Søk

Siste kommentarer

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Gråt og gråt, og skyldte på FBI-direktør Comey og Barack Obama

hillary_clintonHva skjedde på bakrommet hos den tapende presidentkandidaten Hillary Clinton valgnatten? Hvordan taklet hun nederlaget? Tidligere sjefsredaktør i New York Magazine, Ed Klein, har snakket med en kilde som forteller at Hillary ringte en gammel venninne. Hun gråt under hele samtalen og snakket så utydelig at venninnen hadde problemer med å forstå hva som ble sagt. Og hun ga skylden på FBI-direktør Comey og Barack Obama.

Den siste, ikke fordi hun mente han hadde drevet en for dårlig kampanje for henne, men fordi hun mente han burde ha grepet inn overfor FBI.

Ikke rart hun var skuffet. Før opptellingen begynte hadde hun jo vunnet med et «landslide» ifølge de amerikanske TV-stasjonene:

12 comments to Gråt og gråt, og skyldte på FBI-direktør Comey og Barack Obama

 • En løgner til det siste

  Istedenfor å stå rakrygget og takke egne velgere og erkjenne nederlaget, sendte hun Podesta for å sende tilhengerne hjem med en løgn om at det ikke var avgjort. Trump har ikke temperamentet til å bli president, har media påstått siden starten på hans kampanje. Jeg har aldri sett Trump miste besinnelsen. Dette står i dyp kontrast til Killary, som vi vet fra folk som har jobbet under henne at allerede under sin tid som førstedame var helt erratisk og ute av kontroll. Agenter ba om å få slippe å jobbe for henne. Så ille var det.

  • Anonym

   Enda mer ille : trump har ingen besinnelse å miste.

   • Anonym

    Trump har svært mange både tidligere og nåværende ansatte. Hadde han vært en «hot head», ville mediene vært fulle av skrekkhistorier om Trumps erratiske oppførsel og stadige raserianfall. Dette har vært helt fraværende. Trump virker tvert imot som en meget kontrollert og avbalansert type. Dette betyr selvsagt ikke at han alltid har rett i det han sier.

 • Anonym

  Uverdig innlegg.

 • Anonym

  Clinton News Network intervjuer sin egen kameramann:

 • Dette blir bare spekulasjoner tror jeg. Om noen er skuffet etter og ha tapt et amerikansk presidentvalg,så har jeg faktisk en viss forståelse for det.
  Men i motsetning til pressen,som fortsetter hatet mot Trump.Så har i allefall Hillary ringt og gratulert Trump med seieren.Og erkjent sitt nederlag

  • Anonym

   Drapstruslene mot Trump hagler på nettet, mens «journalister» fyrer opp under hatet så godt de kan. Volden fortsetter og «journalister» forstår bermens fortvilelse over nederlaget.

   Hvis ikke politiet setter en stopper for bråkmakerne snart kan det fort oppstå en farlig situasjon. Det er ikke lenge før den ærlige amerikanske borger kommer til å ta loven i egne hender.

   I kommentarfeltene begynner språkbruken å bli hard.

 • Jasper

  Vel, kan kvaliteten på mainstream vestlige medier på 2016 amerikanske Valg bli bare i forhold til den russiske propagandamaskinen . Western mainstream media har vært så misvisende som russisk propaganda maskin, bare mindre transparent misvisende.

  Jeg er lei av artikler som forteller hva gjorde avstemninger galt … Meningsmålinger dis noen feil også … Hovedsakelig det var feiltolkning av meningsmålinger av mainstream media – eller et forsøk på selvoppfyllende profeti om at Clinton vinner. De har mislyktes med det.

Legg inn en kommentar