Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fornøyd med at Krekar kan bli utlevert

leirstein-150x150Fremskrittspartiets Ulf Leirstein er tilfreds med lagmannsrettens avgjørelse om at Krekar kan utleveres til Italia. Den selverklærte Mullaen er mistenkt for oppbygging av et internasjonalt terrornettverk. Leirstein, som er Fremskrittspartiets justispolitiske talsmann, er fornøyd med at domstolene godkjenner regjeringens bruk at internasjonale avtaler for å få Krekar ut av landet, skriver frp.no.

«Krekar har tidligere ledet en islamistisk opprørsgruppe i Irak, og Fremskrittspartiet har lenge kjempet for å få ham ut av landet. Dette er en person som er definert som en fare for rikets sikkerhet av myndighetene, og som ikke har noe som helst i Norge å gjøre,» sier Leirstein.

«Det er varslet en anke til Høyesterett, så saken er ikke endelig avgjort. Det er likevel et sterkt signal lagmannsretten nå sender, og jeg har vanskelig for å tro at dommen om utsendelse og utlevering ikke skal bli stående,» mener han.

Krekar er tidligere dømt for blant annet trusler mot Statsministeren og sekulære personer i det kurdiske miljøet. Leirstein ser åpenbare paralleller til kampen mot IS som nå foregår i Krekars hjemland. «Sekulære og progressive kurderne kjemper nå en modig kamp mot IS i Irak. Samtidig ser vi at sekulære kurdere forsøkes truet til taushet i Norge av blant annet Krekar. Kampen mot ekstrem islam må kjempes på flere fronter. Jeg har tro på at Høyesterett, som lagmannsretten og tingretten har gjort tidligere, vil se at Krekar åpenbart bør utleveres og bli stilt til ansvar for sin terrorvirksomhet,» lekker han til.

 

5 comments to Fornøyd med at Krekar kan bli utlevert

 • Nigel Farage: - Norges befolkning ble bedratt

  Nigel Farage: – Norges befolkning ble bedratt
  Vi ble lurt inn i EU bakveien, mener mannen som fikk Storbritannia ut av det europeiske fellesskapet.

  • Anonym

   Med andre ord mener Nigel Farage at Jan Simonsen, Kjell Magne Bondevik og Gro Harlem Brundtland svindlet den norske befolkkningen i det de tok Norge inn i EØS og Schengen.

 • Anonym. Gro Harlem Brundtland var vel arkitekten bak det hele. Gro Harlem Brundtland er et svin som har forrådt det norske folk,og som var frekk nok til og snike i helsekøen.
  Det var vel en hofteoperasjon som denne notoriske landssvikeren skulle ha gjennomført.
  Hun burde vel heller fått samme behandling som BARBIE dokka som ligger i lekekasse her på gulvet,med en avrevet fot.

 • Jarle Geitvik

  Om norske myndigheter gav for eksempel meg oppdraget så skulle dette kreket ha opphørt å eksistere for mange år siden.

 • T.O.Glas

  Mullaen KAN utleveres til Italia.
  MEN når blir har utlevert? 2017,-18,-19 .,-20??
  Med «jern-Erna» som sjef burde han ha forsvunnet fra Norge for lenge siden.
  Beste vits mellom 2000 og 2016: «jern-Erna» .
  En vits skapt av norske journalister, redaktører mm..

Legg inn en kommentar