Søk

Siste kommentarer

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Det er på tide å heve våre stemmer, og la dem høres ut som torden

geert_wilders3Den nederlandske partilederen og kjente islamkritikeren, Gert Wilders, har besøkt Maassluis, en liten nederlandsk by i nærheten av Rotterdam. I nettavisen Breitbart beskriver han hvordan de innfødte nederlandske innbyggerne i byen har blitt ofre for innvandrerungdommer av marokkansk avstamning. Biler har blitt ødelagt, hus vandalisert og folk truet.

Nederlenderne føler seg ikke lengre frie og trygge i sin egen by.

Da den lokale radiostasjonen intervjuet noen av ofrene og viste til gjerningsmennene som marokkanere, fikk den et anonymt brev: «Dere er rasister! Deres tid vil komme! Jeg vil ikke ta meg av det fordi jeg er for gammel. Men våre gutter er de nye soldater. » «Maassluis er bare en av de mange nederlandske byer og nabolag som terroriseres av marokkanske og tyrkiske ungdomsgjenger. Andre er Schilderswijk, Oosterwei, Kanaleneiland, Zaandam, Helmond. Ikke overraskende viser en meningsmåling at 43% av det nederlandske folk ønsker færre marokkanske innvandrere i vårt land. Disse menneskene er ikke rasister; de er skikkelige folk, patrioter som elsker sitt land og ønsker ikke å miste det,» skriver Wilders.

En forberedende domstol i Nederland avgjorde nylig at han må stille for retten for å ha spurt en forsamling velgere om de mener det er for mange marokkanere i Nederland.

Wilders siterer en av sine store politiske helter, Ronald Reagan, som en gang sa at «Frihet er aldri mer enn en generasjon unna utryddelse.» «Disse kloke ordene er mer sant i dag enn noen gang før. Vi er frie menn og kvinner i Vesten,» skriver Geert Wilders. «Frihet er vår fødselsrett. Men hvis vi ikke klarer å forsvare den, er vi dømt til å tape den. Og, dessverre, er det akkurat det som skjer i dag».

Den nederlandske politikeren mener at terrorangrep over hele den frie verden viser at fiender av frihet allerede er blant oss. «De herskende eliter over hele den vestlige verden har akseptert millioner av mennesker inn i våre land uten å kreve at de assimilere. Mange av disse innvandrerne ervervet vår nasjonalitet. Men mange bryr seg ikke om landet vårt i det hele tatt. De elsker det ikke. De respekterer det ikke. Heller ikke respekterer de oss og våre verdier. De bærer passene våre, men at de ikke tilhører oss. De spyttet på vår identitet og oppfører seg som seierherrer,» skriver han.

Dette gjelder særlig for mange innvandrere med islamsk bakgrunn, mener Wilders. Det er han ikke overrasket over. «Islam er en totalitær ideologi som tar sikte på å etablere tyrannisk makt over ikke-muslimer. Islam befaler sine tilhengere til å arbeide for sharialover, om nødvendig ved bruk av vold og terror», skriver Wilders i sin artikkel. Han mener at islam er en eksistensiell trussel mot vår overlevelse som en fri nasjon, fordi islam bryter alle de grunnleggende prinsipper og friheter i våre grunnlover.

Som eksempler viser Wilders til at islam diskriminerer kvinner, som i henhold til Koranen er verdt bare halvparten en mann, at det ikke er noen religionsfrihet i henhold til islam som prediker dødsstraff for frafalne, og at Koranen stempler jøder som svin og aper.

«Det er ingen ytringsfrihet i islam heller. Kritikk av Allah eller Muhammed straffes med døden. Det er ingen rett til personlig integritet. Islam forfekter grusom korporal straff, slik som pisking, amputasjoner, steining, halshugging. Det er ingen rett til å leve i fred og verdighet. Islam beordrer krig til hele verden har blitt sendt til Allah,» skriver han, og fortsetter:

«Noen synes å tro at ved å tillate frihet til fiender av frihet bevise vi at vi står for frihet. Det motsatte er sant. Ved å nekte å trekke grenser for vår toleranse, gir vi bort vår frihet. Hvis vi fortsetter å være naive vil vi miste alt. Ved å frata Islam midlene til å ødelegge frihet, bryter vi ikke friheten; vi bevare den. Vi bør ikke slå frihet til en slange som spiser sin egen hale. Frihet krever et demokrati villig til å forsvare seg».

Wilders mener vi trenger det han kaller en politisk frihetsagenda, og skisserer i artikkelen i Breitbart opp hvordan han mener den bør se ut: «Vi må avslutte all innvandring fra islamske land. Det er mer enn nok islam i våre land allerede. Eurostat, EUs statistiske kontor, forventer at 77 millioner innvandrere vil forsøke å ta seg til Europa i det neste halve århundret. De fleste av dem er islamske. Hvis vi ikke stopper dem vil vi stå overfor en katastrofe. Vi vil bli kolonisert og islamisert. Vi vil opphøre å eksistere.

Vi kan allerede se hvor nedbrytende relativt små grupper er. Forskning ved Universitetet i Amsterdam viste at 11% av muslimene i Nederland er forberedt på å bruke vold for å få til islam. Dette er mer enn 100.000 mennesker. Jo mer islam vi får desto mer farlig blir vårt samfunn. La oss holde våre land trygge. Og låse døren til islam. Vi må også stimulere til frivillig repatriering av de som allerede er her. Og de som blir værende må adoptere våre verdier; de må assimileres og integreres.

Det er ikke ekstremistisk å kreve at muslimer som ønsker å leve i vår midte, gir avkall på de hatefulle doktrinene og tekstene i islam og retter seg etter våre lover. Hvis de begår forbrytelser, handler mot våre lover, pålegger sharialover, eller fører jihad, må vi utvise dem. Mitt parti ønsker å strippe alle kriminelle med to nasjonaliteter fra deres nederlandske statsborgerskap og utvise dem til det lander der de har deres andre statsborgerskap».

I artikkelen trekker Geert Wilders frem rettssaken mot ham: «Jeg har blitt dratt til retten for å be partimedlemmer i et møte om de ønsker flere eller færre marokkanere i Nederland. 65% av nederlandske marokkanske ungdommer har vært mistenkt for kriminelle aktiviteter. De er seks ganger så ofte mistenkt for voldelig kriminalitet som urfolket, nederlenderne, og 22 ganger så ofte for og ran. De utgjør også nesten 80% av de nederlandske jihadistene som reiser og slåss i Syria for IS», forklarer han, og er oppgitt over at statsadvokaten er opptatt av at det er straffbart å spørre nederlandske velgere om de ønsker flere eller færre marokkanere i Nederland er en straffbar handling.

«Men uansett utfallet av rettssaken vil jeg holde taler. Ingen dommer vil være i stand til å slå meg ut. Og ingen jihadist vil lykkes heller,» lover han. «For i tolv år allerede, har jeg vært på dødslisten til flere islamske terrororganisasjoner, fra al-Qaida til IS og Taliban. Jeg er under 24/7 beskyttelse av politiet. Jeg bor i et trygt hus, jeg kjørt rundt i pansrede biler, må bære skuddsikre vester offentlig, og må stilles for retten i en bunkers. Men jeg vil aldri holde kjeft. Det er på tide å heve våre stemmer, og la dem høres ut som torden.»

7 comments to Det er på tide å heve våre stemmer, og la dem høres ut som torden

 • Anonym

  Javel Simonsen? Du sletter jo alltid ytringer som kan minne om «torden tale» fordi du er redd for din bloggs renommé.

 • Anonym

  DT i dag skriver at Frankrike forsøker å presse UK til å motta 1 500 enslige menn. Av «journalister» kalt enslige mindreårige. Av folket omtalt som hva de faktisk er. Nemlig skjeggbarn (voksne menn).

  300 er kommet til UK allerede og mange av dem er langt over 30 år gamle. Briter begynner med å bli lei av all den løgnaktige møkka «journalister» serverer.

  Det mest effektive DU som privatperson kan gjøre er å boykotte løgnmedia.

 • Jan Hårstad

  Det alle bør se på nå er en lang og grundig dokumentasjon om den forestående borgerkrigen i Frankrike. Eksepertenemener at den vil bryte ut i åpen krig i løpet av 2017. Alle folk fra ledelsen av Demokratene bør studere denne artikkelen så de ikke havner i grøfta av norsk kommunepolitikk.
  galliawatch.blogspot.no

 • Anonym

  Dette er jeg selvsagt helt enig i.

Legg inn en kommentar