Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvem er Trumps mannskap som er «hentet fra en skrekkfilm»?

newth_gingrich-150x150«Autoritære og troløse bøller som misbruker makt og behandler kvinner dårlig». Slik fremstiller Maria Simonsen i Dagbladet folkene rundt Donald Trump, som nå kan få viktige posisjoner i den amerikanske regjeringen. Hun trekker frem Rudi Giuliani og skriver at han måtte trekke seg som presidentkandidat i 2008 på grunn av skandaler, visstnok en skilsmisse. Og Newt Gingrich, som skal ha hatt et utenomekteskapelig forhold. Hvem er så disse «bøllene som misbruker makt og behandler kvinner dårlig», og hva står de for:

Newth Gingrich har lang politisk erfaring som leder for Representantenes Hus, noe tilsvarende en norsk stortingspresident. Han er historieprofessor. Rudi Giuliani var i mange år borgermester i New York, der han innførte tøffe tiltak mot kriminalitet, og fikk hovedæren for en dramatisk reduksjon av kriminaliteten i byen. Han var borgermester i byen under angrepet mot World Trade Center og ble berømmet for hans håndtering av den katastrofale terrorhandlingen. Han trakk seg som presidentkandidat delvis fordi han fikk kreft og delvis på grunn av familiære forhold.

Hva mener de om politikk: Newth Gingrich advarte mot islamisering, jihadisme og terror lenge før det ble til dagens veldig synlige problem. Og han har advart sterkt mot det islamske prestestyret i Iran og deres forsøk på å anskaffe seg atomvåpen.

I fjor holdt Gingrich denne talen om faren for radikal islam:

I 2011, da han deltok i republikanernes primærvalgkamp hold han denne talen om sin støtte til Israel:

Rudy Giuliani på republikanernes konvent om «hvordan gjøre Amerika trygt»

Rudy Giuliani pressekonferanse 11.september 2001

 

 

24 comments to Hvem er Trumps mannskap som er «hentet fra en skrekkfilm»?

 • Høyreekstrem?

  Jeg er tilhenger av frihandel over landegrenser, men ikke uten betingelser og på gitte forutsetninger. Vareproduksjonen skal være rettferdig og på så like vilkår som mulig. For meg er det viktig å vite at de arbeidere som har laget produktet arbeider under siviliserte forhold og får en anstendig lønn for sin viktige innsats.

  I praksis vil det si at jeg er motstander av en liberalisert og løssluppen globalisering der alt er tillatt, også å flytte industri til et såkalt lavkostland for så å starte import fra seg selv og utkonkurrere andre produsenter i eget land.

  Jeg er også motstander mot en liberal innvandringspolitikk som først og fremst rammer arbeiderklassen. Derfor er jeg en tydelig nei til EØS person i det daglige liv.

  Av demografiske årsaker ønsker jeg meg en politikk som snur veksten i den muslimske gruppen. Jeg mener Norge har plass til en muslimsk minoritet, og muslimer er en berikelse for samfunnet, men dette synet forutsetter helt klart og tydelig at den muslimske gruppen skal forbli en minoritet i all fremtid. Det vil den ikke bli med dagens politikk.

  Alt dette, og mer, er årsaken til at jeg feirer Trumps store seier i US. Denne seieren representerer en ny mulighet, en mulighet til å ta inn over seg at globaliseringen har feilet og at feilene må rettes opp før det er for sent.

 • Vidar

  Siden verken Giuliani eller Gingrich er tilhengere av islam, er det da ikke rart Marie Simonsen langer ut mot dem…? 😉

 • Anonym

  Hvem bryr seg om hva Dawahbladet mener?

 • Infowars

  Paul Joseph Watson er ingen tilfeldig videoblogger, men tilknyttet Alex Jones’ Infowars, nyhetsformidleren som har stått hardere på enn noen andre for å få Trump valgt og avslørt korrupsjonen til Killary og hennes medspillere.

  • Inforwars er en nettside jeg sterkt vil advare imot. Jeg har sett mange videoer derifra, som dessverre viser at det er en useriøs konspirasjonsteoretisk nettside som sprer alle slags meningsløse rykter, og konspirasjonsteorier, inkludert om 9/11. En video jeg sjekket, der Alex Jones selv var med, var direkte ufyselig antisemittiske. Ikke rart siden så mange konspirasjonsteorier ender opp med påstander om jødiske sammensvergelser. Sannsynligvis tjener Alex Jones mye penger på å utnytte dette markedssegmentet, som vi kan kalle spredning av konspirasjoner.
   Imidlertid har det de siste månedene også dukket opp seriøse program fra Infowars. Men jeg tør ikke bruke dette nettstedet som kilde for nyheter på Frie Ytringer, til det er det for useriøst og lite pålitelig.
   Intervjuer og meningsytringer er en annen sak, som denne fra Watson. Men nyhetene som de presenteres bør man ikke ha særlig tiltro til.

   • Infowars

    Tvert om, så er det nettopp alternative medier som Infowars man må sette sin lit til. De etablerte mediene driver med endeløs personlig sjikane mot Trump og fortier og bagatelliserer den grove kriminaliteten og korrupsjonen til Killary.

    Her er et eksempel på hvordan hedersmannen Alex Jones avslører løgner som serveres om Trump: «Amy Schumer Caught in Massive Defamation of Trump.»

    • Inforwars: Det triste med dette nettstedet er at de programmene som kanskje inneholder troverdig informasjon blir ødelagt av nettstedets mange totalt useriøse ryktespredninger. Dermed forsvinner jo også troverdigheten når man har rett.
     En liten informasjon ellers: En debatt om Inforwars kan nok oppfordre enkelte til å begynne å skrive om de mest tøvete konspirasjonsteoriene i kommentarfeltet. Men jeg har i mange kommentarer gjennom årene klargjort at jeg ikke vil la FYs kommentarfelt bli overtatt av nynazister eller konspirasjonsteoretikere. Så jeg akter ikke å slippe løs noen debatt om at det var jødene, CIA eller andre som stod bak angrepet på World Trade Center, og ikke muslimske terrorister, eller om hvorvidt Hillary og Bill Clinton har deltatt i pedofile orgier. Bare slik at det er klargjort.

 • Anonym

  Marie Simonsen har intet nytt å tilføye. Som en av de ypperste i venstresiden mediale ekkokammer, sender hun bare stafettpinnen videre i runddansen. Som skadeskutte dyr er de redd og aggressiv, på samme tid. Selv hun må vel etter hvert begynne å føle at virkelighetfornektelsen er en boble som er i ferd med å sprekke. Folk lar seg ikke forlede så lett lengre. Propagandamedia har for lengst mistet monopolet på sannheten.

  Hennes forbilde er forøvrig Gro H Brundtland.

 • Anonym

  David A. Clarke, Jr, er en afro¬amerikansk sheriff i Milwaukee County. Han blir nevnt som favoritt til jobben som departementssjef for Homeland security. Clarke er en av dem som har tatt til orde for å innføre unntakstilstand og sende inn soldater for å stoppe de voldsomme opptøyene i gatene satt i gang av venstresiden og deres lydige saueflokk.

 • Anonym

  Så fort Trump blir installert i Det Hvite hus 20. januar, begynner jobben med å deportere kriminelle og ulovlige innvandrere, bekrefter den nyvalgte presidenten. Det kan bli så mange som to eller tre millioner som skal ut. Det finnes anslagsvis elleve millioner illegale innvandrere i USA, og de fleste får dog bli.

  https://youtu.be/cYCsC08bLxU

 • Høyreekstrem?

  Det svirrer nå en mengde rykter i US og her i Europa knyttet til hva Trump vil foreta seg som president. I tillegg kommer katastrofebeskrivelser og direkte hetsing av tildels grovt kaliber. Ikke engang Trumps familie blir skånet av de mest hatefulle.

  Et rykte, som det kan være noe hold i, er at Trump vil utvise opptil tre millioner innvandrere som har gjort seg skyldig i forbrytelser eller er medlem i en kriminell organisasjon (gjeng).

  Det høres nesten utrolig ut at så mange som 2-3 millioner kriminelle innvandrere går løs, men dette viser i tilfelle hvilken størrelse man har tillatt dette problemet å utvikle seg til. Man kan saktens lure på hva Obama har holdt på med i snart åtte år. Isteden for å bedrive dronekrig med et høyt antall sivile drepte på samvittigheten burde han heller ført krig mot kriminalitet på hjemmebane.

  Forøvrig har NRK veteranen Steinfeld fremsatt en del kommentarer som er verd å lytte til. Synes som han iallfall har litt dypere forståelse for hva som har løftet Trump frem, enn de vanlige middelmådige som kjører på «sint hvit mann og tapere».

  Og i april er det presidentvalg i Frankrike. Går det vår vei vinner Le Pen. Jeg minner om at hun har lovet å avholde valg om fortsatt fransk medlemskap i EU. Gud er jaggu på vårt parti for tiden 🙂

 • FULL SPEECH: Willie Robertson of Duck Dynasty at Republican National Convention

 • Trumpforoffice

  Marie Simonsen er en venstrevridd kulturmarxist og har forlengst kompromittert seg til de grader at hun har samme dårlige troverdighet som
  en Lars Gule eller Sidsel Wold. Marie Simonsen er kun til latter
  Kun hennes patetiske menighet, bryr seg det døyt om hva den dumme kjerringa sier.

 • Anonym

  NRK og TV2 trekker ut og gjengir sitater som det passer dem fra intervjuet med Trump på CBS 60 Minutes. At kommende president ikke vil ta imot skattebetalernes penger i lønn som president, noe som ikke har skjedd siden Herbert Hoover og John F Kennedy, passer ikke helt inn i NRKs bilde. Ingen lønn, og det blir lite ferie vi har mye jobb å gjøre, sa han.

  Mer interessant er det for norske skattebetalers propagandakanal, at Trump vil ha med seg Reince Priebus som stabschef og Breibarts tidligere nyhetssjef Stephen Bannon som strateg og rådgiver. Ifølge Gro Holm er ikke dette særlig lurt fordi det vil ikke gå bra med disse to.

  http://tinyurl.com/j2jp6aa

  • Høyreekstrem?

   Nei Trump burde selvsagt sent en mail til Holm og spurt henne om lov først. Eller kanskje han skulle konsulert seg med Aftenpostens Stanghelle? Han er jo en klok mann 🙂

   Dette valget av personer viser at Trump ikke vil bygge videre på Obama og de liberales tull om at IS & Co ikke har noe med islam å gjøre. Det kan bety at Saudi-Arabia mister sin innflytelse på Det hvite hus. Obama er helt i lomma på denne terrororganisasjonen. Hillary var kjøpt og betalt for.

 • Hmmm, designated terrorist group CAIR, like many in the media, is calling Trump strategist, Stephen Bannon of Breitbart, an ‘antisemite’…but can’t provide one example of it

  Disregarding the fact that Bannon comes from Breitbart News, founded by Andrew Breitbart, a Jew himself, and that Breitbart News is consistently pro-Israel, it’s no surprise that CAIR couldn’t come up with even one example of Bannon’s alleged ‘anti-semitism.’ (Not that CAIR would mind if there were any since no one hates Jews more than Muslims).

  http://www.barenakedislam.com/2016/11/14/hmmm-designated-terrorist-group-cair-like-many-in-the-media-is-calling-trump-strategist-stephen-bannon-of-breitbart-an-antisemite-but-cant-provide-one-example-of-it/

 • Anonym

  Hmmm, designated terrorist group CAIR, like many in the media, is calling Trump strategist, Stephen Bannon of Breitbart, an ‘antisemite’…but can’t provide one example of it

  http://www.barenakedislam.com/2016/11/14/hmmm-designated-terrorist-group-cair-like-many-in-the-media-is-calling-trump-strategist-stephen-bannon-of-breitbart-an-antisemite-but-cant-provide-one-example-of-it/

 • Trumpinoffice

  Marie Simonsen ble ikke spurt på forhånd hvem hun ville ha som president. Vi vet jo at darlingen Hillary står høyt i kurs der i gården
  og Simonsen vill ha insistert på at dette korrupte og løgnaktige mennesket, skulle bli USAs 45 president. Marie Simonsen er derfor meget forbannet og kommer til å spy ut eder og galle på Trump i årevis framover

Legg inn en kommentar