Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Trump forsvarer amerikanske kvinner, Clinton setter dem i fare

brigitte_gabriel2-150x1501Brigitte Gabriel har sin bakgrunn som kristen libaneser, og regnes som en av USAs fremste eksperter på islamsk terrorisme og er en mye brukt foredragsholder. Hun er knallhard i sin kritikk av Hillary Clinton, som fører en åpen dørs politikk som vil sette amerikanske kvinner i fare. Hun viser til hva den samme politikken har ført til i land som Tyskland og Sverige. Her kan du høre hennes sterke appell for Donald Trump:

11 comments to Trump forsvarer amerikanske kvinner, Clinton setter dem i fare

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Trump utgjør alene USAs desidert største arbeiderparti. I tillegg har han et stort flertall i (den hvite) middelklassen. Hillary har et stort flertall i den korrupte «eliten», altså de som har kjørt USA i senk, og de som lever av andres arbeid; svarte, hispanics og innvandrere fra den tredje verden.

  Liberale i hele den vestlige verden, fra høyre til venstre, har et felles problem. Politikken deres er ikke økonomisk bærekraftig. Den er heller ikke sosialt bærekraftig, men det er økonomien som vil være den utløsende faktoren. Den dagen tapene må tas inn i bøkene, er det hele over. Dystopi? Slett ikke. Les hva kjente økonomer som blant annet Joseph E. Stiglitz og Martin Feldstein sier om saken.

  Brigitte Gabriel har rett i at mer innvandring fra den tredje verden først og fremst går ut over kvinner. I en samfunnsøkonomisk beregning, ville man for eksempel tatt inn dette som et velferdstap og prissatt det. En kvinne som ikke lenger kan ta sine daglige joggetur på kvelden lider et tap. En kvinne som ikke tør å gå ut om kvelden lider et tap. Generelt lider alle mennesker som føler seg utrygge tap.

  Nesten ingen nordmenn har hørt om «Texit» som har vært diskutert i noen måneder i USA. Det er langt frem til det skjer fundamentale endringer i USA, men jeg tror vi vil få se krav fra delstatene om større selvstendighet. I første omgang en løsere føderasjon. Ikke ulikt utviklingen vi ser innen EU. Selv om en liten gruppe; «eliten», mener vanlige mennesker ikke er i stand til å forstå sitt eget beste, har det lite med demokrati å gjøre.

 • Høyreekstrem?

  USA har havnet i grøfta økonomisk og sosialt ved å omgjøre en velstående arbeiderklasse til en permanent fattigklasse bestående av det de selv kaller arbeidende fattige. Og det er de som er så heldige å ha en underbetalt jobb. Ca. 50 millioner er fattige i kapitalismens høyborg USA og mange sulter. Tenåringer selger kroppen sin for et måltid mat.

  Og dette skyldes en villet politikk. En politikk som har ruinert egen industri og på toppen av alt skapt et arbeidsmarked der amerikanske arbeidere må konkurrere om arbeidsplasser med illegale innvandrere.

  Hillary Clinton er garantisten for at denne ødeleggelsen av det amerikanske samfunnet skal få fortsette uforstyrret i samme spor.

  Kvinner er de som rammes hardest av liberalistenes ekstreme prosjekt, både økonomisk og sosialt. Kvinner som stemmer på globalisten Hillary er altså enten så dumme at de ikke burde ha lov til å stemme, eller så er de så hjernevasket at de tror hva som helst dersom det bare sies med de rette ordene.

  Men det er selvsagt mange kvinner i USA som har gjennomskuet politikken til globalistene og hvilkne konsekvenser den får for dem. Disse vil stemme på Trump, som har lovet å reversere globaliseringen og derigjennom gjenreise den amerikanske arbeideklassen.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «(…) omgjøre en velstående arbeiderklasse til en permanent fattigklasse bestående av det de selv kaller arbeidende fattige.»

   Det er nettopp dette Joseph E. Stiglitz pekte på i et intervju i fjor (var det vel). Det han ikke sa direkte, men mellom linjene, var at et fungerende demokrati hviler på en stor middelklasse. Den er i ferd med å smadres i USA og Vest-Europa. Hvis vi gjør en grovinndeling i 1) rik, 2) middelklasse og 3) fattig, vil vi se at de relative andelene har endret seg. Både i USA og Vest-Europa. Andelen fattige vokser, andelen middelklasse synker. Helt som forventet. Dette forsterkes ytterligere av importert fattigdom fra den tredje verden.

   Når et samfunn utnytter alle sine ressurser, og det er knapphet på arbeidskraft, betyr det at landet går veldig bra. En utbredt vrangforestilling blant liberale er at det betyr mangel på arbeidskraft. Det er ikke noe i økonomien som heter mangel, om da ikke samtlige innbyggere har strøket med i en epidemi.

   Det er knapphet på kapital, naturressurser og arbeidskraft som har tvunget frem teknisk, og dermed økonomisk, utvikling. Det har gitt samfunnsøkonomisk dekning for nye varer og tjenester. Slik fungerer det. Ingen kapitaleier gidder å investere i maskiner og utstyr om han kan kjøpe arbeidskraft til en krone i timen. Amerikanske arbeidere har dårligere kjøpekraft i dag enn i 1974. Tar du med utryggheten og fravær av fremtidshåp, er bildet helsvart. Det er derfor folk er så inn i helvete forbannet. «Eliten», det moralske søppelet, kaller de som har tapt mest for rasister og (ofte) nazister. Det blir bråk av sånt.

 • Vidar

  USA HAR ALLTID VÆRT «kapitalismens» høyborg, med en konstant fattig underklasse («arbeidende» eller ei…) som ikke bare resultat, men også som en forutsetning!
  Problemet for eliten i et kapitalistisk system, er faktisk at det kan bli MANGEL på fattige! Men da er det jo greit at man kan «spe på» med INNVANDRERE! Det er DET som har skjedd i USA i mange år, det er det som skjer i Europa i dag, i form av asylinnvandring.
  Og selvsagt er dette en «villet» politikk! Villet, kynisk planlagt og gjennomført – og basert på åpne LØGNER overfor befolkninga. En befolkning der de fattigste – og kvinnene – vil være de første taperne…
  Clinton vil føre denne politikken for fullt videre, mens Trump KANSKJE kan se ut til å ha litt andre tanker. Til tross for at HAN også er en reinspikka «kapitalist», kan det være han i tillegg også har et hjerte for sitt land og sine landsmenn 😉

  • Høyreekstrem?

   Rett bør være rett, og faktum er at den amerikanske arbeideklassen fikk et skikkelig løft etter 2. Verdenskrig. Vanlige folk fikk råd til skikkelige boliger, bil, kjøleskap og andre produkter de fleste europeere bare kunne drømme om på den tiden. Gode lønninger i industrien la grunnlaget for middelklassen og vekst i små og middels bedrifter.

   Jeg har selv bodd i US (har en god del slekt der) og da var alt, absolutt alt, tildels mye rimeligere der, samtidig som lønnsnivået var tildels mye høyere enn i Norge. Ingen pratet da om en arbeidende fattigklasse. Begrepet var ukjent. Jeg har hverken før eller senere sett så mye velstand fordelt utover et helt folk.

   I realiteten er USA et studium verdig i hvordan man ødelegger en vellykket nasjon økonomisk og sosialt. Dersom man vil ødelegge sitt land kan man gjøre dette enkelt ved å følge USAs eksempel.

   Og det er nettopp det vi gjør.

 • Pondus

  Har kanskje sammenheng med at abortkvinnen Hillary ifølge kilder har en fortid som utøver av heksereligionen wicca. Hillary er med andre ord en moderne heks. Hennes «kristne tro» virker ikke å ha noen effekt for hennes menneskesyn; barn i mors liv er for henne fritt vilt helt frem til fødselen av(!). Organhøsting fra drepte fostre er også for henne en helt legitim business(!)

 • Anonym

  Hussein oppfordrer ulovlige innvandrere til å stemme.

 • Paul Serock

  I was asked today how I could ever support Trump after the comments he made over 11 years ago about women and if I would still support him if he made those comments to my daughter? My response was this…. If he had put our nations security at risk, I would not vote for him. If his organization received large donations from countries that killed women and gays, I would not vote for him. If he boasted 30 Years of government experience, but still could not discern if an email was classified or not, without someone letting him know if it was or not, I would not vote for him. If he boasted about how he has defended children his entire life, but is for abortion, (even late term, when the child can feel pain) I would not vote for him. If he caused lives to be destroyed in Benghazi and then lied to the faces of the parents as they stood at their child’s casket, I would not vote for him. If people who came against him mysteriously turned up dead, I would not vote for him. If he suddenly developed a southern accent when he was in the South, campaigning, I would not vote for him. If he continually broke the law and that was ignored, I would not vote for him, but right now, the ONLY person who does ALL these things is Hillary. Right now, the fact that Donald made these remarks over 12 years ago, does not move me. I’m bigger than those remarks and we all have said stupid things throughout our lives. To me, the fact that Hillary lies continuously, is a much bigger problem. We can see the effects of her lies by the state of our poor country right now… Rant over… Still voting for Trump. Copy/Paste from a fellow deplorable Trumpian! God bless let’s all come together and help make America great again!

 • Anonym

  Clintons plan med et gigantisk fyrverkeri over Hudsonelva som en del av seiersfesten, er nå avlyst. Politiet sier det er gitt tillatelse, men at det hele er avlyst.

  http://tinyurl.com/hs9b7e5

Legg inn en kommentar