Søk

Siste kommentarer

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sammen skal vi bli trygge igjen

trump_israelDen amerikanske presidentkandidaten Donald Trump talte onsdag til en folkemengde i Jerusalem via video i et arrangement i regi av Republicans Overseas Israel. Han lovet å stå sammen med israelerne og det jødiske folket mot felles fiender, og trakk spesielt frem Iran, et land han mente var opptatt av å ødelegge Israel. «Sammen skal vi gjøre Amerika og Israel trygge igjen», sa han.

«Jeg elsker Israel og ærer, og respekterer, den jødiske tro og tradisjon, og det er viktig at vi har en president som føler det samme. Min administrasjon vil stå side om side med det jødiske folk og Israels ledere og fortsette å styrke broene som forbinder, ikke bare jødiske amerikanere og israelere, men også alle amerikanere og israelere,» sa den amerikanske presidentkandidaten.

Trumps visepresidentkandidat, Indianas guvernør Mike Pence, talte også til den israelske forsamlingen via video, mens Trump rådgiver i Israelsaker, David Friedman, deltok på arrangementet i egen person, skriver Israel Hayom. Friedman sa at hvis valgt, vil Trump gjøre alt for å følge opp hans løfte om å flytte den amerikanske ambassaden i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem.

Guvernør Mike Huckabee driver også valgkamp, både for seg selv og for Donald Trump. Også han snakket i går til fordel for Israel:

 

10 comments to Sammen skal vi bli trygge igjen

Legg inn en kommentar