Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Trapper opp knivangrep mot europeere

hamburgNatt til 16.oktober satt en 16 år gammel tysk gutt og hans 15 år gamle kjæreste fredelig under en bro og skuet ut over vannet i en av kanalen i hjertet av Hamburg, da en mann angrep dem bakfra, kastet jenten ut i vannet og stakk den unge tyske gutten flere ganger med kniven, inntil han døde. Nå har IS tatt på seg ansvaret og bekreftet at den lite omtalte hendelsen var en terrorhandling.

IS ønsker nå å trappe opp «enslig ulv»-angrep og knivdrap av europeere.

«En soldat fra den islamske staten har stukket to personer i hjertet av Hamburg den 16. denne måneden. Han gjennomførte operasjonen i respons til våre oppfordringer om å angripe innbyggerne i koalisjonsland,» heter det i en uttalelse fra IS formidlet gjennom Amaq News Agency, skriver The Daily Caller.

Angriperen er fortsatt på frifot, og kan slå til på nytt. Det skjedde etter at IS oppfordret sine tilhengere til å engasjere seg i en «kampanje for knivangrep.» Oppfordringen kommer via et nytt magasin utgitt av Den islamske staten, skriver avisen. Her oppfordres «enslige ulver» til å bruke kniver og andre «allment tilgjengelige» våpen til nattlige angrep. IS trekker frem idrettsungdom og blomsterselgere som eksempler på terrormål. «Du trenger ikke å være en militær ekspert eller eier en pistol eller rifle for å utføre en massakre eller å drepe og skade flere vantro og terrorisere en hel nasjon,» heter det i bladet.

«Mange blir ofte kvalme av tanken på å sette en skarp gjenstand inn i en annen persons kjøtt. Det er et ubehag forårsaket av utemmede, iboende motvilje for smerte og død, spesielt etter at modernisering distanserte menn fra å ta del i slakting av husdyr for mat. Men slikt ubehag er aldri en unnskyldning for å forlate jihad,», heter det videre i artikkelen.

I juli slaktet en syrisk flyktning en polsk restaurantarbeider med en marchete i den tyske byen Reutlingen. I tillegg skadet han to andre. Det er nå offentliggjort en amatør film av den syriske flyktningen springende rundt i byens sentrum med marcheten i hånden, midt på lyse dagen.

 

4 comments to Trapper opp knivangrep mot europeere

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Store deler av Vest-Europa befinner seg i unntakstilstand. Likevel later politikere (les: quislinger) og » journalister» som om det er vanlig hverdag, og at den pågående koloniseringen skal behandles som enkelthendelser. En sikker oppskrift på konflikt som vil bli ekstremt stygg.

 • gammel mann vond å vende

  Har man rett til å forsvare seg? Hvis svaret er JA, så må man ha verktøy som tilsvarer muligheten for selvforsvar. Alle kan ikke gå inn i en knivkamp. Hvis man ikke skal ha lov til å gå med sverd for å forsvare seg, så er egentlig svaret på spørsmålet NEI. Du har ikke rett til å forsvare deg. Det er viktig at alle forstår at ved forsvar er det ikke lov til å bruke overdrevent makt. Hva er det? Skal angriperen definere hva du har lov til ved selv forsvar.?

  Innbruddstyven knuser vinduet og krabber inn. Du har et bas-ball kølle.
  Du smeller til inntrengeren og han blir skadet. Du vet jo ikke om han vil skade dere, eller han «bare» vil rane dere. Det som du garantert vil lære er at du må betale skades erstatning til inntrengeren, samt få en stor bot til staten.

  Har man rett til å forsvare seg og sine eiendeler? Svaret er NEI. Hvorfor? Jo argumentet er at du kunne rømt ut bakdør og ringt til politiet.
  Politiet ville rykket ut på en av de første arbeidsdagene (for å henlegge saken)

 • Vidar

  Den ENESTE måten vanlige europeiske «sivilister» kan forsvare seg på mot slike angrep på, er ved å FORBY ISLAM, stoppe all innflytting av muslimer, samt kaste ut enhver muslim bosatt i Europa!

Legg inn en kommentar