Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Et skjebnevalg for oss alle

garfors322-1«Sannhetens øyeblikk nærmer seg i USA. Neppe bare undertegnede som er spent på utfallet av dagens valg og hvem som blir vinner i morgen. Jeg tror det blir et skjebnevalg for USA. Har en merkelig følelse om at landet faktisk er ferdig – at USA`s tid er over,» skriver Amund Garfors. Og han grunn for å være litt pessimistisk. De siste målingene er svakere enn på lenge for Trump. Clinton leder i snitt med 3,3 prosent. Likevel kan fremmøtet avgjøre.

«Landet er blitt så korrupt og så ugudelig at jeg tror begeret er fullt. Det eneste hårstrå USA nå har igjen, er Donald Trump. Jeg blir glad hvis han vinner. Men jeg har mine sterke tvil om han kan klare å få landet på fote igjen etter Obama Husseins åtte år med vanstyre,» skriver Garfors, og fortsetter:

«Og dersom Hillary Clinton skulle vinne, da ser jeg mørkt på framtida. For meg framstår hun mer og mer som en robot. Blir skremt når jeg ser på henne. Både ord, toneleie, kroppsbevegelser og ansiktsmimikk virker innøvd og programmert. Og fra hennes munn spys det ut løgner og fraser som NWO står bak. Og hvorfor blir hun ikke konfrontert med sine løgner?

USA har dessverre sett sine beste dager, og jeg er redd de er kommet til et vondt vendepunkt. Den store utenlandskgjelden, korrupsjonen og ugudeligheten er blitt for stor.

Likeså er forskjellen mellom Clinton og Trump som natt og dag. Der Clinton er fastlåst i fraser og løgn, mens Donald Trump taler sannheten fritt fra levra. Der et korrupt media skjuler det hele og er med på å dekke over bedraget. Er amerikanerne blitt et folk av noen sveklinger som tror på løgna og stemmer ut fra emosjoner? For da er håpet ute for dem alle!»

9 comments to Et skjebnevalg for oss alle

 • Anonym

  Trump må i realiteten vinne stort for å i det hele tatt ha en sjanse pga. demokratenes omfattende valgfusk. Valget er en komplett farse en bananrepublikk verdig.

  • Anonym

   Og Hussein oppfordrer ulovlige innvandrere til å gå ut og stemme. Det er så man nesten ikke tror det man hører. Anything goes for muslimen i Det hvite hus så lenge Killary blir valgt.

 • Høyreekstrem?

  Jeg tror det er umulig for Trump å vinne, men undere har jo skjedd før (Brexit).

  Det er umulig fordi de demografiske realitetene har fratatt den hvite delen av befolkningen styrke til å avgjøre valg. Man kan godt si at den «innfødte» euroamerikanske delen av befolkningen er spilt ut på sidelinjen via en kombinasjon av lovlig og ulovlig innvandring. I tillegg kommer at et flertall afroamerikanske «innfødte» tradisjonelt stemmer på Demokratene.

  Dernest er det umulig for Trump å vinne fordi stort sett alt av media er for Hillary. Og media har passet på å unngå de store problemer US sliter med når det gjelder landets skakkjørte økonomi. Obama & Co har ruinert landet og Hillary lover å kjøre videre i samme spor, i realiteten rett utfor stupet. Hadde dette vært et tema i media ville hun tapt stort.

  Hillary vil ikke ha noen mulighet til å innfri sine løgnaktige valgløfter. På hjemmebane har hun tapt allerede før hun begynner. Det eneste området hun kan bruke makt er på det utenrikspolitiske. Og på dette området vil hun utfolde seg. Hun er gal nok til å kunne provosere frem en krig mot Russland i Syria. Derifra til fullskala atomkrig er veien farlig kort.

  Dersom verden noengang blir belastet med en atomkrig, vil det bli med Hillary som president i det fallerte USA.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Den aller siste målingen gir Trump 2 prosentpoeng ledelse på Hillary

  IBD/TIPP er de som har truffet best i samtlige valg.

 • Anonym

  De døde velgerne kan bli helt avgjørende. Hussein har nektet å rydde opp i valgregistrene. De døde er jo Demokratenes mest trofaste velgere.

 • Anonym

  På de siste målingene leder Trump både Florida, Ohio og Michigan. Vinner Trump alle de statene han leder i nå pluss North Carolina, der det står uagjort, vinner Trump med 272 valgmenn, to mer enn nødvendig. Problemet er at Demokratenes valgfusk sannsynligvis kommer til å nå uante høyder ved dette valget. Det kan bli Trumps undergang selv om han skulle bli den moralske vinneren. Så vant da også Obama mye større enn meningsmålingene skulle tilsi for fire år siden.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Statewide_opinion_polling_for_the_United_States_presidential_election,_2016#Utah.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  12,5 prosent av velgerne er usikre. Det er rekordhøyt og gjør det vanskelig å spå sier Nate Silver akkurat nå.

  (…)

  So risk of a polling error — in either direction — is higher than usual.

  Jeg ser at Trump fortsatt leder i Florida, Ohio og Michigan. Pennsylvania er tie.

Legg inn en kommentar