Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Gratulerer Amerika

45 comments to Gratulerer Amerika

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Jeg var helt sikker på at Hillary aldri ville bli USAs neste president, og jeg fikk rett.

  «Høyreekstrem?», husker du hva jeg skrev?

  • Høyreekstrem?

   Ja, og jeg leste alle dine kommentarer med glede og oppmuntring 🙂

   Dette er en stor seier, også for oss nasjonalkonservative utenfor USAs grenser. Vi har nå «vår mann» snart på plass i Det hvite hus.

   Med Brexit og nå dette kan vi konstatere at vi står ovenfor et markant politisk skifte i Vesten. Det neste vi kan håpe på er et skifte i Frankrike og deretter demonteringen av hele EU.

   Kommer tilbake senere med en kommentar.

 • Anonym

  Gratulerer Amerika!!!

 • Kjeltring pakket stakk

  Hillarys valgkampleder til valgvaken: – Dra hjem

  http://www.vgtv.no/#!/video/133740/hillarys-valgkampleder-til-valgvaken-dra-hjem

 • :)

  ‘Brexit plus, plus, plus’

 • Åge Simonsen

  Det er ingen grunn til å gratulere Amerika med ett udemokratisk valgsystem. Clinton fikk mest stemmer!!» Og skulle etter normale demokratiske prinsipp blitt president. Hun var mest populær. Seiren til psykopaten Trump skyldes systemet, ikke velgerene.

  • Anonym

   Antall stemmer

   Trump 58 690 334 (47,66%)

   Clinton 58 536 167 (47,53%)

  •   
   Åge Simonsen: «Det er ingen grunn til å gratulere Amerika med ett udemokratisk valgsystem.»

   Jeg ser ikke hva som er så udemokratisk ved det. Slik er det jo i Norge også: din stemme teller ikke det samme hvis du bor i Bergen som hvis du bor i Finnmark. Og med hele Norge som ett valgdistrikt, ville vel det forhatte Oslo dominere svært over distriktene med spredt bosetning, slik at deres oppfatninger fikk lite å si? Det er ikke mulig å forene alle, tildels motstridende, hensyn.

   Det du vil, er altså at iallfall når det gjelder presidentvalg, skal hele USA være ett eneste valgdistrikt. Det kan falle forskjellig ut til forskjellige tider; stort sett fører det vel til at majoriteten utraderer minoriteters innflytelse, når bare én person skal velges?

  • Artilleristen

   @Åge Simonsen

   Klagde du like mye da UKIP ikke fikk representasjon i henhold til sin oppslutning på landsbasis i parlamentet i UK også? Neppe!

   Saken er at hver land har de valglovene de har. Norge like så, som USA. Her i Norge trenger for eksempel vi her i det høye nord ikke like mange stemmer bak hver stortingsrepresentant som dere søringer.

   Ethvert spill har de reglene det har og spillerne går inn i spillet vel vitende om hva reglene er og spiller spillet deretter.

   La oss ta en parallell fra konkurranse-idretten. Vi har tre forskjellige konkurranser som foregår på skøyter, hockey, hurtigløp og kunstløp.

   I hockey så er det scoringene som teller, i kunstløp stilkarakterer og i hurtigløp hvem som er raskest.

   Så altså om et lag vinner en hockey-kamp i henhold til de reglene som gjelder for spillet, så nytter det ikke å komme å klage i ettertid på at «tapet var urettferdig» fordi du mener at hockey-kamper heller skulle avgjøres ved stilkarakterer eller utfra hvem som gikk fortest på skøytene.

   Du later til å tro at dersom hele USA hadde vært en valgkrets, så hadde man fått samme resultat som det som ble nå og Clinton hadde vært vinneren.

   Det resonnementet halter kraftig, og grunnen til det er at dersom det hadde vært slik, så hadde kandidatene lagt opp valgkampen annerledes. Da hadde de spilt spillet etter DE reglene, som de også ville vært like vel vitende om som de reglene som gjelder i dag, og det er uvisst hva som da ville skjedd.

 • Her er en bra oppsummering fra Black Pigeon Speaks:

 • Høyreekstrem?

  Trumps store seier representerer et knusende nederlag, ikke bare for Hillary, men for hele den etablerte elite innen politikk, media, akademia, økonomi osv. Seieren er et jordskjelv og skjelvingene går langt inn i de etablerte eliter også på vår side av Atlanteren.

  USA vil nå bli styrt av en president som lover å sette sitt eget land og folk først. Amerikansk globalisering og åpne grensers politikk vil bli trukket ned fra utopiens skadelige høyde til et bærekraftig rettferdig nivå.

  Den store oppgaven vil bli å dra arbeiderklassen ut av den kvikksanden liberalistene har dyttet den ut i. Skal Amerika bli stort igjen må millioner av fattige arbeidere få et reelt løft. Dette kan bare bli en realitet dersom Trump står hardt på å reforhandle industridrepende handelsavtaler, slik at amerikansk industri kan konkurrere på like vilkår.

  Ved å løfte arbeiderklassen styrkes hjemmemarkedet. Arbeidsledighet og fattigdom byttes ut med arbeid og kjøpekraft. Det er ikke for sent å snu den negativt politisk styrte trenden til optimisme og ny velstand. Amerika kan bli stort igjen, men det kreves noen tøffe beslutninger.

  For oss utenfor US er det viktigste med Trumps seier at faren for en storkrig er tatt bort fra likningen. Dette fordi han ikke har de samme idelogiske ambisjoner som motkandidaten.

  Gratulerer Amerika!

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Nå skal det først og fremst spyles rent i Washington D.C. Der er det mye møkk.

   Trumps seier er bare starten på en stor velgerjobb i hele den vestlige verden, nemlig å kaste ut den kaklende politiske klassen fra makten. Amerikanske velgere viste at det går an. Det samme gjorde britiske. Nå må franske velgere vite hva de står overfor. Enten Le Pen eller fortsatt vanstyre mot stupet. Det samme må nederlandske velgere. Norske i 2017 om det finnes politikere å stemme på. Frp har sviktet totalt. Demokratene er ikke et alternativ. Det må komme opp noe nytt, type Afd.

   Det kommer til å bli tøft, og voldelig når liberale makthavere fra høyre til venstre skal fjernes fra makten. Men kampen for frihet har aldri vært hverken enkel eller lett. Mange «umulige» tiltak må gjennomføres. Hverken enkeltindivider eller nasjoner er rettslig forpliktet til å begå selvmord. Det er i korthet det den vulgære liberalismen går ut på; folkemord.

   • Høyreekstrem?

    Hjertens enig!

    USA har nå, etter elitens standard, valgt seg en «høyreekstrem» president. Og sjokket er stort. Så stort at Hillary og Obama gikk rett i bunkeren.

    Det skal nå bli spennende å se om de liberale overgir makten til Trump på en ryddig måte. Noen garanti for dette har vi ikke. Og ja, de nye makthaverne må gå grundig gjennom de sterke mistankene om korrupsjon og lovbrudd. Alle steiner må løftes.

    Her hjemme bør statsministeren snarest mulig kvitte seg med utenriksministeren, som har fremsatt svært skammelige uttallelser mot Trump. Han kan ikke lenger representere Norge vis a vis vår viktigste allierte.

    Maktskiftet vil få positiv effekt for flere partier i Europa, ikke minst det franske FN. Helt enig i det du skriver om Norge. Frp må nå stikke fingeren i jorda, ellers vil et nytt parti feie dem av banen.

 • Åge Simonsen

  En president som er så totalt kunnskapsløs at han benekter menneskeskapte klimaendringer, samt har ett kvinnesyn som ikke ligner grisen (eller kanskje er det nettopp det det likner), er ikke kompetent til å styre ett land.

  • Vidar

   Er vel heller på tide med en president som TØR bruke fornuften – og hevde at «menneskeskapte klimaendringer» er en stor BLØFF! OG jeg tror faktisk neppe at en manns såkalte «kvinnesyn» (spesielt dersom det er definert av vestlig, Politisk Korrekt mainstream-feminisme) har store betydninga for hans «kompetanse» i å styre et land! Da hdde det sannelig vært mange inkompetente statsledere opp gjennom historien 😉
   Vi vil nok få erfare at PRESIDENT DONALD TRUMP vil være mer kompetent enn flere av hans nære forgjengere i Det hvite hus!

 • Anonym

  Amerikanske velgere vil ha tilbake landet, pengene , jobbene og fremtiden sin. De har fått nok av tomme løfter fra globalistene.
  Dette var aldri et valg mellom Hillary og Trump, det var et valg mellom to politiske retninger:
  -skal politikerne prioritere sitt eget land og eget folk

  -eller skal politikerne nedprioritere sitt eget land og folk til fordel for andre land og folk?

  Flertallet av folket valgte sitt eget land og folk!

  • Vidar

   Og DET hovedvalget står vi jo også overfor i Europa!!
   Med den store forskjellen at her har vi nesten ingen lederkandidater som vil prioritere EGET land og folk… ;-(

 • Vidar

  Istemmer gratulasjonene!!
  Dette var en stor seier for DEMOKRATIET, for FORNUFTEN – og ikke minst for USA’s framtid!
  I tillegg var det nok også en stor seier for VERDENSFREDEN! Eller i det minste for en kraftig redusert fare for en umiddelbar 3. verdenskrig, med atomvåpenbruk mellom USA og Russland!
  OG det siste skal vi i Norge være HJERTENS glade for!
  Blir spennende å se hvordan SAMARBEIDET mellom Trump og Putin vil bli – og den «vingeklippinga» NATO-leder Stoltenberg forhåpentligvis blir gjort gjenstand for… 😉

 • Anonym

  USA har lidd under en president og en politisk elite hvis eneste jobb har vært å hjernevaske sitt eget folk og verden inn i troen på en pågående oppvarming av kloden, som er menneskeskapt, av alle ting, eller at ubegrenset [muslimsk] innvandring er det eneste saliggjørende som vil løse alle problemer. Dette har pågått i USA i åtte år, minst, mens store grupper «blør» i mangel på politiske grep. Alt har fått skure å gå. Her hadde Hillary passet perfekt inn i » their circle of liares» sammen med FNs klimapanel og Al Gore.

  Trump har mye å rette opp, både innenriks og utenriks. At han har evne og vilje er det ikke tvil om.

  congratulations America!

 • Anonym

  I VG kan vi lese:

  Det kan være ubehagelig å stå for at man stemmer noe annet enn det flertallet forventer. Vi så den samme effekten ved Brexit-valget i Storbritannia. Hvorfor det er slik, blir nok snart et forskningstema på universitetene, sier han.

  Det er absolutt ikke behov for «forskning» her.

  Det er nesten like farlig å være uenig med «journalister» i dag som det hadde vært å si at du var jøde i nazi-Tyskland.

  Først stempler «journalister» mennesker som mindreverdig møkk, og så lurerer de på hvorfor folk ikke vil si ærlig hva de mener etterpå.

  Hvor stokk dum er det egentlig mulig å bli?

  • Anonym

   Lengre ned på siden har den åndelige kloakksprøyta VG nok en perle:

   Afroamerikanere skremt etter debatten: – Vinner Trump blir jeg redd for å gå ut døren min

   Ta en kikk på den offisielle kriminalstatistikken så ser du hvem som bør være redd for å gå ut. Uten svarte (og mexikanere) hadde det knapt nok vært behov for politi i USA.

 • `Derfor tok "meningsmålingene" feil om Trump`

  – Velgerne har ikke snakket sant når de har blitt oppringt av meningsmålerne. (Tøv!!!)

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usas-presidentvalg-2016/derfor-tok-meningsmaalingene-feil-om-trump/a/23842941/

  «And that’s how you manufacture a 12-point lead for your chosen candidate and effectively chill the vote of your opposition. »

  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-23/new-podesta-email-exposes-dem-playbook-rigging-polls-through-oversamples

  De prøver å legge skylda på velgerne, når sannheten bak de feile målingene var at Killary og co. manipulerte målingene. Var jo titalls valgmålinger som var registrert dobbelt eller på navn som ikke eksisterte.

  Disgusting at media prøver å redde sin skamkjørte verdighet ved å legge skylden på velgerne og folket. Lavmål og meget farlig av VG og media.

 • Hear, hear !!

  Jeg ser bare bloggere omtale den nye presidenten i morgentimene.
  De nedslåtte journalistene vet vel ikke hva de skal si, nå som de har tapt – så ettertrykkelig. Jeg fryder meg på USA`s vegne, men spesielt over de helvetes blodrøde, norske journalistene som har holdt på men en INTENS hatkampamje mot Trump i 2 år i strekk. De trodde vel at de skulle klare å påvirke valget i USA!!!
  Jeg VET at raddis-journalistene kommer til å hevne seg på FrP nå som valgkampen her hjemme har startet, de kommer til å finne frem alskens dritt på samme måte de har holdt på med Trump. Har de to sekunder med opptak av noen skeive ord fra en FrP`er, så kommer dette til å sendes i TV2 HELE DAGEN i flere dager. Det er slik de opererer. De kommer også til å ha kosesamtaler med Støre for å fremheve Arbeiderpartiet.
  Norske journalister har vist sitt sanne ansikt i USA-valgkampen, vi VET nå at norske journalister er:
  VERDENS STØRSTE RASSHØL !!!

  • Anonym

   «Journalister» i US var ikke bedre:

   «The media engaged in hysterics to stop Trump, immolating their own standards and credibility in the process. As Ken Stern, former CEO of National Public Radio, wrote in Vanity Fair, “[F]or the first time in my memory some of the major media organizations in this country have now abandoned all semblance of objectivity in furtherance of electing Hillary Clinton, or perhaps more accurately, in furtherance of the defeat of Donald Trump.” Some journalists for elite publications and networks became open partisans on social media. In their pages and TV shows, they did anything and everything to inspire fear at the thought of President Trump, up to and including suggesting that he was a tool of Russian president Vladimir Putin. Even by media-bias standards, some of this was over the top, such as when NBC issued a “fact check” saying that Trump was wrong when he said that Clinton had “acid-washed” her emails. “Clinton’s team used an app called BleachBit,” NBC wrote. “She did not use a corrosive chemical.”

  • Nytt fall for Frp

   I en ny «meningsmåling» faller Fremskrittspartiets oppslutning med hele 3,1 prosentpoeng til 9,9 prosent. Det er partiets dårligste oppslutning på Opinion-målingen siden juni i fjor.

   http://www.nettavisen.no/na24/nytt-fall-for-frp/3423281527.html

   Fra Samme meningsmålingsbyrå som kom frem til at Hillary skulle vinne 52-38 og null sjanse for Brexit?

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Sakset fra Spørsmål og svar i VG 14:55 (min uthev.)

  (…)

  «ca 2 timer siden

  Mathilde: kommer donald trump til og angripe norge

  Svar: Nei. Det er ingenting som tyder på det. Trump sa blant annet i sin takketale at han ønsker å samarbeide med alle som vil samarbeide med USA.

  Av: Geir Molnes»

  Norske «journalister» burde reflektere litt over hvorfor slike spørsmål blir stilt …

 • Anonym

  Donald Trumps vei til Det Hvite Hus var basert på 3 hovedsaker skriver City Journal i en kommentar i dag.

  Disse var:

  The first issue was immigration. The presence of uncounted millions of “undocumented” immigrants in the United States has long been a sore spot for many Americans. While the dogma of open borders has been received wisdom among the political and economic elites for decades, polls have consistently shown illegal immigration to be a serious concern for the population at large.

  The second of Trump’s winning issues was security. The threat of terrorism, appropriately, terrifies Americans. It’s a matter of common sense and general perception that terrorism as we face it today is bound up with political Islam.

  Trump’s third major issue was trade. Regardless of the merits of trade, it’s beyond dispute that great swaths of the country’s industrial regions have been hollowed out. Our transition to an information-based finance economy—Wall Street over Main Street—has created bi-coastal billionaires and left tens of millions of formerly aspirational Americans in the lurch.

 • Anonym

  fatter ikke hva som er så flott med trump som ny amerikansk president.
  Han står for proteksjonistisk isolasjonisme i handels spørsmål
  i motsetning til frihandel.

 • Anonym

  The next president of the united states in 2020.MICHELLE OBAMA.

 • VIDEO - CNN's (Crazy) Van Jones "This was a white-lash against a changing country" Talks About Trump Winning

 • «Journalister» står lavt i kurs hos normale folk.

 • Høyreekstrem?

  Børge Brende skal ordne opp.

  Av ren nysgjerrighet kikket jeg litt på Nrk nyhetene i dag. Mest for å se litt på de bleke sjokkerte ansikter. Da dukket vår utenriksminister opp i all sin storhet, tydelig merket av dagens begivenhet.

  Han ble først brutalt påminnet sine tåpelige og uprofesjonelle utallelser om Trump, noe han strevet med å ro seg bort fra.

  Men så slapp han bomben: Det ble nå arbeidet i UD med å ordne opp i trumpleiren og han personlig skulle reise over for å safe alt sammen. Folk kan ta det helt med ro, han skal ordne dette.

  Inntrykket man satt igjen med er at Brende må være lengre ut på jordet enn hva man allerede har mistenkt ham for. Hvem i alle dager har funnet på å utnevne denne amatøren til landets utenriksminister?

  • Anonym

   En av Daily Telegraphs mest erfarne journalister skriver i en kommentar i dag at valget av Trump har gjort verden tryggere. Risiko for en konfrontasjon med Russland er eliminert, skriver han. Fra Kina uttrykkes det tilfredshet med valget av Trump. Gratulasjonen fra Kinas statssjef omtales som hjertelig.

   Det er tryggere å forholde seg til en mann som er ærlig og sier det han mener (Trump), enn en representant for tredje verdens korrupsjon (Clinton), pay-for-play. Nå skal The Clinton Foundation granskes.

   Mange som har mottatt ‘bistand’ mot klekkelige donasjoner. En del forsøk på kjøp av ‘tjenester’ av den mer snuskete sorten ble dog i drøyeste laget. En ‘britisk’ (fra Jamaica) fotballspiller forsøkte å kjøpe visum av Clinton for USD 25.000, siden han var straffedømt noen ganger i UK og derfor nektet innreise. Men den ble for drøy selv for Clinton.

   I fallerte muslimske stater som Pakistan og lignende drittland ble valget av Trump mottatt med sjokk. Tipper Trump setter Pakistan øverst på lista over land som eksporterer terror.

   Trump vet sikkert ikke hvem Brende er, og bryr seg sikkert også fint lite om hva fyren måtte men.

   • Høyreekstrem?

    Selvsagt vet neppe Trump hvem Brende er, om han da ikke har hørt at han gav bort flere hundre millioner statlige kroner til Clintons.

    Men det var både komisk og surrealistisk å se Børge i NRK-studioet love å ta seg av det oppståtte problemet med Trump. Det virket mest som han var kalt inn på teppet til NRK-journalistene.

 • Høyreekstrem?

  Leser på friatider.se at det svenske politiske geniet herr Reinfeldt regelrett fordømmer de velgerne som stemte på Trump.

  I en ekstrem hatytring stempler han Trumps velgere som sinte hvite menn og tapere.
  .
  Det er første gang jeg har hørt noen fordømme velgerne i et demokratisk valg. Reinfeldt, som ikke nøler med å stemple andre som rasister, avslører sitt sanne ansikt. Han hater helt åpenbart mennesker som ikke deler hans meninger. Han fremstår følgelig på et lite tiltalende, man må vel kunne si, motbydelig vis.

  Stakkars det svenske folk. De har virkelig fortjent noe bedre enn ekstremister som omtalte.

 • til Jan Simonsen

  kom på banen Simonsen.
  Du som har frontet globalfrihandel i utallige innlegg………
  hvorfor støtter du Trump? som vil ha tollbarierer mot utenlandsk import.

  Må være en «søt seier» med bitter ettersmak
  ettersom dine politiske «analyser» er så grundig avkledd.

  men du tør vel ikke respondere på en betimelig utfordring?

  dine potensielle velgere ved valget 2017 har krav på presisering fra deg.

Legg inn en kommentar