Søk

Siste kommentarer

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ba hushjelp uten sikkerhetsklarering skrive ut hemmelige dokument

clinton-e-mailDa Hillary Clinton var utenriksminister ba hun sin ikke sikkerhetsklarerte filippinske hushjelp Marina Santos om å skrive ut sensitive offentlige e-poster og dokumenter – inkludert de som inneholdt gradert informasjon – fra hennes hus i Washington, viser e-post og notater fra FBI, skriver New York Post. Ikke bare vasket den filippinske hushjelpen gulvene i hennes bolig, hun håndterte også statshemmeligheter.

Clinton mottok først svært sensitive e-post fra topp rådgivere i Utenriksdepartementet og ba deretter om at de samme emailene og vedlagte dokumenter ble sendt videre til hushjelpen Marina Santos som hadde jobben med å skrive dem ut for henne hjemme.

Blant annet ba Clinton Santos skrive ut utkast av hennes taler, konfidensielle notater og bakgrunnsinformasjon forberedt for utenriksministeren i forkant av en telefonsamtale med et utenlandsk statsoverhode, skriver New York Post.

11 comments to Ba hushjelp uten sikkerhetsklarering skrive ut hemmelige dokument

 • Vidar

  Let us hope the ELECTION won’t be rigged as well…!

 • Høyreekstrem?

  Da FBI opplyste at de hadde funnet flere hundre tusen emailer de måtte undersøke på en annen PC opplyste de samtidig at dette ville ta flere måneder å gå skikkelig igjennom.

  Åtte dager senere henlegger FBI saken.
  Hillary sier ikke et ord om henleggelsen.

  FBI ble beskyldt for å ha et skjult motiv mot Hillary da saken kom opp igjen. Men hva skal man si nå da når det plutselig lekkes lokk på saken to dager før valget?

  Er det virkelig noen som tror at FBI gjør dette uten noen som helst påvirkning fra andre? Hvem andre enn Obama, Clinton & Co kan det være som har tvunget FBI til å legge seg flate?

  Igjen demonstreres det at demokratiet i US er til salgs til høystbydende. Den korrupte lovbryteren Hillary Clinton begår i realiteten et forsøk på statskupp, med hjelp av sine fangarmer inn i statsapparatet. For første gang i historien kan et land i Vesten få et statsoverhode som egentlig skulle vært i fengsel.

  Denne personen får unison støtte av norsk msm og samtlige norske stortingspolitikere. De elsker henne og kan ikke få nok av henne. Jeg er sikker på de vil slikke spyttet hennes helt frem til hun eventuelt utløser hele det amerikanske atomarsenal. Etterpå vil de unnskylde seg med at Trump ville nok gjort det samme…

 • Vidar

  La oss bare håpe den kommende PRESIDENT DONALD TRUMP vil beordre full fortsettelse av etterforskninga – og eventuelt sørge for at både herr og fru Clinton må svare for sine forbrytelser i en mest mulig uhilda rett. Og dømmes etter amerikansk lov, totalt uavhengig av deres maktposisjoner!

  • Artilleristen

   @Vidar. Blir de det, så blir de henrettet etter amerikansk lov. Det samme blir Obama, for «treason» Alle tre er landsforrædere slik jeg ser det.

 • James Phony

  FBI har ikke engang forhørt Marina Santos. Det taler for seg selv.

 • Trumpforoffice

  Saken er ikke henlagt, kun lagt på is i påvente av ny info
  Hillary Clinton er gjennom korrupt og løgnaktig og vet kanskje ikke selv at hun lyver. Hun løy en rekke ganger under debattene og har ikke gjort mye annet hverken før eller siden. Saken er, at dama gir rett og slett faen i lover og regler og regner med at alle pengene ,betalt ut av clinton foundation som bestikkelser, vil redde henne. Å la hushjelpen håndtere potensielt hemmeligstemplede dokumenter, er en kriminell handling
  Vi har fått opplysninger i dag om at datteren har brukt penger fra clinton foundation på sitt eget bryllup pluss div annet. Ingen ting forundrer meg lenger når gjelder dette korrupte kvinnemennesket og hennes familie

  • Høyreekstrem?

   Hillary vet selvsagt meget godt at hun lyver. Hele hennes valgkampanje bygger på kynisk løgn. Hun reiser land og strand rundt og lover velgerne gull og grønne skoger om de bare stemmer på henne. Spesielt skal kvinner få det bedre, altså personer som kan takke hennes politikk for elendighet de må hanskes med i hverdagen.

   Dersom Hillary vinner valget betyr det stø kurs mot stupet. I verste fall ender vi opp i et kjernefysisk harmageddon. Hun er gal nok til det. En maktsyk person som føler glede over å drepe mennesker, jfr Libya.

 • Vidar

  Heldigvis er ikke den amerikanske presidenten en DIKTATOR, med ubegrensa makt! Bare se hvor lite Obama har fått utretta, spesielt den siste perioden, siden han har hatt det tross alt demokratisk valgte flertallet i mot seg!
  Tror vi kan regne med at heller ikke «Killary» vil få helt frie tøyler!
  (Selv om det beste ville vært om hun blei sittende i et mørkt fangehull – iført håndjern!!)

Legg inn en kommentar