Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kultur og kulturell utslettelse

ole-hasselbalchGår kulturen i oppløsning går også samfunnet i oppløsning, konkluderte den danske professoren Ole Hasselbalch da han forrige lørdag holdt foredrag for Grundlovsforeningen om Dansk kultur på Gentofte Hovedbibliotek. Hasselbalch er professor i jus og har skrevet flere fagbøker blant annet i arbeidsrett. Han er kjent som en invandringskritiker helt tilbake til 80-tallet, og har også skrevet bøker om kommunistenes påvirkningsagenter i Danmark under den kalde krigen.

2 comments to Kultur og kulturell utslettelse

 • Silje Arnheim

  Han har mye rett. Kristendommen er vår Norske kultur hvor vi hver Julaften koste oss hjemme med famile og hadde felles kulturelle Kristne TV programmer på NRK før og etter Kulemiddagen med en måned felles tid med Julekalender og Julebudskapet fra Bibelen. Det var dette som alle Nordmenn hadde felles oh som gjorde til at vi kunne:

  A.) Kommunisere

  Eksempel: Ingen fornuftig nordmann med røttene sine i det trygge og gode Kristne Norge kan idetifsere seg med muslimsk terrorister som kan undergrave samfunnet, spre hat.lyve,bedra,drepe og det som verre er:
  https://sites.google.com/site/veientilgud/nyheter/26
  (Islam og muslimer er et klasj mot den vestlige sivilasjonen.)

  B.) Felles forklaring av historien og hva ting betyr

  Når f.eks muslimer støtter sine soldat(Jihadister) gang på gang etter at de har utført en terrorist gjerning eller de benekter eller ser på Jødeutryddelse som en godt ting, eller ser på demokrati og frihet når alle mennesker er tvunget under islam så kan det heller aldri bli fred eller forståelse fordi det er totalt imot vår Kristne og vestlige sækulere kultur og demokrati osv, og ikke minst mot menneskets innebygde verdier. Men siden muslimer ikke skal tenke selv men følge en pedofil selvoppnevnt krigs profet så er det ingen rom for diskusjon:

  Islam er i direkte strid med norsk og vestlig ytringsfrihet:
  https://sites.google.com/site/bardusiden/nyheter/14

  Islam er uforenlig med vårt norske demokrati:
  https://sites.google.com/site/namsossiden/nyheter/12

  Slik kan man fortsette og fortsette…..

  Men grunnen til dette er selvsagt globalisme der mydighetene jobber for satans ånd som ønsker å legge alle mennesker under samme lenkene. De vil skape et globalt Babylon. Derfor vil de utrydde alle nasjonale kulturer og går mer enn gjerne over lik for å kunne propagandere dette igjennom på alle mulige måter.

  Men når de rasserer og ødelegger erfaringer og verdier som hver særegne kultur har bygget seg opp så dreper de også sikkerheten,tryggheten og felles skapet innenfor hver kultur, slik at røttene ødelegges og forvitrer. Og som kjent når røttene er døde så dør også et hvert kulturellt tre og samfunn:
  https://sites.google.com/site/veientilgud/nyheter/15

 • Vidar

  Hasselbalch omtales og regnes som en meget «høyre-radikal» og ikke minst «fremmedfiendtlig islamofob rasist» i Danmark… At han er professor, og alltid meget nøye med å dokumentere sine påstander og uttalelser, gjør han om mulig enda mer forhatt blant de «politisk korrekte» – og i media…

Legg inn en kommentar