Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jødenes tilknytning til Templehøyden

jerusalemUNESCOs hovedstyre har vedtatt en resolusjon som benekter jødenes historiske tilknytning til Jerusalem og de hellige stedene, Tempelhøyden og Klagemuren. Men arkeologiske funn og utgravinger motbeviser UNESCO-resolusjonen. I dette innslaget fra et program med programlederen Erick Stakelbeck blir vi presentert for Tempelhøydens største stein, og forklart hvordan dagen mur viser flere historiske lag, og både bygningsarbeider før og etter at muslimene tok kontrollen over området:

2 comments to Jødenes tilknytning til Templehøyden

  • Anonym

    Jesus profeterte om tempelet foran sine disipler:om alle disse flotte bygninger. Ikke en stein skal levnes tilbake på stein. Jerusalem skal få ett tempel i de kommende år som ikke er bygget ved mennesker (ezekiel boken) dette tempelet som zionister søker gjennom oppbygget. Profant prosjekt som Gud ikke har noe som helst behag i.

    • Korrekt. Romerne brente Jerusalem til grunne i år 70. Det absolutt eneste som stod igjen var Fort Antonia som huset Titus og hans soldater. Den intense varmen gjorde at alt metall i byen smeltet. Alt i byen inkludert ting som brostein ble endevendt i over et halvt år etter brannen i jakten på edle metaller. Klagemuren er med andre ord restene av en romersk festning, ikke et tempel.

Legg inn en kommentar