Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

De lange tryners natt

garfors322-1«Det var vel neppe bare undertegnede som ble sittende oppe, hele natt til onsdag, for å få med seg det spennende valget i USA, der det ”umulige” ble mulig? For etter mange uker og måneder med et massivt trykk mot Donald Trump, der hat, skremsel og propagandakampanjer i USA og ikke minst i Norge og i resten av Europa, var et daglig fenomen. Ja, der ivrige løpegutter i media og politikk sto sammen, så valgte likevel det amerikanske folket Donald Trump som sin nye president,» skriver Amund Garfors, og fortsette:

Det var virkelig morsomt å betrakte ansiktsuttrykkene på de som var mest ivrige for å få Hillary inn i Det Hvite hus. Her kunne man se at skuffelsen var påtakelig. Ansiktene deres ble etter hvert tårefull og lange. Det etter hvert som opptellingen fortsatte og sannhetens øyeblikk nærmet seg. Alt deres arbeid med å spre hat mot Trump og hylle den korrupte Hillary hadde ikke båret de fruktene de hadde håpet på.

Også i norske medier var sjokket og skuffelsen stor. Her var masse tid og slitt med å promotere Hillary Clinton som den nye presidenten fullstendig bortkastet. Der deres håp om å få se henne som USAs 45te president, fullstendig og ettertrykkelig ble lagt i grus. Det mens norske reportere og nyhetsopplesere ble bleikere og bleikere i ansiktet. Og der skuffelsen lyste av dem. Gledestårene de hadde sett fram til når de skulle presentere Hillary, ja som USAs nye president, de tårene gikk heller over til bedrøvelse, sinne og forbannelse. Mens kommentarene deres var preget av sjokk og vantro.

Nei, jeg kunne ikke fri meg fra å unngå å bivåne denne patetiske forestillingen med en viss skadefryd. Selv om øyelokka var tunge som bly, så var det ikke til å unngå. Media og ”ekspertisen” – og ikke minst, så var hver eneste meningsmåling fullstendig feil. Ja alle deres spådommer var på ville veier. Der disse globalismens løpegutter og lakeier hadde fått seg en skikkelig kilevink, midt på trynet. At dette gjorde vondt, ja virkelig vondt, det kunne man tydelig se…

Nei, det var ikke bare Demokratene og Hillary som tapte denne kampen. I høyeste grad sitter media igjen som en like stor taper. Alle som en, ble de avkledd i all sin stakkarslighet. Og påå TV i alle kanaler fra New York, der fikk se fra Hillarys valgvake. Hvor hennes gråtende og sinte tilhengere virket som bikkjer som hadde fått bank.

Mitt store ønske nå, det er at Donald Trumps seier over den korrupte og arrogante eliten der borte i USA, som vi også dessverre sliter med i Norge, fikk seg en oppvekker den natta. Men med et hjernevasket folk som det norske, og med ledere som ikke er i stand til å tenke, så må nok misnøyen med dagens destruktive innvandringspolitikk og knefall for islam bli atskillig verre, før fornuften seirer også i dette landet.

Men kanskje er det sådd en liten spire av håp og en drøm blant oss som vil bevare og forsvare Norge for våre etterkommere? Der Norge ikke skal ødelegges av globalisme og ondskap. For Norge skal nemlig være og forbli den suverene nasjonalstaten, uten Brussels diktatur! Og der vi skal feie ut disse svikerne på Stortinget som allerede har påført Norge mye skade. Ja, vi skal gjøre som ha sa, den godeste Donald Trump: Drain the swamp” – Rens opp i sumpen!

18 comments to De lange tryners natt

 • gammel mann vond å vende

  Det er vel muligens begynnelsen til slutten for de broiler politikerne, som har spredd seg fra land til land. Vi ser mange av dem i Norge også. Populister som ikke tar folkets meninger til etterretning. Vi ser i dag hvilke problemer det er med biltrafikken som må passere Oslo fra Øst til Vest. Miljøpartiet de grønne er eksempel på bitte små mennesker som ødelegger for de som må passere. Vi kan spørre hvorfor har man ikke en løsning som folk kan bruke. Kan de ikke bygge en tunnel igjennom Nordmarka. Det ville løse problemet. Nei fordi en annen gruppe av pompøse vil da skrike. Det kan være en tunnel på 15-20 km. Svaret er uansett nei. Skal det være nødvendig å ha Ulv gående rundt bebyggelsen på Dal i Eidsvoll kommune, hvor barn leker. Vi har klart oss uten ulv i 100 vis av år. Kan vi ikke klare oss uten noen hundre år til?
  Slik kan jeg og andre lekse opp masser av eksempler, vi blir idiot erklært av de som ikke kan annet enn å prate.

 • Anonym

  «I høyeste grad sitter media igjen som en like stor taper.»

  Nesten riktig.

  Ingen er en større taper enn media.

 • Vidar

  Artig tittel på dette innlegget! 😉 Var nok mange svært lange tryner denne natta, ja og en del god skadefryd blant oss andre!!!
  Men dessværre tror jeg IKKE verken det politiske eller det «mediale» etablissementet i Norge verken forstår eller er innstilt på å endre kurs. Vi ser jo hvordan media-nisser som Marie Simonsen og Stanghelle – og sågar Norges utenriksminister Børge Brende – bare fortsetter, åpenbart uten å ha forstått noe som helst!
  Det var meg bekjent bare EN stortingsrepresentant som åpent «bekjente» sin sympati for Trump, mens 149 altså ønska «The bitch» som ny amerikansk president… Hvis det gjenspeiler det norske Stortingets POLITISKE ideologi – og ikke bare representantenes patetiske ønske om å være «Politisk Korrekte» og ryggsleike den som til enhver tid er «sjefen» – tar det nokk LANG tid før noen av Garfors’ fromme framtidsønsker blir virkelighet her i landet…
  Alternativt må nok endringene skje både utafor – og til tross for – Stortinget og våre «demokratisk valgte» politikere!

  • Anonym

   «Men dessværre tror jeg IKKE verken det politiske eller det «mediale» etablissementet i Norge verken forstår eller er innstilt på å endre kurs.»

   «Journalister» og «kulturarbeidere» er overbevist om at vanlige folk er skadedyr og kakerlakker. En overbevisning som minner sterkt om Hitlers maniske besettelse av å kvitte seg med jøder.

   Vanlige folk står i veien for det multikulturelle himmelrike. Akkurat som jødene stod i veien for Hitlers tusenårsrike.

 • Pondus

  Ron Paul har noen kloke tanker i kjølvannet av valget og fremtidsutsikter videre for USA:

 • PROOF: Blacks, women, Hispanics voted for “racist, sexist” Trump

 • Listhaug: – På tide å roe gemyttene

  Listhaug: – Presidentvalget har ikke funnet sted i en bananrepublikk

  – Jeg opplever min datter kommer redd tilbake fra skolen og lurer på om det blir en ny verdenskrig og om det kommer til å bli farlig i verden fremover. Resten av barna i klassen er også redde. Jeg hører den samme historien fra omtrent alle andre foreldre jeg har snakket med. Nå er det vel på tide å roe gemyttene litt, skriver Listhaug på sin Facebook-side.

  https://www.facebook.com/listhaugfrp/photos/a.457334861104745.1073741831.209735895864644/608986422606254/?type=3&theater

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/11/11/195255928/listhaug-presidentvalget-har-ikke-funnet-sted-i-en-bananrepublikk

 • Valgjuks

  Her kan de neste «valgsjokkene» komme

  Dominobrikkene står på rekke etter Donald Trumps valgtriumf i USA. Bulgaria og Østerrike kan bli de første til å falle.

  http://e24.no/makro-og-politikk/donald-trump/her-kan-de-neste-valgsjokkene-komme/23844655

  Kanskje mediene skulle laget en tilleggssak om hvorfor det er valg i Østerrike nå. Men en slik sak passer vel ikke inn. For de som ikke kjenner til saken: valget i april ble annullert etter klage fra FPØ. Grunnen var at Hofer vant første runde klart og ledet i andre runde. Så kom plutselig venstresiden sin kandidat van der Bellen sterkt mot slutten og knep seieren. Så viste det seg at noen hadde tuklet med forhåndsstemmene. Boksene med stemmesedlene hadde blitt åpnet uregelmessig. Dette gjaldt i mange valgdistrikt. Hvilke krefter så står bak kan en bare spekulere i, men la oss krysse fingrene for at Østerrike får avviklet valget uten valgjuks.

 • Anonym

  Husk å bruk Adblock mot norske medier osv.. Mye av det mediene i dag skriver er faktisk finansiert av reklame,og avisene taper store penger på at ikke reklamen vises.

  https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

  • Anonym

   «Hei, kjære VG-leser!

   Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitlister oss slik at vi kan finansiere vår (Aktivisme) journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

   Ved å skru på annonser, hjelper du å finansiere tidkrevende og viktig journalistikk.»

   In your dreams!

   • Anonym

    Du må hvitliste nettsteder som Frie Ytringer, Rights, Document og lignende. Ellers er det en god ide å holde seg til utenlandske medier. Når unger i Norge kommer hjem nesten på gråten og er redde for at det skal bli krig fordi Trump ble valgt, da skjønner du at vi har å gjøre med Goebbels i ny drakt.

 • Hvorfor skal man ha en pressestøtte ordning som skremmer livskiten av barna våre.
  Jeg har forklart min datter på 9 år,som er født i Russland.
  At vi skulle heie på Trump av mange gode grunner:
  Trump har uttalt han ønsker et stabilt og godt forhold til Russland.
  Han vil bygge en mur mot Mexico.
  Han vi jage ut forbrytelser som ikke har lov og være i USA.
  Han vil ødelegge handelsavtaler som stjeler mange arbeidsplasser i USA.
  Og disse 4 argumentene ,måtte jeg «lære» min datter og bruke.For det var tydeligvis bare henne i klassen som hadde fått riktig opplæring hjemme. 🙂
  Og av dere som tenker nå: Fy flate for et svin som denne Guldvik,som driver og lærer opp barna i fremmedhat og andre kontroversielle holdninger.
  Så kan jeg si. At det var faktisk nødvendig som far og komme på banen med ærlige og objektive meninger slik som denne valgkampen har vært promotert mot uskyldige barn av et helt storsamfunn i et begynnende forfall.

  • Vidar

   Min NORSKE datter har nok vokst opp med en far som aldri har prøvd å være «Politisk Korrekt» – og som i tillegg har prata samfunn og politikk morgen, middag og kveld fra hun var en neva stor. Og har heller aldri blitt skremt av læreres forsøk på politisk indoktrinering 😉 Min FILIPPINSKE datter hører ikke så mye politikk, verken hjemme eller å skolen, men her er heller ikke verken myndigheter eller media på noen måte så anti-Trump som i Norge. Tvert i mot 😉 For mens NORSKE politikere og media er mest opptatte av å fotelle om de NEGATIVE følgene (de mener vil komme) av Trump-seieren, er filippinere flest, deres politikere og media her entydig fokuserte på de POSITIVE følgene!

 • Burning soles: New Balance Trump comments set social media alight

  New Balance, one of the world’s leading sports shoe suppliers, has caused a social media meltdown after publicly backing Donald Trump’s presidency.

  https://www.rt.com/sport/366537-new-balance-donald-trump/

  New Balance Shoes for the family this Christmas?

 • Anonym

  Fylliken Juncker håner Trump. Ikke en eneste europeer har stemt på denne arrogante dritten:

Legg inn en kommentar