Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Amerikas neste president?

donald_trumpNå blir det snart avgjort. Blir Donald Trump USAs neste president? Hvem er denne mannen som har begeistret sine tilhengere like mye som Barack Obama gjorde for åtte år siden? Som har trukket titusener på hvert av sine valgmøter? Som vil gjøre USA sterkt igjen? Som vil ha et ryddig og godt forhold til Russland? Som står last og brast med Israel? Som vil bekjempe radikal islam? Her er noen dokumentarer:

7 comments to Amerikas neste president?

 • Pondus

  Blogginnlegget http://gjest.blogg.no/1478248741_hvorfor_notorisk_lgne.html av Hanne Nabintu Herland, en svært oppegående, kristenkonservtiv filosof med mastergrad i religionshistorie, skriver svært utfyllende om hvorfor Hillary Clinton vil bli tidenes verste president skulle hun bli valgt om noen få dager. Jeg siterer:
  «Hun har løyet under ed om emailer, løyet under ed om sin rolle i Benghazi saken, vært aktivt innblandet i organiseringen av å transportere NATO våpen som endte i Al Qaida hender i Libya over til Syria rebeller med tilknytning til de samme terrorgruppene, via Tyrkia, men kritiseres altså likevel ikke i amerikanske medier – som eies av hennes støttespillere. De siste Wikileaks avsløringene viser også at Obama og Clinton aktivt har bidratt til å finansiere ISIS/Daesh, også bemerkelsesverdig lite omtalt i ledende amerikanske medier.»

  O wonder!
  How many goodly creatures are there here!
  How beauteous mankind is! O brave new world,
  That has such people in’t.

  — William Shakespeare, The Tempest (ment ironisk)

 • Anonym

  Aktuelt ord for dagen, fra Salme 2:

  Hvorfor er folkeslag i opprør?
  Hvorfor grunner folkene på det som er forgjeves?
            
  2 Jordens konger reiser seg,
            fyrstene slår seg sammen
            mot Herren og mot hans salvede.
            
       3 «La oss slite i stykker lenkene
            og kaste reipene deres av oss!»
            
       4 Han som troner i himmelen, ler.
            Herren spotter dem.

            
       5 Så taler han til dem i sin vrede,
            i sin harme slår han dem med redsel:
            
       6 «Det er jeg som har innsatt min konge
            på Sion, mitt hellige fjell.»
            
       7 Jeg vil kunngjøre det Herren har fastsatt.
            Han sa til meg: «Du er min sønn, jeg har født deg i dag.
            
       8 Be meg, så gir jeg deg folkene som arv
            og hele jorden i eie.
            
       9 Du skal knuse dem med jernstav,
            slå dem i stykker som pottemakerens krukke.»
            
      10 Dere konger, bruk forstand!
            la dere refse, herskere på jorden.
            
      11 Tjen Herren med ærefrykt,
            gled dere og skjelv for ham!
            
      12 Kyss jorden, så han ikke blir harm
            og dere går til grunne på veien.
            For hans vrede kan snart flamme opp.
          
            Salig er den som søker tilflukt hos ham.

 • Høyreekstrem?

  Sjansen for at Trump skal vinne valget er mye mindre enn at han taper. Årsaken til det kan knyttes opp mot at Trump utfordrer hele den etablerte elite, som omfatter både politikerne i Demokratene og Republikanerne, samt msm og akademia.

  Selv om Trump ikke er noen hvem som helst, er han en outsider. Han er den fremmede revolvermannen som rir inn i byen etter mørkets frembrudd. Noen vil ha ham til byens sheriff, men kvegbaronene og borgermesteren ser helst at han forsvinner. For han truer deres korrupte fellesinteresser.

  Trump vet at globaliseringen er galskap, en galskap som tjener de få. En liten krets av politikere og den internasjonaliserte storkapitalen, representert av storbanker og multinasjonale selskaper.

  Trump vet at dette pill råtne systemet vakler og dersom det ikke rykkes kraftig opp i dette halvkriminelle systemet så vil det lede frem mot fullstendig sammenbrudd.

  USA er med sin ruinerte industri og astronomiske gjeld en vaklende gigant. Og når giganter vakler er de farlige. Storkapitalen sikler på Russland. Der finnes det millioner med upantede panteobjekter, nettopp hva den lånebaserte finanskapitalen trenger for å holde liv i ekspansjonen. Den eneste hindringen er Putin-regimet som ikke ønsker å se landet pantsatt til Goldman Sacks & Co.

  Og her er det Hillary med sin trussel om krig kommer inn i bildet. Hun er storkapitalens garantist for videre globalisering og ekspandering inn i nye markeder, med eller uten tvang.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «Og her er det Hillary med sin trussel om krig kommer inn i bildet.»

   Jeg er ikke veldig bekymret for krig. Det som virkelig bekymrer meg er hvor splittet både USA og vesteuropeiske land er. Politikere og «journalister» later som det er vanlig hverdag, men det stemmer slett ikke. Hat og motsetninger øker i befolkningene. Årsakene er etnisk, kulturell og religiøs heterogenisering.

   Politikere har glemt at «vesentlige samfunnsinteresser» faktisk betyr det samme som nasjonens interesser.

   Når det gjelder USAs gjeld sa Trump til Business Insider at landets långivere kanskje kunne regne med å få igjen halvparten. Donald Trump er i hvert fall ærlig. Grenseløs liberalisme og globalisme – fokemord – havner på historiens søppeldynge og digre likhauger. Som nazismen.

   Spredning av demokrati og så kalte menneskerettigheter er like sinnsykt som spredning av alle endre perverse og menneskefiendtlige ideologier. Som islam og nazisme.

 • Vidar

  Vi vil nok merke forandringer uansett hvem som blir valgt til USAs neste president. Men jeg er ikke i tvil om at de mest NEGATIVE forandringene vil komme med «Killary»! Hun har jo gjentatte ganger BEVIST at hun er spik sprøyte gal, og et slikt menneske som leder for verdens for tida eneste militære supermakt, vil være direkte livsfarlig! Trump derimot, vil være «livsfarlig» for dagens «Politisk Korrekte» – globalistene og islam-medløperne – men antakelig i hovedsak medføre POSITIVE forandringer for de fleste andre. Han har en langt mer realistisk og forsonende holdning til Russland og Putin, til Nato – og ikke minst altså, til vår tids STORE utfordring og trusssel; globalisering og islamisering!
  La oss inderlig håpe de amerikanske velgerne tar til fornuft, ikke lar seg dupere av amerikansk Clinton-kjøpt mediapropaganda, og stemmer TRUMP!!

 • Tusenkunstner

  USAs neste president heter desverre Hillary Clinton. Det har vaert klart lenge. Hun tapte for Bernie Sanders, men etter en del triksing gikk hun videre til avgjorende runde. Det er slik det er naar man er en del av ett mektig apparat saa blir demokratiske spilleregler satt til side ogsaa ordner makta det slik at deres person (Clinton) vinner. Donald Trump har naturligvis mer stotte i folket enn Clinton. Men han er vel med mest for moro skyld.

 • Vidar

  Jeg er optimist – og tror TRUMP vil vinne. Og jeg tror faktisk han vil vinne STORT!
  Vi vil få svaret om et par dager 😉

Legg inn en kommentar