Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Barn som blir tatt av barnevernet risikerer å bli kraftig traumatisert

rune-fardalBarn som blir tatt av barnevernet blir traumatisert. Det mente Rune Fardal som holdt appell mot barnevernets overgrep og ødeleggelse av barn under en liten demonstrasjon i Bergen fredag. Det kan både foreldre, advokater og andre involverte underskrive på. Fardal viste til saken fra Naustdal som vekte stor internasjonal oppmerksomhet. Barna måtte til slutt leveres tilbake til foreldrene. Men da var det gått et halvt år, og barna hadde fått betydelige skader. Her er videoen fra demonstrasjonen.

4 comments to Barn som blir tatt av barnevernet risikerer å bli kraftig traumatisert

 • Anonym

  Trommald må gå.

  Direktør i Bufdir Mari Trommald må stilles til ansvar for manglende forsvarlighet og medisinsk faglighet i barnevernet. Trommald er ifølge Wikipedia utdannet lege og dr. med. i nevrofysiologi. Med bakgrunn i Trommalds utdanning mener jeg det er sannsynliggjort at Trommald må ha forstått konsekvensene som rammer barn og foreldre som følge av mangelfull respekt og etterleving av kjent medisinsk kunnskap.

  Trommald er øverste faglige ansvarlig for grove maktovergrep, der ofrene blir påtvunget skadelige «hjelpetiltak» for deretter å bli «gjort til de skyldige» ved at nypåførte skader blir omgjort til begrunnelse og «bevis» for at «hjelpetiltaket» i utgangspunktet var tvingende nødvendig.

  Man kan kalle det svindel. Sirkelbevis. Grov mobbing. Grove maktovergrep.

  Både barn og foreldre blir påført unødvendige psykiske traumer når de blir utsatt for grove og uforståelige maktovergrep fra offentlige hjelpeinstanser.

  Psykiske traumer fører til funksjonsnedsettelser og adferdsendringer, for både barn og voksne. Skadene fører i mange tilfeller til at det blir helt umulig for barn og voksne å forsvare seg på normal måte. Skadene blir så misbrukt som «bevis» i fylkenemnd og domstoler. Ved hjelp av såkalte «sakkyndige» rapporter.

  Jeg gjentar, jeg anser det som usannsynlig at Trommald ikke kjenner til helt grunnleggende og normale psykologiske mekanismer.

  Det er umoralsk, uetisk og i enkelte tilfeller direkte kriminelt å spekulere i ofrenes psykiske skader.

  Jeg mener Trommald må gå.

 • Vidar

  Det norske såkalte «Barnevernet» må legges ned! Umiddelbart!
  Dernest må det bygge opp et nytt – reelt – «barne-og familievern», som må operere med full åpenhet og innsynsrett for enhver involvert, med fullt personlig ansvar for enhver ansatt. Ethvert berørt barn – eller familie – skal ha rett til gratis advokatbistand fra første øyeblikk, og ethvert maktinngrep må anses som «vareteksfengsling», og godkjennes av en domstol innen 48 timer!
  Det nye «Barne- og familievernet» må sortere direkte under barne- og familie-MINISTEREN – og ingen tidligere leder eller ansatt i dagens «Barnevernet» må være involvert i oppbygginga av det nye «Barne- og familievernet», eller ansettes der!

  • Anonym

   Jeg er helt enig at så kalt Barnevern må legges ned!!!!! Det veldig god forslag om Barne-og -FAMILIEVERN.Barnevern som eksisterer nå minner nazister under andre krigen, nazister har gjørt det samme med barn. De tok barn fra foreldrene i leverte til hitlerugend eller til konsentrasjonsmottaker!!!
   NORGE HVOR DU GÅR!!!

Legg inn en kommentar