Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vind i seilene

trump-valgmoteDonald Trump har vind i seilene. Det har ikke Hillary Clinton. Nedenfor stående videoer fra de to presidentkandidatenes valgkampanje i viktige Florida viser den enorme forskjellen. Mens kun rundt 1000 mennesker gidder å stille opp på Clintons valgmøter, strømmer titusener til for å høre Donald Trump. Og forspranget på meningsmålingene var i dag skrumpet inn til 3,4 prosent i gjennomsnitt på målingene som har samtlige presidentkandidater. Det var det doble for bare en halv uke siden. Bildet viser fremmøte for Trump i Florida.

27 comments to Vind i seilene

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  ABC sin måling er den som har vist størst ledelse for Hillary, og som nå har krympet mest. Hillary ledet stabilt med 12 prosentpoeng. I dag viser den 4 prosentpoeng ledelse for Hillary. LA Times viser +2 for Donald i dag. Den målingen har vært stabil i et par uker nå tie og et lite pluss for Donald.

  Det merkelige er at alt fra ytterste venstre til Frp og tilsvarende i Europa støtter Hillary. En korrupt kjeltring som aldri en gang hadde nådd valglistene i det delvis korrupte Frankrike. Hvorfor er støtten til Hillary så massiv i Europa? Ødeleggelsen av MØ har jo først og fremst gått utover Europa. Og det er hovedsaklig USAs skyld.

 • Anonym

  Begynner rottene å forlate skuta nå, bare dager før valget?

  Chicago Tribune skriver at folk rundt henne bør anbefale Hillary om å tre til side, og la Tim Kaine stille i hennes sted.

  http://tinyurl.com/jhqpsrd

 • Jan Hårstad

  De korrupte finner hverandre. De multikulti islamo-venstresidene har for mange år siden gått til sengs med globalistene der BilderbergerSivs FRP forlengst har vært. For finanstilsynet til Brussel,for atomvåpen(Gjedde i KK 1 oktober),for privatisering av NSB,for US Marines i Værnes,for Clintons krig mot Russland,etc etc
  Folk i Norge bør nå begynne å forstå at FRP er et livsfarlig parti som kriger mot det norske folks interesser og suverenitet.
  Venstresida er fullstendig gjennomsyra av politiske agenter som har maksimal kontroll.
  Noen må snart begynne å bygge alternativer.

 • Høyreekstrem?

  Clintons korrupte nettverk sprer seg utover hele kloden. I Sverige har flere skandaler nå kommet til overflaten. Store beløp skufter eier, og vips saker ordner seg. Sjekk friatider.se

  Norske politikere hat betalt inn 500 millioner kroner i dette korrupte systemet. Hvorfor? Og er det andre nordmenn som har betalt penger for å få løst politiske problemsaker av Clintons?

  Hallo! Er det noen i media som snart har tenkt å gjøre jobben sin?

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «Hallo! Er det noen i media som snart har tenkt å gjøre jobben sin?»

   Godt spørsmål! Det er nettopp der skoen trykker. Pressen gjør ikke jobben sin. Offentlig forvaltning og politikk skal være transparent. I dag er den til dels det, men alt for mye unntas offentlighet.

   De som skulle gravd i saker, journalister, holdt øye med offentlig forvaltning og politikere, gjør det motsatte. Når «journalister» konfronteres med det, viser de til skandaler de har avdekket. Men utvalget er selektivt. Alt for mange skandaler og kritikkverdige forhold er feid under teppet etter at en journaliststand kollektivt muterte til politikere, og ble religiøse og blinde tilhengere av en ideologi. Globalisme og flerkultur er dødfødt. Det er en drøm. Og drømmer kan du ikke leve av.

 • De døde stemmer demokratisk

 • Anonym

  4 millioner døde kan stemme. De døde, som nesten utelukkende stemmer demokratisk, kan avgjøre valget til Killarys fordel.

 • Anonym

  Håper han tar med i sin selvbiografi «sin historie» når den tid kommer.

 • Anonym

  Den som tier samtykker.

 • Jan Hårstad

  Huma Abedin: udetonert bombe. Undersøkelsene av Weinerts e-mails og Clintons ditto,vil logisk føre til at Huma Abedin blir involvert i skandalene. Og siden hun har vært Hillarys rådgiver i årevis vil dette føre til en eksplosjon fordi hele Abedins familie og klan har vært toppfolk innen Saudisk wahhabisme og dens utallige velgjørenhetsorganisasjoner som aldri har vært noe annet enn cover up for islamisering.
  En kan si det slik at det hersker en borgerkrig innen world-government elitene i USA. Hillary står for ekstrem kriging og støttes av neocons og militærindustrien. Trump er ikke mindre krigersk, men vil gå langsommere og mer pragmatisk fram for å gjøre USA great again.
  Helt sikkert vil Hillary-fraksjonen innen New World order slå tilbake med ett eller annet spektakulært i de nærmeste dagene.Stay tune.

 • Høyreekstrem?

  Det koker på amerikanske nettmedier. Spillet til Hillary er i ferd med å revne! Det siste er at selv Obama begynner å reservere seg. Han kan tåle sex, penger og korrupsjon, men skjødesløs omgang med statshemmeligheter blir for mye, selv for denne hykleren.

  Det siste nå er at Obama forsvarer FBI og gir ikke støtte til Hillary som har kritisert at FBI tar opp saken mot henne så tett før valget. Det har åpenbart gått opp for Obama at Hillarys skandale er så stor at den potensielt kan trekke ham selv også under.

  Selv om Hillary skulle vinne valget vil hun fortsatt bli etterforsket. Det utenkelige kan faktisk skje at en president blir etterforsket for forbrytelser mot staten. Dette et ekstremt alvorlig. Og derfor rakner det rundt henne. Rottene forlater det synkende skipet.

  Samtidig øker Trumps oppslutning. Det som for timer siden så ut som en lett seier for Hillary henger nå i en tynn tråd. De kommende timer vil vise om løpet er kjørt for henne.

  Nixon trakk seg på en mye mindre sak enn Hillarys. Mange spør seg derfor hvorfor ikke hun trekker seg. Svaret kan være så enkelt som at hun bare kan holde seg unna fengsel ved å bli president.

 • Høyreekstrem?

  Sente et innlegg hit som forsvant i det blå.

  • Anonym

   ikke uvanlig når du har med Jan Simonsen å bestille

  • Høyreekstrem? Jeg fant det i spamfilteret og la det ut. Slikt kan skje. Sikkert lurt å ta kopi av kommentar, slik at du kan prøve på nytt dersom den skulle forsvinne. Jeg har aldri slettet noen av dine kommentarer, så forsvinner en eller annen er det nok en teknisk årsak, slik som nå.
   ps: Som president har vel Hillary Clinton immunitet, slik at det ikke blir noen etterforskning? Mente å lese det et sted. I så fall er det jo ekstra viktig for henne å vinne. Det finnes flere tvilsomme politikere rundt omkring som er ivrige etter å bli valgt til verv som sikrer immunitet.

   • Tusenkunstner

    Mener du fortsatt at Hillary Clinton er en bedre kandidat enn Bernie Sanders?

   • Radikalisert liberalist (folkemorder)

    «Som president har vel Hillary Clinton immunitet, slik at det ikke blir noen etterforskning?»

    Nei, det stemmer ikke. Amerikanske TV-stasjoner melder at hun kan bli etterforsket og tiltalt for mellom fem og ni forhold. Blant annet har hun løyet under ed (perjury på engelsk). Det er det samme som å juge under forsikring i retten i Norge når du avgir forklaring. Det er ekstremt alvorlig og har en høy strafferamme. I USA er den flere ganger så høy.

    • Høyreekstrem?

     Ja det er riktig. Men som president vil hun få mer spillerom for å trekke ut en eventuell tiltale og rettssak. Blant annet velger hun justisminister, som kan bistå med å drenere saken. Det kan være forklaringen på hvorfor hun ikke trekker seg. Altså en ganske kynisk vurdering, uten det minste hensyn til andre og nasjonen.

     Selv msm presenterer nå målinger som viser at Trump går forbi. Det tyder på at folk nå gjør en grundigere sjekk på hvem denne Hillary egentlig er.

     Hillarys verste fiende nå er internett der ikke msm har kontroll.

     • Radikalisert liberalist (folkemorder)

      Nå tror ikke jeg at Hillary blir valgt. Men om jeg tar feil, vil selv ikke hun – som president – være i posisjon til å beskytte seg. Jeg leser mellom linjene i amerikanske aviser at det som allerede ligger på bordet er så alvorlig at, ja …

      Det er en grunn til at Det hvite hus nå støtter FBI-sjefen. Det er en grunn til at nære medarbeidere har gått i dekning. Det er en grunn til at avisen Chicago Tribune har overskriften

      «Democrats should ask Clinton to step aside» (skrevet av John Kass)

      Selv om du pakker inn dritt så er det fortsatt dritt. Husk det!

 • Tusenkunstner: Jeg har aldri hatt noen sterke formeninger om det, siden jeg ikke ønsker noen av disse to som USAs president. Hvem vi håper mest på er vel mye avhengig av hvilken politikk de vil føre på det området som vi brenner mest for. For meg er det avgjørende hvilken utenrikspolitikk de vil føre. Og spesielt hvordan de forholder seg til Israel og Midt-Østen. Det sjekket Sanders uttalelser om Israel og det var ikke oppløftende. Der virket Clinton klart bedre, mens Trump er suveren.

 • Anonym

  Judge Napolitano | Hillary Could PARDON Herself

 • Anonym

  innfra sidelinjen: mener å huske at kjemien mellom(Bill) Clintons og Obamas
  ikke skal være av det aller beste.

Legg inn en kommentar