Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Åtte år, på vei til å drepe jøder

palestinske-barnDe to åtte år gamle palestinerne som ble oppdaget på denne overvåkingsvideoen var på vei til den jødiske kibbutzen Migdal Oz (bilde) for å drepe jøder. De to unge palestinerne som sent på kvelden i går gikk med raske målbevisste skritt mot gjerdet rundt den jødiske bosetningen mellom Betlehem og Hebron tiltrakk seg oppmerksomheten til soldatene som kikket på overvåkingsbildene. De ble stanset, og det ble oppdaget at de bar på hver sin kniv, skriver Israel National News.

De to guttene innrømmet at de var sendt av voksne for å drepe jøder med knivene. Det sjokkerte de israelske soldatene. Den israelske hærens talsmann, Peter Lerner, som er vant med å videreformidle mange alvorlige hendelser til mediene, og ikke lar seg sjokkere av så mye, sier han ble alvorlig sjokkert da han fikk rapporten med bildene av guttene og knivene deres.

Vi kan bare tenke oss hva som kunne ha skjedd. En liten jødisk gutt kunne ha blitt liggende blødende i gaten, eller de to palestinerne kunne ha blitt skutt og drept eller såret av israelske soldater mens de angrep en sivil jøde med knivene. I så fall ville bildene av de drepte barna gått verden rundt som et bevis på israelsk brutalitet og barnedrap.

Legg inn en kommentar