Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Det går så det suser for Hillary Clinton

clinton-mote1Det går så det suser for Hillary Clinton. Eller gjør det kanskje ikke det? Sjekk bildet som Clintons tilhengere i går spredte på Facebook, fra et valgmøte med hennes mann Bill Clinton. Hva er galt med bildet? (se det forstørret lengre nede) Demokratenes visepresidentkandidat holdt nylig møte i West Palm Beach, Florida. Der møtte det opp 30 tilhørere. Trøsten er kanskje at det tross alt møtte opp 20 flere da Bill Clinton talte ved Cleveland State University. Selv trakk Hillary Clinton 500 tilskuere under et møte i Orlando. På meningsmålingene leder hun nå med 2,2 prosent.

clinton-mote1

Et annet foto fra samme møte, tatt samtidig

clinton-mote2

Her er visepresidentkandidaten til Demokratene i sving:

kaine-west-palm-beach-575x421

 

26 comments to Det går så det suser for Hillary Clinton

 • Anonym

  Nå er det Trump som leder på meningsmålingen med pluss 1 etter å ligget under med minsus 11 for bare ei uke siden!

  • Anonym: Ja, det er absolutt interessant. På gjennomsnittet av målingene leder fortsatt Clinton, men ledelsen har skrumpet fra dag til dag: 6,6 – 5,8 – 4,4 – 3,8 – 3,4 – 2,2. Omtrent slik. Men nå leder han på den målingen som for en uke siden var hans dårligste. Det er oppsiktsvekkende. Både tendensen i målingene, oppslutningen om valgmøtene og det at Trump er en underdog som godt mulig har større oppslutning enn det meningsmålingsinstituttene klarer å fange opp, tyder på en seier til Trump om en uke. Kanskje til og med et lite valgskred.

   • Anonym

    da faller vel alle «New order government» teoriene til jorden?
    om «killary» og «neocons» og jødene som trekker i trådene?

  • T.O.Glas

   Basert på ca 3000 personer, daglig oppdatering:
   http://www.latimes.com/politics/

 • Anonym

  Som Trump selv sier, så må han sannsynligvis vinne stort for å vinne, pga. demokratenes omfattende valgfusk.

 • Tim Kaine cancels rally after only 30 people show up

 • Full Event: Donald Trump "HUUUGE" 25K Rally in Ohio

 • Anonymous #TrumpTheEstablishment

 • Jan Hårstad

  Anonym 16.35: Herregud så naiv du er. At det går an. Ifølge Times of Israel idag har Casinokongen Sheldon Adelson bevilget 24 millioner dollar til Trump. En god venn av Netanyahu og supporter of Likud.
  Norskinger burde egentlig forbys å beskjeftige seg med utenrikspolitikk da det er veldig sjelden at de skjønner noe av det.Ekstremnaivisme er ordet på dem.

  • Jan: Du er fremdeles langt ute på jordet med dine insinuasjoner. For det du ønsker å insinuere her er vel at også Trump vil bli styrt av den spesielle gruppen mennesker du stadig fremhever som personer som ønsker å styre verden.
   At Adelson støtter Trump kan da ha mange normale grunner. De er begge styrtrike og suksessrike forretningsfolk og kjenner kanskje hverandre godt privat fra forretningslivet. Hva vet vi om det. Eller det kan være at Adelson mener at en person med Trumps forretningsmessige bakgrunn vil være den beste til å styre amerikanske økonomi. Eller det kan være fordi Adelson er jøde med sterke sympatier for Israel, sågar en venn av den israelske statsministeren, og mener at Trump er den mest Israel-vennlige av de aktuelle presidentkandidatene? Alt er jo helt normale og akseptable beveggrunner for å støtte den ene kandidaten fremfor den andre. Og Adelson har rikelig med penger til å støtte med.
   Det er da ingenting konspiratorisk eller mystisk med det.

 • Knut

  Det er dette som følger Clintons som en ond skygge. Manipulering, lureri, korrupsjon og en vilje til å gå over lik for å oppnå det hun vil. Hennes stadige løgner ligner mest på mytomani der hun selv ikke lengre vet hva som er fantasi eller virkelighet. Denne kriminelle og blodtørstige kvinnen ønsker altså mest av alt å tilstrebe seg en nærmet uinnskrenket makt ved å jukse seg til presidentembetet. Hun er livsfarlig. Med henne i presidentstolen, bør vi alle avsé plass for et lager av hermetikk for lang tid.

  Tidligere assisterende FBI-direktør James Kallstom: Clintons er som en «crime family» og Hillary er en patologisk løgner.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «Tidligere assisterende FBI-direktør James Kallstom: Clintons er som en «crime family» og Hillary er en patologisk løgner.»

   Hillary har kalt «(FBI) director James Comey an asshole». Det fremkommer i en nylig utgitt bok (Guilty as Sin) skrevet av New York Times bestselgende forfatter Ed Klein.

 • Trumpforoffice

  Daddy Trump tar hjem dette og får Killary i fengsel

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Jeg ser ikke bort fra at du får rett i at Hillary til slutt ender opp i en fengselscelle. I følge Daily Mail kommer det flere opplysninger om det som er funnet i løpet av uken. Det skal være alvorlige saker sier kilder til avisen.

   Er det noen som vet hvor mange millioner Frp og Høyre har svidd av på The Clinton Foundation totalt? Sist jeg leste om saken så jeg bilde av en glisende Børge Brende som hadde svidd av 410 millioner på verdens meste korrupte politikerektepar.

   • Vidar

    Blir CLINTONS kriminelle aktiviteter skikkelig avslørt – og brakt for en etterrettelig domstol – bør det ikke bare føre til at HUN ender bak et fengselsgitter. Diverse NORSKE politikere burde absolutt også bli etterforska, og eventuelt straffedømt!
    For det KAN da ikke være lov – selv for regjeringsmedlemmer – å bruke «skattebetalernes» penger på å smøre utenlandske politikere…?

 • Jan Hårstad

  Krake søker make. Vi trenger ikke dra til USA for å finne gjennomkorrupte politikere. Hvis vi hadde hatt et modig anti-establishmentparti skulle det ha rævkjørt FRP og Høire for finansieringen av Clinton Foundation.
  Det norske politikerkorpset er bare en filial av Beltway-korrupte WashingtonDC.Enhver norsk politiker som bestikker dem eller ligger på kne for dem er sikret opprykk i internasjonale jobber som USA kontrollerer.
  Ellers tar jeg pause i debatt med Jan S. Året 2017 vil vrenge vekk masse illusjoner,også om Trump som så mange lager fantasiforestillinger om.

  • Vidar

   Kunne vært interessant å fortsette å debattere med deg, Jan Hårstad. Hvis du gjør alvor av å droppe DETTE forumet, kan du ikke kontakte meg, enten på e-post (Jan Simonsen har min e-post-adresse) eller via Facebook (navnet mitt er Vidar Haugen – og jeg ser ikke bort fra at vi allerede har «møttes» der…) ?

   • Vidar: Her har du vel misforstått Jan Hårstad. Han skriver ikke at han vil slutte å diskutere i kommentarfeltet her, men at han avslutter en debatt han har hatt med meg om et spesielt tema. så dere kan sikkert fortsette å treffes her.

 • Anonym

  Nå i kveld kl.23 skulle en anonym kvinne «Jane Doe» holde en pressekonferanse, direktesendt på TV hvor hun skulle komme med sjokkavsløring om Trump og en voldtekt av henne da hun var 13 år. Dette skulle ha skjedd i 1994.

  Jeg satt og fulgte med på skjermen mens klokka tikket over starttid og så journalistene som utålmodig ventet på hovedpersonen og gjorde seg klare for å kaste seg over henne. Jeg ventet spent på seansen, men plutselig gikk skjermen i svart og en feilmelding kom opp. Den voldtatte hadde plutselig fått kalde føtter. Hun var angivelig blitt truet og torde ikke stille opp.

  Hvor mye mer patetisk kan denne skitne valgkampen bli i dagene som gjenstår.

 • BREAKING: FBI “actively and aggressively” probing Clinton Foundation corruption, “a lot” of evidence

  https://twitter.com/TeamTrump/status/793973473127399428

Legg inn en kommentar