret. Virkeligheten er i ferd med å smadre det liberale menneskerettighets-eventyret. Hvis du leser franske aviser Jan, så ser du at frontene nå er det franske folket og politiet på den ene siden, og de forhatte politikerne, «journalistene» og innvandrerne på den andre.

   Dagens politikere avvikler seg selv helt uten din og min hjelp Jan. Der er løsningen å finne.

 • Nytt forsøk på overfallsran i Stavanger

  Natt til søndag ble en mann forsøkt ranet i bydelen Hundvåg i Stavanger. Politiet ser klare likehetstrekk med ranene på samme sted natt til lørdag.

  http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/nytt-forsk-pa-overfallsran-i-stavanger/3423275510.html

  Har Norge sett sine beste dager?

 • Jan Hårstad

  Radikal L: i den tid jeg har skrevet her,har jeg framlagt konkrete løsninger hele tida og jeg kan ikke gjengi de i hvert innlegg – da ville jeg framstå som maniker.
  Sammenfattet er mine posisjoner denne: stopp innvandringen fra den tredje verden,stopp islamiseringen,ingen moskeer og koranskoler,bekjemp Natos krigsforberedelser og demoniseringen av Russland.
  Dette er absolutt «sosiale og politiske løsninger».
  Hvis du leser verdidebatt. no.nå vil du se at jeg skriver jevnlig om utviklingen i Frankrike. Der går det mot borgerkrig,det sier landets etterretningssjef over et helt år.
  Globalistene i Brussel vet utmerket godt at det blir borgerkriger og forbereder seg:
  Overalt blir etterretningstjenestene og paramilitære styrker rustet opp. Den nye regelen for Nato er at Nato kan brukes til innlandsbruk inni Schengen området også – ingen grenser finnes innen Schengen for Nato.
  Islamister og allierte forbereder seg også på borgerkrig,noe en fikk et forvarsel om da 15 ungjihadister angrep to politibiler og slengte Molotovcocktails inni bilene. Det var en godt planlagt commando-terroraksjon. Politiet i Frankrike rasende som du skriver.
  Selv om vi ligger litt etter den svenske/franske utviklingen så kommer den også hit via FRP/AP/Høyre.
  Det er like greit vi begynner å diskutere dette nå så vi ikke blir tatt på senga. Selv tungnemme kan nå lese utviklingslinjene. De ligger oppe i dagen.

 • Jan Hårstad

  Ufattelig. Ikke til å tro. Folk er jo stokk uvitende om islamsk historie og tenkning,men for de som har litt peiling, de får et sjokk ved å se en kort video som nå ligger ute på diversitymachtfrei.blogspot.no.
  Tusenvis at muslimer i bønn utenfor selve symbolet på Romertiden,Colusseum.
  Det å erobre Rom har vært en besettelse innen Islam. På 800-tallet lyktes de nær på flere ganger å innta Vatikanet,symbolet på den forhatte kristenheten. Qaradawi – som innen norsk idioti regnes som «moderat» snakker hele tida om erobringen av Roma,da med dawa(forkynning) og barnefødsler.
  Det blir borgerkrig i Italia også. Vilken provokasjon!

 • "Rette ræva som feis"

  «Ufattelig. Ikke til å tro. Folk er jo stokk uvitende om islamsk historie og tenkning,men for de som har litt peiling,»… sier en som var en av de første som var med i (The Great Big Fat Palestinian Lie) «Palestinakomitten» i sin tid og var involvert i såkalt «Palestina-arbeid».

  The Palestinian Cause Is A Great Lie – Pat Condell

  https://www.youtube.com/watch?v=6SkBXYsPaSk

 • Høyreekstrem?

  Og mens Sverige faller fra hverandre reiser landets statsminister til Saudi-Arabia for å slikke mer spytt fra de saudiske hodekapperne.

  Hykleriet og dobbeltmoralen er for de fleste uforståelig. Hvorfor kryper hele den vestlige elite for fascistene i Saudi-Arabia? Dette regimet som finansierer salafismen i Europa, bygger moskeer og arbeider for å holde muslimer på avstand fra integrering i vertssamfunnet.

  Hadde jeg vært statsminister i Norge ville min første ordre gått til den saudiske ambassade: Kom dere til helvete ut av landet vårt!

 • Fuck Islam

  Ja, Sverige er er på randen til helvete. Kriminelle og krigerske muslimer har invadert, voldtatt svenske kvinner og vil halshugge de kristne og ikke troende. De vil skje med en sløv kniv.

Legg inn en kommentar