Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kristne irakere ber for Trump-seier

kristne-irakForrige uke ble den irakiske byen Qaraqosh, der det tidligere bodde 50 000 kristne, frigjort fra Den islamske staten. I dag folder de gjenværende kristne i byen sine hender og ber for Donald Trump-seier i det amerikanske valget. Beboere som bodde i byen har beskrevet hvordan IS krevde at de kristne enten skulle betale en massiv skatt, konvertere til islam eller bli henrettelse. De sier til Daily Express at de ble sviktet av Obama.

De som overlevde terroren har nå gitt uttrykk for sitt sinne over at president Obama nektet å beskytte dem da Iraks største kristne by falt i IS sine hender for mer enn to år siden, skriver den britiske avisen. En mann i landsbyen sier han håper Donald Trump, som han forteller er den allment favoriserte kandidaten i byen, vil bringe en annen tilnærming til irakiske kristne.

«Obama har aldri hjulpet de kristne. Faktisk foraktet han dem i de siste 26 månedene. Han har vist at han forakter dem alle. Men vi har håp til den nye presidenten, Trump,» sier han. Donald Trump har tidligere uttalt seg om hvordan kristne har blitt overlatt til seg selv av den amerikanske regjeringen.

«Den amerikanske regjeringen ledet av president Obama kunne ha beskyttet oss, eller i det minste hjulpet oss å beskytte oss selv. Men dessverre Obama forlot oss, og valgte ikke å bli involvert,» sier en katolsk prest i byen. En ung jente iført et krusifiks legger til: «Vi håper denne nye fyren som heter Trump vil hjelpe oss mer enn Obama gjorde.»

4 comments to Kristne irakere ber for Trump-seier

  • Vidar

    Verken Obama eller noen andre «vestlige» ledere har lagt to pinner i kors for å hjelpe de KRISTNE i Midt-Østen!
    Det gjenstår å se om PRESIDENT DONALD TRUMP vil endre denne praksisen, men vi kan jo håpe!

  • KPG

    Hvis han vinner og blir President , må vi OPPLYSE ham / stabben hans OM denne dikrimineringen av hjelpen overfor de KRISTNE i MidtØstens landene! Det er velkjent av oss i Europa, da vi får nærmest utelukkede muslimer hit som *asylsøkere*–t.o.m Hareide har aldri stått fram og villet ta inn / HJELPE de Kristne! EN SKAM for norges *engasjement*!!

Legg inn en kommentar