Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bare Trump vil gjøre verden mer fredelig

raheem-kassamRaheem Kassam er tidligere rådgiver for lederen i det britiske uavhengighetspartiet, UKIP, Nigel Farage. Han mener at Donald Trump vil være den beste amerikanske presidenten for Storbritannia, og at Trump vil gjøre verden tryggere, skriver den britiske avisen The Daily Express, med referanse til et ferskt intervju med Kassam i nettavisen Breitbarts TV-program.

Kassam kritiserer Hillary Clinton for å ha blandet seg inn i det britiske EU-valget tidligere i år, der resultatet ble slik UKIP ønsket det skulle bli, den britiske befolkningen ønsker å forlate den europeiske unionen. Også Barack Obama blandet seg inn i det britiske valget, påpeker han. Obama kom med trusler om at Storbritannia vil stille bakerst i køen i eventuelle forhandlinger om handelsavtaler dersom landet forlot EU. «Under Donald Trump vil Storbritannias ikke være på baksiden av køen,» sier han.

Kassam mener at bare en Donald Trump valgseier vil bidra til å gjøre verden mer fredelig. «Trump vil forandre verden til det bedre,» sier han. «Clinton kommer fra det neokonservative politiske etablissementet som er overbevist om at endeløse kriger er veien å gå,» legger han til, og trekker også frem at Trump vil utslette Den islamske staten en gang for alle.  Her uttaler han seg til BBC:

Kommentarer er skrudd av.