Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ingen fredelig opposisjon i Syria

milos_zeman-150x150Det finnes ingen fredelig opposisjon til den syriske presidenten, bare islamske grupper. Det sier Tsjekkias president Milos Zeman ifølge tsjekkisk radio. Dersom det amerikanske engasjementet i Syria ender med fiasko har amerikanerne bare seg selv å takke, sier han i et intervju publisert nylig. Der påpekte han også at USA ikke hadde blitt invitert til å involvere seg i landet etter noen syrisk hjemmel.

I kontrast hevder Zeman at den russiske intervensjonen fulgte etter en invitasjon fra den syriske regjeringen. «Islamske grupper er ansvarlig for de fleste av krigsforbrytelser i Syria», sa Zeman. De siste kommentarene vil trolig bli gruppert sammen med en lang liste med pro-russiske og kritiske amerikanske kommentarer fra den tsjekkiske statsoverhode i de siste årene, skriver Tsjekkisk Radio på sin nettavis.

Zeman er noe for seg selv. Han er sannsynligvis Europas sterkeste forsvarer av Israel, deltar på møter med «søsterorganisasjonen» til Stopp Islamiseringen av Norge, sammenlikner det norske barnevernet med nazisme, og tramper på amerikanernes Syria-politikk. Han har også bedt folk som eier skytevåpen bære det på seg i tilfelle terrorangrep, og han vil stenge grensene for muslimer og plassere asylsøkere på ubebodde greske øyer. Og han er sosialdemokrat.

22 comments to Ingen fredelig opposisjon i Syria

 • JA,det er sterke kontraster til holdningene lederskapet her hjemme har til sitt eget folk.Lederskapet her hjemme,kan man godt kan betegne som regelrett verdiløst søppel.

 • Syrian White Helmets a ‘terrorist support group & Western propaganda tool’

  https://www.rt.com/op-edge/364105-aleppo-white-helmets-fraudulent/

 • Anonym

  “Nowhere in rebel-controlled Syria is there a secular fighting force to speak of.” (New York Times, April 28, 2013)

  Moderate opprørere er en løgn satt frem av vestlige politikere.

  Her får «moderate» Abdelhakim Belhaj, som idag er leder av IS i Libya, en hedersbevisning av McCain og Graham:

  http://www.kapitalis.com/politique/28145-abdelhakim-belhaj-l-allie-des-etats-unis-a-la-tete-de-daech-en-libye.html

 • Jan Hårstad

  I USA er det velkjent at absolutt all presse/tv er for Clinton og mot Trump.
  Sånn er det også i Norge. Globalistenes kampanjer på alle områder gir seg det utslag at pressen internasjonalt opptrer som en eneste hjernevaskmaskin mot folkene.
  Noe bedre eksempel på dette enn Syriakrigen finnes ikke. I alle Nato-stater skriver man helt likt om den.
  Allerede på tampen av 1990-årene begynte de sentrale tenketankene i USA å diskutere hvordan man skulle knuse Syria for en regimeendring.
  Oppskriften var tradisjonell: SaudiArabia og Tyrkia hyrte inn Jihadister og betalte,Nato-statene trente Jihadistene og pressen jamret om «barbarisk krigføring» når det ikke gikk godt for prosjektet.
  Pål T. Jørgensen ble av noen kalt Norges Goebbels og det er helt riktig,men egentlig skulle tanken vært gjeldende for hele den norske pressen – statsfinansierte Klassekampen inkludert.
  Nå jamret Hollande seg over at terroristene kommer tilbake til Frankrike for å drepe. Han sa ingenting om at franske spesialstyrker – lik Telemarksbataljonen – har trent dem opp i asymetrisk krigføring.
  Du snakker om tomsinger.

 • Anonym

  «Der påpekte han også at USA ikke hadde blitt invitert til å involvere seg i landet etter noen syrisk hjemmel.»

  Etter folkeretten er Bashar al-Assad Syrias statsoverhode, enten Vesten liker mannen eller ei. el-Assad har bedt Russland om bistand, hvilket han har full rett til.

  USAs innblanding er imidlertid stikk i strid med all internasjonal rett.

  • T.O.Glas

   Anonym 13:12
   Rett: HUSSEIN OBAMA’s innblanding i Syria.
   Det er derfor man (Hillary bl.a.) fra vestlig hold ivrer for flyforbudssone i Syria slik at ikke Syriske regjeringsstyrker og Russerne kan fullføre nedkjemping av IS og opprørere i Øst-Aleppo.

 • Høyreekstrem?

  Zeman slår egentlig opp en åpen dør. Det har lenge vært kjent at krigen i Syria og Irak dreier seg om en sunni-muslimsk erobringskrig. Bak det hele står Saudi-Arabia, Qatar, Tyrkia og andre sunni-muslimske land og organisasjoner. Disse blir igjen støttet av USA, EU, Norge, Sverige, og ikke minst NATO.

  Men det er selvsagt bra at et statsoverhode belyser dette forholdet med rene ord. Ikke fullt så bra er det at han assosierer det norske barnevernet med nazisme. Man kan si mye om barnevernet, som trenger en skikkelig gjennomgang, men det er ikke nazistisk. Denne typen ekstreme utsagn bidrar til å trekke ned troverdigheten i utsagnene. Ingen gidder å lytte til en åpenbar ekstremist.

  At Zeman er sosialdemokrat bør ikke komme som en stor overraskelse. Sosialdemokratiet er etablert til nytte for folk og land. Problemet er at dagens partieliter har rotet seg selv og sosialdemokratiet ut på viddene. Egentlig burde det være en oppgave å ta sosialdemokratiet tilbake til folket.

 • Jan Hårstad

  Forvandlingens lov. Også Sosialdemokratiet – i likhet med Vatikanet og Paven – er kjøpt opp av finansoligarkiets globalisme. Brundtland-Gro begynte globaliseringen av Norge med innslepp av Islam og fikk da også allerede i 1994 Karlspreis for innsatser for Europas Forente Stater.Det internasjonale sosialdemokratiet idag vedtok forlengst «global governance» på sitt program på toppmøtet i Brazil.
  Biskopene sitter i Interfaithdialoger med muslimer og jøder for hvordan avskaffe kristendommen i Europa. Over hele Europa jobber nå sosialdemokrater for at Julen ikke må provosere muslimene.
  Forvandlingens lov. Det gamle før-Brundtland sosialdemokratiet kommer aldri noen gang tilbake. I historiske forløp kan man ikke snu klokka bakover. Aldri.

 • Høyreekstrem?

  JH: Enig i alt bortsett fra det siste. Det er fullt mulig å snu det norske sosialdemokratiet tilbake til sine røtter, også bort fra utopisk globalisme og andre vanvittige forestillinger.

  Det skjer allerede i Danmark. Det som kreves er skifte av mannskapet på toppen. Et nytt mannskap som legger politikken inntil det folkeflertallet ønsker. Et mannskap som tar grep for å styre landet, bruke makt der makt kreves.

  Dette vil aldri skje med globalisten Støre ved roret, derfor burde det være en oppgave å få han skiftet ut. Jeg tror Brexit kan legge til rette for nytenkning og nyorientering. Mange sosialdemokrater ser nøyaktig den samme galskapen som vi skriver om. Det er derfor vi blir stemplet som ekstreme, for å legge lokk på interne opponenter.

 • Jan Hårstad

  Det går ikke å skifte ut Støre da alle,fra Klassekampen,NRK,Aftenposten allerede har bestemt at han skal være vår nye statsminister. Det finnes ikke noe media som bekjemper dette.
  På arkivet til UD ligger Støres taler på fransk og engelsk. Vi har å gjøre med en av de fanatiske globalistene i Norge. Erna er bare en provinsglobalist i sammenligning og det er for såvidt også BilderbergerSiv.
  Tvillingene Støre/Stoltenberg vil nok sørge for at Norge blir dratt inn i kriger og avskaffelse av Norge. Støre-regjeringen kommer til å bli verre enn det vi har.

 • Høyreekstrem?

  JH: I og med at Støre er den sikreste garantist for statlig økonomisk samrøre med media, er han også det korrupte systemets førstevalg.

  Men et opprør mot liberalistene kan forventes innenfra. Så langt er det vel bare en hard partidisiplin som har holdt rekkene samlet. Det er nok mye murring under overflaten over EØS og urettferdig frihandel.

  Støre & Co befinner seg politisk langt fra sosialdemokratiet. Det er stort sett bare tomt prat som holder dem flytende.

  En prosess mot nyorientering vil ta tid, det vil nok ikke skje før valget, men dersom Støre vinner kan det bety begynnelsen på slutten for liberalerne i ledelsen.

 • Jan Hårstad

  Du ønsketenker,Høyreekstremist. Du har åpenbart ikke satt deg godt inn i sosialdemokratenes historie i Europa. Hver gang det var dyp krise,løp det sosialdemokratiske apparatet over til reaksjonen. Det skjedde i Tyskland 1918-19 og i 1933 da SPD valgte nazistene framfor en folkefront med kommunistene. i 1934 satt de sammen i tukthus.
  Legg merke til at AP velsignet inntoget av 340 US Marines for å krige mot Russland,mot våre regler for basepolitikk.
  En må nesten være en slags Klassekampen-venstre for å tro at det i krise og krigstider skal komme noe godt fra sosialdemokratiet. Det er langt mer realistisk å si: de blir farlige. I Tyskland kaller de AFD for nazister.Løfven kaller Sverigedemokratene for nazister.
  Denne retorikken ønsker de å omsette til handling.
  Du vil få deg mange overraskelser i årene framover, min venn.

 • Høyreekstrem?

  JH: Jo jeg kjenner til historien, men la oss holde oss til det norske sosialdemokratiet. Det har tidligere gjennomgått temmelig dramatiske endringer. Ikke minst under krigen da det ble et nasjonalistisk folkeparti. Denne nasjonale holdningen holdt seg helt frem til Gro og liberalerne begynte å dreie partiet over på globalisering.

  Ytre effekter vil alltid føre til indre påvirkninger. Slik er det også i politikken. Jeg vet at dette kan fremstå som ønsketenkning siden tankene er nye, men større endringer har altså skjedd før.

  Det må iallfall være lov å forvente at endringer kan skje, slik som i Danmark, der også Dronningen har landet på beina, etter først å ha forvillet seg ut i utopiens grenseløse galskap.

 • Jan Hårstad

  Bortsett fra Pentagoniseringen av Norge,hva annet skjer? Norge skal utfra «solidaritet» (ikke jurdisk lovgivning) begynne å hente 1500 asylanter fra Italia. Har AP eller FRP noen innvendinger mot dette? Selvfølgelig ikke: amerikansk militær globalisering og muslimsk flyktningeglobalisering er to sider av samme mynt: å ødelegge nasjonalstater for oppbygging av Europas Forente Staters politi og overvåkningsstat.
  Partieierne i både AP og FRP er helt innforstått med hva verdensoligarkiet tenker om forvandlingen av verden. Dette er noe de ikke engang informerer sine egne medlemmer om.
  Det blir mye illusjonsnedbygging for deg i årene framover,det kan jeg garantere.

  • Høyreekstrem?

   Jeg tror du tolker meg litt feil. Det er ikke jeg som er den naive, med fantasifulle illusjoner. Men uforutsette ting har skjedd før, og det som ble dømt nedenom og hjem viste srg å bli en ny trend.

   Vi har hatt Brexit. Storbritannias avtale med EU kan gi ny vind i seilet til Nei til EØS bevegelsen, som er under oppseiling og må komme før eller senere. Frankrike kan gå ut via presidentvalget. Noe er på gang Hårstad. Vårt syn på politikken vinner frem. Det kunne gjerne gått fortere, men trenden er der, og den kan ikke stanses.

   På et fremtidig tidspunkt vil det gå opp for de rette kreftene i Ap at løpet er kjørt. Globalisme er ut. Eksperimentet gikk til helvete. Da vil sosialdemokratiet finne tilbake til sine røtter. Tro meg, det vil skje.

 • Jan Hårstad

  Det er helt riktig det,HEkstrem at noe er på gang. Men helt annerledes dannet parlamentarisk enn det du forestiller deg det. Det som er på gang i Europa er borgerkrig hvor de sosialdemokratiske partiene vil være på barrikadene sammen med Nato som Schengens innlandshær.
  jeg tror jeg avslutter denne debatten for min del.Jeg tror ikke HE skjønner bæret av hvorfor sosialdemokratene over hele Europa ruster opp overvåkning,politi og nasjonalgarder. bruk tida di til å studere hva som skjer av sosialdemokratisk politikk i Frankrike,Sverige og Tyskland,det er det beste rådet jeg kan gi deg. mvh j

  • Høyreekstrem?

   JH: Det jeg mener å si er at sosialdemokratiet vil nyorientere seg, slik som i Danmark, om ikke annet så for ikke å gjøre seg selv overflødig.

   Jeg er forøvrig ikke uenig i din analyse. Det er jo et faktum at den nåværende maktelite hardner grepet for å kunne kjøre sitt eksperiment videre. Men samtidig ser vi at det brister. Og vi ser også at det brister i USA.

   Makteliten begynner å bli desperat. Og Hillary har kjørt igang en kampanje for å demonisere den voksende andelen av befolkningen som har fått nok av globaliseringens mange negative konsekvenser. Denne prosessen vil vi nok få se mer av, også her hos oss.

   Liberalister som prater høyt om toleranse viser sitt sanne ansikt hver gang de sier eller skriver noe om sine politiske meningsmotstandere. Da avsløres det at globalistene har en agenda der det ikke er plass til toleranse og nåde.

   På sett og vis har de allerede erklært sine meningsmotstandere krig.

 • Jan Hårstad

  Høyreekstrem? Desperasjon i makteliten er riktig. Det har jeg skrevet i artikkelen «Norway-delstaten» som ligger ute på verdidebatt.no idag. Den debatten jeg legger opp til skulle også vært ført her,blant Demokratene,for når det gjelder forsvarspolitikk er deres program gått ut på dato.
  Det kan man ennå gjøre noe med hvis viljen er tilstede.

  • Høyreekstrem?

   JH: Hva om du spurte Simonsen om du kunne legge denne artikkelen, og kanskje også andre artikler, ut her på FY også?

 • Jan Hårstad

  Jeg har sendt melding til Jan S. her at alle mine artikler han syns noe om kan trykkes her. Jeg skriver omtrent hver dag på verdidebatt.no under politikk.

Legg inn en kommentar