Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hillary Clintons farlige sabelrasling

garfors322-1«Aldri noen gang tidligere i amerikansk historie har det stått så mye på spill for USA som i disse skremmende tider. Det vil påvirke forholdet mellom USA, Russland og Europa. Det er også trasig å se den slagside og den ensidige kritikk som media går løs på Donald Trump med. Han dømmes nord og ned. Det skrives stort sett bare om de påståtte seksuelle tilnærmelser han blir beskyldt for mot en rekke kvinner,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«Pressen nekter å skrive om det viktigste. Ja, som er selve kjernen om hva dette dreier seg om; nemlig om USA skal fortsette videre eller kollapse rett framfor våre øyner.

Aldri før har et presidentvalg vært viktigere enn denne gang, fordi verden har aldri vært så nær en storkrig som vi nå er i disse farlige tider. Vi vet ganske godt at Hillary Clinton er et stort problem for verdensfreden, siden hun hater både Putin og Russland. Og slik som hun ordlegger seg, så tyder mye på at hun ønsker et oppgjør med russerne i Syria. Og det, det er en direkte dommedagsprofeti med bibelske dimensjoner over seg.  Som trolig vil gå i oppfyllelse. 

For Hillary Clinton vil nemlig innføre en flyforbudssone i Syria, dersom hun vinner valget. Nå etter at Putin har sendt 30 marinefartøy (overflateskip) samt en rekke U-båter med atomstridshoder til farvannet utenfor Syria, er dette en direkte krigserklæring som innebærer full krig med Russland.

At dette også vil påvirke Norge som er et NATO-medlem og et naboland til Russland, og alliert med USA, det hersker det liten tvil om.  Og det som skremmer meg mest, det er at den overveldende majoriteten av politikere og meningseliten her i Norge, de tar avstand fra Donald Trump som sier at han vil heller ha et godt forhold til Russland enn den konfrontasjonen som Clinton legger opp til. Ja, det virkelig ryster meg at vi her i landet har politikere som foretrekker Hillary Clinton framfor Donald Trump! Trump som lover å fjerne både Al Qaida, IS og jihadistene i Midt-Østen i samarbeid med russerne. Jeg skulle gitt mye for å få en god forklaring på dette.

Nå ser det ut som verdens befolkning skal brukes som ”gisler” i  et drama i Midt-Østen som vil få Hiroshima til å blekne og mest ligne på en kinaputt i sammenligning. Skal menneskeheten aldri lære? Nei, det er ikke lett å virke særlig optimistisk i disse tider. For nå ser det nemlig ganske stygt ut. Og enda styggere vil det bli dersom løgneren og bedrageren Hillary Clinton vinner valget!

Vi får bare håpe at Donald Trump vinner og at sabelraslingen til Hillary ikke blir noe av. For dersom hun går av med seieren og blir president etter Obama, da er hun allerede mer eller mindre bundet på hender og føtter til å fortsette den destruktive politikken som sin forgjenger har ført. Ikke minst grunnet hennes tidligere meritter og løgner. Dersom ikke maktsyken hennes hadde vært så stor, så hadde hun stille og rolig overlatt plassen til Sanders.  Han ville ha tjent sitt folk og sitt land uten de store behov for å markere seg med å krige.

Enhver må fatte og begripe at når man blir president, og over halve befolkningen mer eller mindre hater sin president, da vil det bli meget uholdbart. Samtidig som Trumps tilhengere har advart mot borgerkrigstilstander dersom han taper. Nei, da ser det ikke særlig lystig ut for det landet som jeg tidligere levde i og hadde mine beste og lykkeligste år.  Det er i sannhet en meget trist utvikling. For meg ser det ut som verden slik vi kjenner den i dag, nærmer seg slutten.  Derfor;  våk og be!»

24 comments to Hillary Clintons farlige sabelrasling

 • Jan Hårstad

  Etter påtrykk fra USA stemte Norge i FN for opprettholdelse av atomvåpen.
  Hva skal 330 US-Marines i Værnes Garnison å gjøre? Det er langt derfra til noen Russergrense.
  Men trønderfjellene er som gjennomhulla oster med lagring av amerikanske våpen. Personlig tror jeg Marines kommer for å vokte over de nye B61-12 atom-missiler som Nato-konferansen i Warsawa i sommer bestemte skulle utplasseres mot Russland i et antall på 250-400.
  Vi har ingen konge som sier Nei lenger. Vi har kun et samlet politikerkorps som uten nevneverdig avvik går på direktiv fra Pentagon.Og hvem vil ha russerkrigen? Ikke det amerikanske eller europeiske folk, men det militærindustrielle komplekset og zionistiske neocons i USA.
  Det norske eliten bereder Norge for en nasjonal tragedie.

  • Jan: «zionistiske neocons «. Vær forsiktig Jan så du ikke ramler uti antisemittiske konspirasjonsteorier. Hva i all verden er «zionistiske neocons » for noe? Og hvorfor skulle noen «zionister» ha mer interesse av en krig mellom NATO og Russland enn andre?

 • Anonym

  Frykter de en trumpseier så sterkt at de gjør klar en flukt fra landet for å slippe unna tiltale for deres mer enn tvilsomme handlinger – fra epostskandaler og hennes gjennomkorrupte fremferd til dette vesenets opptreden både før og etter Benghazi terroren.

  Skulle ikke forundre meg det minste.

  http://tinyurl.com/jxcaj9m

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Jeg kjenner ikke til den siden du linker til, men seriøse amerikanske medier melder i dag at FBI etterforsker (blant annet) «noe» som har med The Clinton Foundation å gjøre.

   Hillary planlegge ikker å flykte fra USA. Det er bare tøv. At hun kan bli satt under tiltale, uansett valgutfall, er derimot sannsynlig.

 • Jan Hårstad

  Skaff deg noen bøker,Jan. Går du inn på amazon finner du utallige bøker om den amerikanske neo-con bevegelsen som startet ved Chicago Universitetet blant unge jødiske trotskister. Inspirert av professor Leo Strauss bygget de om trotskismen sin fra kosmopolittisk proletær internasjonalisme til kapitalistisk globalisme og agitasjon for regimeendringer i verden.
  De drev da en rekke tenketanker som ivret for militær-politiske omdannelser av verden og under Bush d.y. kom de til makten i statsapparatet og har fremdeles stor innflytelse. Ivrer for no-fly-zones i Syria og støtter Kievs politikk,etc
  Nå kjenner jeg jo Jans kjærlighet til alt jødisk/israelsk og det må han gjerne holde på med. Men noe annet er å retusjere vekk fra historien at jødiske zionister spiller en stor rolle i USAs utenrikspolitikk. Da driver man edlere desinformasjon.

  Daniel Tanguay: Leo Strauss.
  Eran Kaplan: The Jewish radical Right.
  S.Sniegoski: The Transparent Cabal

  Dette kan du lese deg ihjel på,gode Jan,om du vil da.

  • Jan: Interessant nok. Forstår jeg deg riktig, fra hva du skriver i første avsnittet, var dette en gruppe jødiske trotskister. Som jeg ikke betviler eksistensen av. Det finne marxister også i USA. At en gruppe marxister i USA skulle få noen nevneverdig innflytelse over noe som helst er vel derimot heller tvilsomt. I siste avsnitt kaller du den samme bevegelsen for jødiske zionister. Her følger jeg deg heller ikke. Hva i all verden skulle dette ha med sionisme å gjøre.

 • Jan Hårstad

  Veldig rart. Det er høyst underlig at en person som er en ledende Israel-firster i Norge som Jan S. åpenbart ikke har særlige kunnskaper om kanskje den mest debatterte politiske retningen gjennom 30 år i USA:neocon-bevegelsen ledet av et jødisk intellektuelt miljø hvor medlemmene har dobbelt statsborgerskap:amerikansk og israelsk.Det en har satt spørsmål ved er: hvor ligger deres loyalitet?
  Netanyahu har samarbeidet tett med disse Likud-orienterte.
  Uansett hvem som vinner valget i USA 8 november vil vi få en situasjon hvor neo-con zionismen vil bli løftet opp til hete debatter og et godt og vennlig råd fra meg,Jan: dette bør du sette deg inn i før den braker løs.
  Problemet er dette: neo-connene har ivret for kriger mot Irak,Libya og Syria og alt har vært mislykket. USA har økonomisk blakket seg på krig.Dette,ser du, vil det komme et omfattende oppgjør rundt. Var dette pro-israelske eller amerikanske kriger?
  Den debatten er allerede i gang under valgkampen nå,men nærmest i undertekst på nåværende stadium.
  For en person med din type tenkning,Jan,er dette ultraviktige saker.Det handler om USAs forhold til Israel.
  Og det blåser opp.

 • Anonym

  Jan Simonsen gjør seg nok dummere enn han egentlig er, og har nok mer kjennskap til de «nykonservative» enn hva han gir uttrykk for her på bloggen.

 • Jan: Jeg ser jo fra linken i kommentaren over at nykonservatisme er en ideologi som kombinerer elementer av tradisjonell konservatisme med individualisme og en sterk tro på markedsliberalisme. Etter min mening svært positive verdier, for øvrig. Men ditt problem er at du blander inn begreper som sionisme og vektlegger det uvesentlige, at enkelt medlemmer som etablerte bevegelsen skulle være jøder.
  Det finnes jøder som støtter en nesten hvilken som helst politisk retning, selvsagt. Karl Marx var jøde, og antisemitter gir derfor jødene skylden for marxismen. Lord Rotschild var kapitalist, og jødene blir derfor beskyldt for å være kapitalister, det stikk motsatte av marxister. Og slik kunne vi fortsette med eksempler. Du vektlegger at enkelte nykonservative er jøder. Men det er helt uten noen som helst interesse. Det finnes sikkert også norskamerikanere som definerer seg som nykonservative. Det er ideologien du må kritisere, ikke hvorvidt enkelte som forfekter dem er jøder, kinesere eller nordmenn.
  Ved å blande inn sionisme, som selvsagt ikke har noe som helst verken med marxisme, kapitalisme, globalisering, konservatisme eller nykonservatisme å gjøre, er du med på å spre myten om at jødene står bak alt mulig som man ikke liker, for jeg forstår det jo slik at du, i motsetning til meg, misliker nykonservatismen.
  At enkelte nykonservative politikere ivret for kriger mot Irak, Libya og Syria er en annen sak og selvsagt grunn til å kritisere, men det har da heller ingenting med sionisme å gjøre. Og det også helt uten interesse om noen av disse er jøder eller er innvandrere til USA med tilknytning til andre land. De støtter jo denne politikken fordi de mener den er riktig, ikke på grunn av deres etnisitet eller religion.

 • Jan Hårstad

  Som jeg har påpekt: det finnes nå et stort bibliotek som forteller at neocon-bevegelsen i sin fødsel og voksen alder var en definitivt jødisk dominert bevegelse. Hvis du ikke tror meg i dette,har jeg ikke noe annet valg enn å be deg studere dette som er uhyre viktig framover.
  En annen sak er at bevegelsen på det nåværende trinn har pådratt seg mange goys (ikke-jøder) og ikke bare i USA, men også i hele verden. På document.no er det mange norske som befinner seg innenfor neo-con verdensbilde. Det har altså blitt internasjonalt.Helt riktig det du selv skriver om det, men du berører ikke hovedpoenget: neocons som sitter i toppen av den amerikanske staten beskyldes for å drive israelsk Likud-politikk og det er her byllen ligger.
  Jeg tror ikke vi to kommer videre i denne debatten,men jeg skal love deg at etter valget og i 2017 vil den rase i USA og derved verden.
  Du tjener ikke Israels sak,Jan, ved å bagatellisere eller forskjønne saker som allikevel kommer opp i internasjonal debatt uansett hva både du eller jeg skulle synse om dette.mvh Jan.

 • Høyreekstrem?

  JS: Enig med deg i det du skriver om jøder og sionisme, men ikke når det gjelder individualisme og markedsliberalisme. Det er jo nettopp denne ideologien som i betydelig grad danner fundamentet for globalisme og åpne grenser. Og en radikalisert liberalisme har også hvisket ut politiske skillelinjer mellom venstre og høyresiden.

  Trump tilhører ikke det etablerte politiske miljøet og etter min mening er han egentlig ikke republikaner, men nasjonalkonservativ.

 • Jan Hårstad

  HE: det er ingen som vet hvem Trump er før han har kommet til makten.

 • Høyreekstrem?

  Hillary risler ikke med sabler. Hun har trukket sabelen. I realiteten har hun stilt Putin ovenfor et ultimatum: Gjør som jeg sier, ellers blir det krig.

  I USA er det mange som betrakter Hillary som en patologisk løgner. Men på akkurat dette området har hun vært rimelig åpen og ærlig. Hennes ultimatum er riktignok ikke uttalt i rene ord, men fremsatt indirekte på «politikerspråk» ved å opplyse at hun som president vil gå lengre enn Obama i Syria og innføre en flyforbudssone over landet.

  Nå er det som kjent åpnet ny etterforskning mot Hillary, bare dager før valget. Det at politiet åpner ny sak så kort tid før valget indikerer sterkt at FBI nå har sikret seg mer konkluderende bevis for de lovbrudd hun er mistenkt for å ha gjort mens hun var utenriksminister. Det er forøvrig snakk om en svært alvorlig mistanke som kan gi mange år i fengsel om hun blir dømt. Mistanken allene er nok til å diskvalifisere henne som president.

  Det er lov å håpe at den siste utviklingen i saken medfører at hun taper valget, for hun vil neppe innse sin egen ukvalifiserthet og trekke seg. I tilfelle hun taper valget vil/kan det redde verden fra en konfrontasjon som for kort tid tilbake fremsto som henimot absurd og uvirkelig, men som med henne har rykket opp på beredsskapsnivået; en fullskala krig mellom Russland og USA-NATO.

  I USA har meningmålingene i msm fått prepper industrien til å ta helt av. Ikke siden 1960-tallet har det vært solgt så mange monduler til bomberom som nå. Alt annet av overlevelsesproduktet selger også svært godt. Ironisk nok er dette en av få hjemmeindustrier som har tjent på globalisering.

  Dersom det bryter ut krig med Russland vil jeg selvsagt støtte mitt fedreland, men inntil så skjer vil jeg arbeide imot krigen. Er det noen jeg ikke ønsker å se meg selv og mine landsmenn dø for så er det Hillary Clinton.

 • Clinton suggested US should rig a foreign election — but don’t expect the media to care

  Hillary Clinton has spent a disproportionate amount of time lately complaining — without evidence — about “the Russians” interfering with the US election. But it turns out that interfering in foreign elections is totally fine if you’re the (Clinton`s) United States.

  https://www.rt.com/op-edge/364731-clinton-elections-rig-fbi-palestine/

 • Jan Hårstad

  De politikerne som nå styrer ditt fedreland,H-E,arbeider jo på spreng for å avskaffe Norge via globalisering,motsette seg atombombenedrusting,og deltagelse i en USA-ledet angrepskrig mot Russland som alt lederskap i Norge støtter opp om.
  Hvis du vil forsvare ditt fedreland må du i likhet med meg,lete om du finner noe parti som er patrioter for Norge. All vår elite går Quislings vei.Og han ble helt rettmessig skutt.Nå kan det bli patriotene under globalismens diktatur som blir det.

  • Høyreekstrem?

   JH: Her tror jeg du har lest min kommentar for fort før du svarer på den. Det burde være godt kjent at jeg er i opposisjon til den nåværende toneangivende politikk på flere områder.

   Men i det tilfelle Russland, mot all formodning, skulle finne på å angripe Norge, uansett årsaksforklaring, vil jeg legge alle politiske uenigheter bort og kompromissløst støtte fedrelandet. Selv om dette indirekte medfører at jeg støtter politikere jeg ellers er dypt uenige med. Det blir som under krigen da mange nordmenn gjorde motstand mot tyskerne uten at de dermed hadde så mye til overs for Nygårdsvollregjeringen.

   Forøvrig er det viktig å huske på at politikk handler om ulike meninger, oppfatninger og synspunkter. Og det kan være at vi tar feil og at globalistene har rett. Kanskje er en globalisert verden et bedre sted å være. Jeg mener det motsatte, men det kan altså tenkes jeg tar feil, selv om bevisene tyder på at jeg har rett.

 • Jan Hårstad

  Den globaliserte verden under ledelse av det bankerotte og korrupte USA vil bli en forgård til helvete.
  Men hele vår politiske elite jobber for det.
  Da har vi som kjemper for Norsk nasjonal suverenitet et aldri så lite problem.
  Enda riktigere: et stort problem.

  • Høyreekstrem?

   JH: Ja det er en ganske drøy motstander vi kjemper mot: Stort sett hele det politiske system pluss msm. Men mye tyder på at store deler av folket er på vår side, og nettopp det er oppløftende.

 • Jan Hårstad

  Yes, men det siste om folket innebærer at det må organisere seg for motstand og da må man i det minste få seg forelagt et program som sier sannheten og som utfordrer makten. Finnes det noe sånt?
  Privatiseringen av NSB, bortleggingen av basepolitikken ved US-Marines i Værnes Garnison,utplassering av Telemarksbataljonen til å trene Jihadister, soldater i Baltikum for å krige mot Russland,for atombomber i FN,etc
  Har ikke vårt opposisjonelle parti tenkt å delta i norsk samtidspolitikk? Det hjelper ikke det minste om folket har fornuftige synspunkter såfremt disse ikke finner seg uttrykt i organisert politisk opposisjon.

Legg inn en kommentar