Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sterk appell om å støtte Trump, fra en stor jøde- og Israelvenn

jon-voightMange mener at den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump er den mest pro-israelske presidentkandidaten USA har hatt noensinne.  I valgkampen har han fått solid støtte av den kjente skuespilleren Jon Voight som har kommet med nedenfor stående sterke appell til det amerikanske folk om å støtte Trump. Samtidig lar han noen av Hillary Clintons sterkeste støttespillere få det glatte lag. I likhet med Trump har også Jon Voight vist seg som en solid støttespiller av Israel og forsvarer av jødene.

 «Verdens manglende evne til å beskytte Sderot fra Gazaraketter er en grov urettferdighet,» sa den Oscar-vinnende amerikanske skuespilleren i et ferskt intervju med Shalom Life i 2012. Den kjente skuespilleren fortalte at han tidlig i sin barndom lærte om intoleranse og antisemittisme.

«Jeg tror landet setter en standard for hele verden. Det jødiske folk ned gjennom århundrene har gitt oss så mye. Jeg har blitt betatt av den store arven, av alle de flotte menneskene fra Moses tid til i dag. Det er så mye det jødiske folk har bidratt med – og fortsette å bidra med – til verden informasjon og kunnskap, vitenskap, medisin og kunst,» sa skuespilleren som flere ganger har besøkt Israel.

I 2011 holdt Jon Voight denne talen i Israel:

I juli 2014 holdt han appell under en støtteaksjon for Israel

Og derfor vinner Trump:

4 comments to Sterk appell om å støtte Trump, fra en stor jøde- og Israelvenn

 • Jan Hårstad

  Jeg skriver dette bare for en sake of record,for som jeg ser det er ikke Jan S. helt rasjonell på alt som har med Israel å gjøre.
  Obama er jo en slags Muslim Brotherhood-kar og hatet av israelske militære som hadde håpet å få med seg USA på en krig mot Iran sammen med SaudiArabia og Gulfstatene.
  Nå øyner de lyset siden Trump har begynt å true Iran: «shot out of water.» Det er de som tror Netanyahu og Trump er enige om dette.
  Det betyr at verden vil bli rystet da Iran befinner seg i allianse med Kina og Russland i SCO. En slik krig vil få verdenspolitiske dimensjoner.

 • Anonym

  Rodney Carrington – Vote For Trump

 • Anonym

  Den fullstendig ustabile Killary har hatt nok et raserianfall. Sjekk denne rabiate og selvgode heksa. Utfra publikum å bedømme er det bare negre og muslimer som støtter henne.

  https://www.nrk.no/video/PS*f8f2d084-be6c-4d95-b2d0-84be6cad95d6

 • Anonym

  Nrk melder: Statsminister Hun Sen i Kambodsja håper Donald Trump vinner presidentvalget i USA. Han sier at dersom Trump vinner, kan verden blir bedre, fordi Trump er en forretningsmann som ikke ønsker krig.

Legg inn en kommentar