Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mange «barn» er voksne

flyktninger_barnTo av tre asylsøkere som kommer til Storbritannia og oppgir at de er under 18 år, som er FNs barnekonvensjons definisjon av å være et barn, viser seg ved nærmere undersøkelser å være voksne som jukser med alderen for lettere å få oppholdstillatelse, skriver den engelske avisen The Telegraph. Tall fra det britiske innenriksdepartementet viser at 65 prosent av de kontrollerte «barneflyktningene» hittil i år viste seg å være over 18 år. 

Innenriksdepartementet offentliggjorde sin statistikk etter at konservative parlamentsmedlemmer stilte spørsmål om alderen til 14 flyktninger som ble brakt til Storbritannia nylig, fra flyktningleiren i Calais i Frankrike.

Nå forlanger blant annet det konservative parlamentsmedlemmet David Davies strengere uavhengige kontroller, blant annet tannundersøkelser, for å fastslå alderen til asylsøkerne og flyktningene, skriver The Telegraph. I dag foretas det stikkprøver i tilfeller der en asylsøker mistenkes for å være voksen Av 574 flyktninger som er undersøkt hittil i år ble det konkludert med at 371 av dem var voksne. Siden 2006 er 11121 asylsøkere og flyktninger undersøkt. Av den viste 4828 seg å være voksne, skriver den engelske avisen.

9 comments to Mange «barn» er voksne

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Man kan jo le av dette, men det er alvorlig. I Sverige har man for eksempel daglig episoder på skoler hvor «barn» (les: voksne menn) går sammen med jenter på 14 år.

  Den som tror det er helt annerledes i Norge tar feil. Den eneste forskjellen mellom Norge og Sverige/UK, er at i Norge viser ikke mediene bilder av «barna». Aftenposten hadde for noen år siden et bilde tatt bakfra av en skoleklasse med «barn» – bare menn (mottaket i Asker). Flere av dem hadde begynnende måne. Det ble påpekt i kommentarfeltet og bildet ble photoshopet.

  Nå spiller ikke skjeggbarna noe fra eller til, for det er mer enn nok ikke-vestlige innvandrere i Vest-Europa til å besørge kaos og systemkollaps, men det er ekstremt provoserende å sitte og se svindelen med «barn» pågå.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  … og mens Sverige er på vei mot avgrunnen, demonstreres detfor at flere skjeggbarn skal få bli. Reglene er skjerpet i Sverige, og samtlige «barn» får nå et negativt vedtak i hånden når det ankommer landet. Viser det seg at «barnet» faktisk er under 18 år, effektueres vedtaket straks det fyller 18.

 • Anonym

  Facing a storm of criticism for admitting obvious adults who claim to be children, the UK government, true to form in its thoroughgoing corruption and total sellout to Islamic supremacist forces, has not stopped admitting these spurious “children,” but has put up 15-foot screens so that an increasingly enraged British public can’t see how they are being endangered by the arrival of young, able-bodied Muslim adults, any number of whom could turn out to be Islamic jihadists.

  Britain is finished.

  https://www.jihadwatch.org/2016/10/uk-government-puts-up-15-foot-screens-so-arriving-muslim-migrant-children-cant-be-seen

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «Britain is finished.», skriver Robert Spencer. Han stiller også det betimelige spørsmålet hvordan problemet skal løses

   «(…) what exactly are you doing to reverse it?»

   Faktum er at innvandringen har skapt et uløselig problem. Det finnes ikke politiske løsninger. Det hjelper ingen ting med Jan Hårstads kamprop, stans i all innvandring når det allerede er for mange, nye partier osv.

   For øvrig er jeg ikke enig med dem (blant annet Spencer) som kun knytter problemet til muslimer. Det er innvandring fra den tredje verden generelt som er problemet.

   Den enste effektive løsningen er en Nansen-løsning. Han forstod at folk som ikke evnet å bo sammen i fred og fordragelighet måtte skilles. Han høstet internasjonal anerkjennelse for sitt arbeid. I dag blir du sammenlignet med nazister om du foreslår en Nansen-løsning.

   Takk for linken 12:01!

 • Denne svindelen,er for lengst gjennomskuet og avkledd.Men siden vårt land er fulle av forræder-rotter og andre smågnagere.Så skal man forsette og dyrke denne løgnen/svindelen i håp om og dra inn mest mulig fremmede.Og det er rett slett og ynkelig/svakt og se hvordan det norske(og andre vestlige land) setter til side alle avsløringer.Og fortsetter og late som at diss digre valpene er unger,som ønsker og gå på tivoli og spise is på organiserte turer.Istedet for og gi tilkjenne at man her har med svartsmuskede negermuslimer som er ute etter og presse seg og sin familie inn i vår(e)t land. Og da er det avskyelig at den mest feige og bedritne delen av vår egen befolkning står frem inntrengernes allierte.Der de gladelig sender kåte negermuslimer på 20-40 år i samme klasser som våre egne barn. Det være seg ungdomskole/folkehøyskole osv. Og der avskummet av våre egne,bruker våre egne jenter som kulisser/sparringspartnere for sine egne perverse trang etter et multikultur.
  For og si det rett ut. Disse folke som kaller seg mindreårig asylsøkere,har ingen som helst verdi for og beholde her.De er en byrde,som er er en del av den uønskede okkupasjonen av våre landområder.Og de må ikke engang få sine saker behandlet her.Det bør inn i lovverket at de ikke skal få opphold her,under noen omstendigheter.
  Uansett hva som er deres historie.Og hvorfor skal disse få hente sine uansvarlige og umoralske foreldre til og få opphold i et land,som en slags betaling for at man på kynisk vis bruker sine egne påståtte barn til og få tvinge seg inn i Norge.
  Litt av et bonussystem man har for negermuslimene som skal tvinge seg inn i våre land ved og utnytte og bruke påståtte barn.Mens man sitter og konstruerer grunner for og plage foreldrene til våre egne(tenker barneverns saker)
  Litt av et samhold vi har i Norge,får,n si. 🙂

 • Jan Hårstad

  Nrk Østfold leverer en artikkel om at Norge nå aktivt driver og henter asylanter fra Italia og Hellas. Det skal være et vedtak gjort i Stortinget om at hele 1500 skal hentes derifra i 2017.
  Det jeg finner interessant er at ikke en eneste av FRP-politikerne sier noe om dette,ei heller om ødeleggelsen av norsk basepolitikk ved 320 US Marines på Værnes Garnison.
  Hvor er disse oppblåste storkjeftene Per Sandberg og Tybring-Gjedde når vi trenger dem?
  Og av alle FRP var det bare Ulf Leirstein som gikk for Donald Trump.De øvrige kjøpte korrupte kriger og globalist Killary.
  Jeg har sagt det før,men gjentar det gjerne: ikke noe norsk parti slår FRP i dobbeltspill og dobbeltpolitikk. Hykleri i særklasse i Norge og det sier ikke så lite.

  • Tybring Gjedde har jo tidligere visst lojalitet til FrP fremfor sitt eget fedreland. Tenker da på at han stemte for og legge Norge under EU s finanstilsyn.
   Og kan man egentlig stole på slike?
   Jeg hadde aldri satt et parti foran fedrelandet og det norske folk.

Legg inn en kommentar