Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Voldtekt, ransforsøk, seksuell trakassering, men ingen utvisning

malmo-tingrettEn kurdisk iraker bosatt i Sverige, men uten svensk statsborgerskap, er dømt for en lang liste med forbrytelser som legemsbeskadigelse, forsøk på ran, narkotikalovbrudd, forsøk på utpressing og trusler mot tjenestemenn, i tillegg til voldtekt og overgrep mot mindreårige. Nå er han igjen dømt for seksuell trakassering. Men han blir ikke utvist fra Sverige. Malmø Tingrett slår i den siste dommen igjen fast at han får bli boende i Sverige, skriver den svenske nettavisen Fria Tider.

Årsaken er at han har bodd i landet i mer enn 20 år, skriver Fria Tider, som har lest dommen.
«Det fremgår av undersøkelsen at NN ikke lenger har noen kontakt med sine barn og sine andre slektninger, og at dette skyldes at han har utøvd vold mot dem. Dette utelukker ikke at NN med riktig medisinering og behandling igjen kan få en nær og god kontakt med sin familie. kriminalitet har ikke vært så alvorlig at det garanterer et utvisningsvedtak, særlig ettersom det er uklart om det er hindringer for gjennomføringen av vedtaket, «står det å lese i dommen.

Dommeren og to medlemmer av en jury støttet vedtaket om at han slipper utvisning, mens det tredje jurymedlemmet mente at den 38 år gamle innvandreren burde utvises. Han mente at han burde vært dømt for voldtektsforsøk og ikke bare for seksuell trakassering, og at det, på toppen av hans tidligere synderegister, burde føre til utvisning fra Sverige.

Det var i slutten av juni i år at 38-åringen gikk inn i en veskebutikk i Malmö og ba om å se på en veske på baksiden av butikken. «Du må være min hellige mor Maria, jeg skal kysse din fot, fitte og bryster», sa han ifølge dommen til den kvinnelige ekspeditøren, og gjorde nettopp det på utsiden av klærne hennes. Deretter ga han kvinnen flere slaps, og prøvde å dra ned buksen hennes. Hun satte seg imot. Det oppstod kamp, og under kampen slo den irakiske kurderen kvinnen i gulvet flere ganger slik at hun slo hodet. Etter 5-10 minutter ga han opp og forlot butikken.

Aktor ba om at mannen måtte bli dømt for voldtektsforsøk, men Malmö tingrett nøyde seg med å dømme ham for seksuell trakassering fordi det ikke var mulig å bevise at «hensikten var å fullføre samleie.»

Mannen har gjentatte ganger blitt tiltalt for å ha gått til seksuelle angrep på både barn og pensjonister. I 2010 innrømmet han at han hadde voldtatt en 75 år gammel kvinne på et hotell i Malmö. I den hendelsen banket han kvinnens ansikt i gulvet slik at hun fikk brudd på flere ansiktsbein. Året før han ble han dømt for overgrep mot en butikkassistent og for å ha trukket en liten jente inn i leiligheten hans og famlet med hendene på kroppen hennes. Jenten ble sluppet løs fordi jentens mor skrek og banket på døren hans.

Den innvandrede kurdiske irakeren har aldri fått svensk statsborgerskap, men er likevel ikke blitt utvist fra Sverige til tross for all den kriminaliteten han har begått opp gjennom årene.

3 comments to Voldtekt, ransforsøk, seksuell trakassering, men ingen utvisning

 • – Ansatt på mottak for mindreårige forsøkt voldtatt

  En asylsøker på mottaket for mindreårige i Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag er siktet etter at en kvinne på nattevakt på mottaket skal ha blitt overfalt og forsøkt voldtatt.

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/10/25/195251715/ansatt-pa-mottak-mindrearige-forsokt-voldtatt

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Det underlige er at kvinner tar arbeid på et mottak for skjeggbarn. Til alt overmål, i dette tilfellet, som nattvakt. Hvordan er det mulig å være så naiv? Bare normal aktsomhet tilsier en helt annen bemanning på slike mottak. Myndighetene vet selvsagt inderlig godt hva som skjer i andre land på mottakene, for eksempel nabolandet Sverige. Likevel gjøres ingen ting. Bevisst eksponerer myndighetene sin egen befolkning for en enorm risiko.

   Alle som har bodd i storbyer i andre land, vet at enkelte bydeler holder man seg unna om man har livet kjært. I motsetning til i Norge advarer faktisk politiet nettopp om dette. Også hotellbetjening opplyser gjestene sine om områder som er utrygge og som de ikke må bevege seg inn i. I Norge opptrer politikerne som om Norge i dag er som det var på 60-tallet.

   abcnyheter følger føre var-prinsippet. Artikkelen kan ikke kommenteres av leserne.

 • Utlendingene tar studentboligene

  De får gratis utdanning og bostedsgaranti når de kommer til Norge. Kanskje ikke så rart at antallet utenlandsstudenter har eksplodert og at de kan være i ferd med å skyve norske studenter ut av studentboligene? I Oslo er nå 7 av 10 som får tildelt studentbolig fra utlandet.

  https://www.nrk.no/norge/utlendingene-tar-studentboligene-1.13196968

Legg inn en kommentar