Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ungdomsgjenger tar seg til rette i Oslo

max_hermansen«Vi MÅ ta byen og landet vårt tilbake. Den eneste måten å gjøre det på, er å redusere antallet muslimer både i Oslo og i resten av Norge. Svært mange muslimer som blir bosatt i landkommuner, søker seg etter hvert inn til byene og særlig til Oslo. Resultatet er at Oslo nå har svært omfattende muslimske områder hvor det er muslimene som styrer. Slik skal det ikke få fortsette». Det mener Demokratenes leder i Oslo, Max Hermansen.

Max Hermansen viser til et konkret eksempel på hvordan forholdene er blitt i de østlige bydelene i Oslo. Under et innlegg på hans private blogg skrev en skribent med navnet Ewa om hva hun nylig opplevde på Fururuset t-bane i hovedstaden:

«Etter det som jeg har opplevd i dag på Furuset t-bane i Oslo, er jeg helt enig i tema (At antall muslimer bør reduseres). Det var en skolegruppe, ca. 30 elever, nesten alle muslimer, på 12 år som skulle inn på toget. Plutselig begynte de å skrike stygge ord mot de elevene som ikke kom inn på toget og viste trusler mot dem, f.eks hvordan kutter de halsen deres med kniv. Det var 4 mest aggressive muslimske gutter som ikke reagerte på hva 2 assistenter/lærere sa. De satt ved siden av meg, som på sofa, med ben langt frem, og viste ingen hensyn da jeg ville av. Jeg måtte presse meg gjennom dem. Heldigvis gikk jeg av!. Hele tiden viste guttene hverandre hvordan skal man drepe noen, og hele tiden – 5 – stasjoner, ble det kaos og skrik mellom elevene.

Jeg var sjokkert. Senere tok jeg en tur til Furuset skole, granstangen skole og gran skole for å fortelle hva skjedde. Furuset og Granstangen ikke hadde turer i dag og Gran skole ikke ville snakke med meg som t-bane passasjer. Jeg er fortsatt sjokkert og måtte fortelle det til noen. Takk Max at du er på stedet.

Jeg forstår at elevene krangler, men i den situasjonen lærere hadde ingen kontroll over dem. Stakkars lærere, kunne ikke bruke makt, bare ord. Passasjerer ble sjokkert også. Over enorm aggressivitet i disse gutter, utrolig enorm. For dem teller det bare revenge». Oppførsel ble det samme som emigranter gjør i Sverige, Frankrike og Tyskland. Det som er merkelig er at Europa er nå fanget av sin toleranse og religiøse frihet.

Ikke lenge siden på kjøpesenter hørte jeg en muslimsk dame kranglet og skrik høyt. Hun ble aggressiv med hender, tok over hele arena mellom butikkene. Jeg blandet meg inn og sammen med norsk pensjonist tilkalte vi vakten, dessverre også muslim. Resultatet ble at en norsk pensjonist ble stanset for å handle i dette kjøpesenteret! Heldigvis gikk vi til administrasjonen og direktøren sa at hun selvfølgelig kan handle der. Saken er glemt. Jeg tenker oftere å dra tilbake til hjemlandet mitt, hilsen og god natt»

 

11 comments to Ungdomsgjenger tar seg til rette i Oslo

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  En venn av meg (og tidligere kollega) flyttet for litt over tre år siden til Argentina hvor han er født. Foreldrene er opprinnelig spanske, og hans far drev en tekstilfabrikk i Buenos Aires. Da han var 16 år flyttet familien til UK. Vi studerte ved samme universitet i UK, hvor vi ble kjent.

  Da han så utviklingen i UK, flyttet han til Spania. Han er spansk statsborger. Etter noen år der, skjønte han at det bare er spørsmål om tid før «utviklingen» ville innhente ham der også. Derfor flyttet han til Buenos Aires.

  Jeg snakker selv spansk siden jeg har bodd mange år i Spania, og skriver en del på et argentisk forum. De som skriver der forstår godt hva som er i ferd med å utvikle seg i Europa. Det er faktisk bare å kaste et blikk på lokale nyhetssendinger i Argentina som formidler det som skjer på en helt annen måte enn BBC og NRK. Det skal ikke mer til enn en nøktern og sannferdig nyhetsformidling.

  En sløv europeisk befolkning, ledet av opportunistiske politikere, lar seg helt frivillig lede ned i avgrunnen – nok en gang. Sist gang det skjedde var da nazismen ikke ble tatt på alvor. Den helt jævlige problemstillingen som nesten ingen orker å ta inn over seg, er at det ikke finnes enkle løsninger på de problemene innvandringen fra den tredje verden har forårsaket. Det må bruk av maktmidler til. Først og fremst en militær innsats for å stanse all båttrafikk til det europeiske fastlandet. Dernest en omfattende repatriering. Men det vil ikke skje, og derfor vil galskapen fortsette helt til den løses naturlig. Bedrageri kan man slippe unna med, men aldri politisk bedrag. Det blir alltid avslørt. Ideologier som islam, kommunisme og nazisme er menneskefiendtlige ideologier som aldri vil overleve. Likehaugene etter disse prosjektene er gigantiske.

  All ære til Max Hermansen som tar belastningen med å stå frem. Jeg skulle ønske jeg var like modig. Det skal en sterk rygg til å tåle det han har blitt utsatt for.

 • Jan Hårstad

  Innsatsene i Middelhavet består jo i å samarbeide med smuglerne for å fylle opp Europa med tredje verden muslimer. mange har ennå ikke forstått at banksters og internasjonale konzerner har en lenge gjennomtenkt plan med dette. Nå slår de litt ned på bremsene noen steder, men det betyr ikke at planen om World Government er skrinlagt. Les om Coudenhove-Kalergi og H.G.Wells skrifter fra 1920-årene. Alt står det. Når Europas Forente multikulturelle Stater har modnet seg skal disse slåes sammen med USAs Forente Stater og starten mot World Government. Politikere er jo bestukket og kjøpt opp for dette,også sosialdemokratiet som går for «global governance» i SosialistInternasjonalens dokumenter.
  Jeg lo godt i sin tid da Overhalla kommune i NordTrøndelag søkte asylanter. Der er det bare skog,mygg og elger. Noen norske ultranaivister trodde sikkert muslimene ville slå seg til der.
  Norskingene har ennå ikke skjønt at innen den tredje verden hersker det klan og stammekultur. Når en asylant kommer til f.eks Overhalla begynner han umiddelbart å forske i hvor familie,klan,stamme befinner seg i Norge. Jaha,Romsås? Da vil han dit. Holmlia? Da dit.
  Derfor er utplassert landkommunetenkning temporære saker for asylanten: når tida er moden vil han dit hvor de andre er. Derfor ekspanderer Oslo ghettoene uansett hva Raymond Johansen babbler om.

 • Høyreekstrem?

  Jeg kan godt forstå frustrasjonen over at mange innvandrere flytter inn til Oslo, med de problemer dette genererer på integreringsfronten, samt boligknapphet, boligboble, kamp om arbeidsplasser, osv.

  Men det har også sine fordeler. En hovedstad som fylles opp med «flerkulturelle effekter» bidrar til å åpne lukkede øyne for at innvandring kun er berikelse og velstand.

  Men fordelen har en klar bakside. Og det er når uskyldige barn er involvert. Egentlig er det barnemishandling å la barn vokse opp i miljøer der de blir eksponert for trusler, mobbing og vold. Barn kan utvikle traumer av slikt og ende opp med å hate samfunnet.

  Med andre ord bidrar politikerne med sin liberale flyktning og innvandringspolitikk å skape miljøer som preges av skillelinjer, rasisme og gjensidig hat mot hverandre. Akkurat det motsatte av hva politikerne lovet oss; som var et fargerikt fellesskap, uten rasisme og skillelinjer basert på etnisk og kulturell tilhørighet, eller bakgrunn.

  Jeg vet det høres brutalt ut, men jeg er en av dem som mener det må bli verre før vi får politikere som med et større innslag av alvor griper tak i problemene. Det er ikke ment som kritikk mot nåværende justisminister, som gjør en god jobb innenfor de aktuelle rammer.

  Jeg håper derfor strømmen av innvandrere som flytter inn til Oslo fortsetter. Man bør faktisk vurdere å samle inn penger og gi som ekstra flyttetilskudd. Dette gjøres allerede i det skjulte.

 • Jan Hårstad

  Høyreekstrem? Du er ikke høyreekstrem på noe vis,du er – om en skal sette en merkelapp på¨tenkningen din – mere en sentrumsekstremist som tror på politikere som Don Quijote forvekslet vindmøller med festninger.
  Politikere er som værhaner som svinger rundt kontinuerlig. Det ENESTE som kan forandre noe som helst er organisering av folkelige grasrotbevegelser og partier mot Islam og globalisme.
  Hvis denne illusjonskulten rundt politikere fortsetter, graver vi vår egen grav.

  • Høyreekstrem?

   Nå var det ikke politikerne jeg tenkte på med å åpne øyne, det var folk flest i Oslo. Politikerne åpner vel ikke øynene før Stortinget stormes av en gjeng lokale og internasjonale IS-muslimer.

   Sentrumsekstrem? Tja, kanskje jeg går over til den, den passer faktisk bedre på meg 🙂

 • Jan Hårstad

  Politikerne tilrettelegger for at Stortinget stormes av IS-muslimer og Antifa. Når det har skjedd,vedtar de en lov som skal gjøre det mulig å fengsle de skyldige,slike som Hege Storhaug,Max,Hårstad og lignende.
  Selv om du legger deg på sentrumsekstremisme,er det lurt å ha en fot i virkeligheten.

 • Anonym

  “WE KNOW WHERE YOU LIVE” Threat painted on door of Tania Groth, leader of PEGIDA Denmark

  http://vladtepesblog.com/2016/11/01/threat-painted-on-door-of-tania-groth-leader-of-pegida-denmark/

 • Kronprins Haakon: - Gamle Oslo er en kul bydel

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kronprins-haakon/kronprins-haakon-gamle-oslo-er-en-kul-bydel/a/23836393/

  Fuck kongehuset!
  Kan ikke vi bli kvitt disse vandrende reklameplakatene for islamisering og nasjonalt selvmord en gang for alle?

  • Kongehusets rungende ja

   Hvis Johnny fra Stovner synes det er så jævlig kult i Gamle Oslo, så kan han vel flytte dit? Nei, det er nok langt mer komfortabelt i det arvede palasset på Skaugum, som han attpåtil har tjent ulovlige penger på.

   Når du blir konge, Johnny, kan du ikke da gi bort slottet til asylsøkere i nød og flytte inn i en toroms på Tøyen? Skal vi si det slik, Johnny?

   Jeg spyr av hele kongehuset.

   • Haakon+Støre=sant

    Er det bestevennen Støre som har bedt kronprinsparet om å ta et PR-oppdrag på Tøyen? Driver disse fjolsene i det hele tatt med noe annet enn å promotere «multikultur»?

 • Vidar

  Først og fremst er det ISLAM som må motarbeides, bekjempes, stoppes – og om nødvendig total-FORBYS! Samtidig som asylinnvandringa selvsagt også må stoppes – og de aller, aller fleste «flyktningene» snarest sendes ut av landet!
  Hvorvidt «Jonny fra Stovner» eller andre naive multi-kulti-promotører finner vår NORSKE kultur så kjedelig eller mindreverdig at det er SÅÅ positivt å få inn mer voldtekter, ran, moskeer, terrorisme og tvangsekteskap, samt å få bytta ut vår frihet og våre kvinne-rettigheter med sharia-lover og et religiøst patriarki, BURDE være komplett irrelevant.
  Men siden vi altså (fortsatt) ER et demokrati, trenger vi snarest et politisk parti som går klart MOT asylinnvandring, islam og multikultur!

Legg inn en kommentar