Søk

Siste kommentarer

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stor terrorstøtte

muslimer-wienByregjeringen i den østerrikske hovedstaden Wien bestilte en undersøkelse om holdningene til unge muslimer i byen. Resultatet er alarmerende mener den østerrikske avisen Kronen Zeitung, mens «byrådslederen» Sandra Frauen avfeier svarene med at unge mennesker ofte «snakker om ting de ikke fullt ut forstår». Undersøkelsen viser at 27 prosent av unge muslimer støtter vold og terror, og vil ha sharialover fremfor østerrikske lover.

47 prosent av unge muslimer har antisemittiske holdninger. «Anti-semittiske, homofobe jihad-sympatisører.» Det er den østerrikske avisens beskrivelse av nærmere en tredjedel av alle muslimske ungdommer i hovedstaden. Hovedfokuset i studien var trusselen om radikalisering blant tenåringsmuslimer. Den viser at ekstremistene rekrutterer støttespillere; det være seg på internett, i treningssentre eller på gata.

Wien styres av en koalisjon mellom det sosialdemokratiske partiet og et grønt parti. «Byrådslederen» fra det sosialdemokratiske partiet SPO, Sandra Frauen, bagatelliserer ikke bare resultatene av undersøkelsen med å vise til at unge mennesker ikke alltid forstår helt hva de snakker om. Hun avviste også ideen om at disse unge muslimene som sier de støtter vold og terror kan utgjøre en trussel mot det østerrikske samfunnet og sier at det er disse «sårbare» muslimene som trenger statlig beskyttelse. «Vi må beskytte dem,» sier hun til Kronen Zeitung.

Det østerrikske Frihetspartiets talsmann, Maximilian Krauss, mener derimot at undersøkelsen beviser at multikulturalisme ikke fungerer, og mener at Sandra Frauen bør gå av som «byrådsleder». «I stedet for å integrere annengenerasjons innvandrere, er vi i ferd med å oppdra en ny generasjon av fanatiske jihadister,» sier han til Kronen Zeitung.

12 comments to Stor terrorstøtte

 • Denne uttalelsen fra denne Sandra Frauen er vel typisk feighet,fra de som er skyldige i forræderiet.Til og liksom ufarliggjøre seg selv.Slik at hun ikke skal vare et terrormål som følge av den uansvarlige landssviker- alliansen hun er med på.
  Slik folk har ingen verdi.Det er ikke noe den menige mann må stille opp og beskytte.Men heller ofre,for og sette en slags standard advarsel.Mot at landssvikeri aksepteres ikke.

  • Silje Arnheim

   Hvis det var slik at muslimer ikke hadde forstått den djevelskapen dem hjelper til med å bygge opp og støtter så hadde vi ikke sett muslimer daglig på nyhetssendingene over hele verden myrde,drepe,torturer krige og det som verre er. Neida for vi kjenner dem på frukten. Den som ikke klarer å se det må være blind og døv på en gang.

   Matteus 7.16;
   «På fruktene skal dere kjenne dem. Plukker man druer av tornebusker eller fiken av tistler? Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. Et godt tre kan ikke gi dårlig frukt, og et dårlig tre kan ikke gi god frukt. Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hogd ned og kastet på ilden[ havner i helvete ]. Derfor skal dere kjenne dem på fruktene.»
   http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=MAT&chapter=7#16

   http://www.thereligionofpeace.com/

   Og vi kjenner også dagens lederskap over hele fjøla som mangler den hellige åndens ører og syn.

   Jeremia 5:21;
   «Hør dette, du tåpelige og vettløse folk som har øyne, men ikke ser,
   og ører, men ikke hører.»
   http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=JER&chapter=5#21

 • Anonym

  Enkelte naive tullebukker tror at vi bare har snille, sekulære muslimer i Norge. Muslimer i Norge er akkurat som muslimer i andre land.

  Mere end hver fjerde elev i Skedsmo støtter “Syrienfarere”

  https://www.document.dk/2016/06/13/mere-end-hver-fjerde-elev-i-skedsmo-stoetter-syrienfarere/

 • Høyreekstrem?

  Unge sunni-muslimer i Europa støtter ikke IS & Co fordi de, etter våre begreper, er terrorister. De støtter dem fordi de, som dem selv, er sunni-muslimer.

  Langt på vei, og i mange tilfeller helt ut, deler unge og eldre sunni-muslimer et felles religiøst og ideologisk ståsted med rot i Saudi-Arabias wahabbisme/salafisme, som igjen danner grunnlaget for det vi kaller terrororganisasjoner.

  Dette er helt logisk, og fullstendig i tråd med hva man kan forvente. Saudi-Arabia, sammen med det sunni-muslimske Tyrkia, er dypt involvert i å opprettholde den sunni-muslimske ideologi i Europa blant utvandrede muslimer.

  Det er bare ikke-muslimske liberalere som hevder at islam ikke har noe å gjøre med IS & Co. Alle muslimer vet selvsagt at liberalerne lyger.

  Grunnen til at enkelte muslimer sier IS ikke har noe med islam å gjøre, er fordi de enten ikke er sunni-muslim, eller tar avstand fra salafismen. Det de egentlig mener er at sunni-muslimer misbruker islam for å drive erobringskrig, etnisk renskning og terror.

 • Knut

  Unge muslimer forstår ikke fullt ut hva de snakker om … Nei, å forstå er det bare slike som Sandra Frauen som gjør. Der har de en selverklært enerett, den må ingen true. Alle som forstår virkeligheta på en annen måte, og aller verst, slik den er, blant annet om unge muslimer som vil ha sharia og støtter vold og terror, er på en måte ubegavede Untermenschen. De høyreekstreme. Langt unna den sosialistiske dobbelmoralen og pk-terroren.

  Det er Muhammeds muslimske hær det er synd på, alle som én. Det er disse undertrykte som må få all medfølelse og omsorg. Det er disse stakkars som blir forfulgt og diskriminert. Derfor må dem sloss mot all vantro som truer dem, helst med terror, i de fleste europeiske land. I Asia, i Midtøsten og Afrika og Amerika. De har et koransk kall, iscenesatt av Muhammed om ikke å gi seg før hele verden har skjønt hvor fredelig islam er.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Europa går mot borgerkrig mener fransk professor.

  Det er helt uvirkelig å være vitne til den tafatthet vesteuropeiske politikere utviser. Man later som et demokrati som man hadde for et par tiår siden fortsatt er tilstanden, selv om alle som vil se virkeligheten, skjønner at det er historiefortelling.

  Jeg tror ikke på borgerkriger i tradisjonell forstand, men opptøyer som resulterer i kaotiske tilstander, som igjen ender opp i lokale væpnede konflikter mellom folkegrupper (Willoch advarte mot dette i en kronikk i 1988).

  Putin behøver ikke å bombe en eneste by i Europa. Europeerne vil ødelegge dem selv.

 • Jan Hårstad

  Islamsk Stat er wahhabister. Hva betyr det? Da tilhører du en teologisk retning innen Islam som består av følgende storheter: Wahhab,Ibn Taymiah,Hassan al Banna,Mawdudi,Sayeed Qutb og Osama bin Laden.
  Dette er en retning innen Islam som vektlegger Sverdversene -Jihad i Koranen. En kan ikke bombe bort en teologisk retning.
  Nå er situasjonen den at mange her skjønner alvoret med islamsk terrorisme, men de skjønner ikke at Tyrkia/SaudiArabia finansierer tusenvis av islamister i dress og slips som spiller rollen som moderate og som har fått i oppdrag å påvirke/infiltrere europeiske samfunn innenfra som trojanske hester.
  Og uvitenheten om Islam er like grenseløs selv om en flokk av oss har holdt på i femten-tyve år og forklart islam.
  Innen Islam er det helt lovlig (haram) å lyve og bedra så mye du vil såfremt denne lyvingen tjener Allahs sak. Taqiya og Kitman. Muhammed sa Dar al-harba vilket betyr: krig er bedrag.
  På 1980-tallet skrev Qaradawi The Project, som er en taktisk manual for «fredelig» erobring av Europa. I Sverige ble det i 2015-16 avslørt at to toppolitikere selvlansert som «moderate», var islamister.
  Professor Bassam Tibi er spesialist på dette og i document.no redegjør han for denne «moderate» dress-islamismen.Se.
  Og Voltaire.net redegjør for at franske Hollande jamrer seg over faren for franske hjemvendte jihadister uten å fortelle at både france og UK har vært sentrale trenere av terrorister i Syria. (se om UK på globalresearch)

 • Jan Hårstad

  Skulle aldri skrive så seint på natta. Våkner av at jeg har skrevet haram(forbudt) når jeg mener halal (tillatt) og krig er bedrag er: al-harb khuda.
  Bortsett fra disse arabiske språkblundere,er kommentaren stadig brukbar. Beklager så meget.

 • T.O.Glas

  Vi hører stadig at:
  – Ikke «alle» er sånn
  MEN:
  – «Alle» kan bli sånn. «Godt integrerte» kan når som helst bli sånn.
  De har ingen plass i Europa. Stengte grenser (er vi fremdeles selvstendige nasjoner?) samt at returneringen tar fart ved at gulrota gradvis forsvinner.

  Spørsmål (til bl.annet ES): Hva er gulrota?

 • Russia loses UN Human Rights Council place, Saudi Arabia re-elected

  https://www.rt.com/news/364584-russia-saudi-unhrc-election/

Legg inn en kommentar