Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Putin: La oss lære av Israel

putinUnder en konferanse om utenrikspolitikk og sikkerhetsspørsmål i slutten av forrige måned, refererte den russiske presidenten til Israel som et positivt eksempel på tiltak mot terrorisme; «Lær av Israel. De slippe aldri taket. De kjemper til siste slutt,» sa den russiske presidenten ifølge Ynet News.

Russlands president Vladimir Putin roste Israels svar på terrorisme under paneldebatten på arrangementet i regi av Valdai International Diskusjon Club. Hensikten med arrangementet var å utveksle ideer om strategi og utenrikspolitikk, og hadde deltakere fra 35 land, mange av dem nåværende og tidligere sentrale ledere, skriver den israelske avisen.

Putin mente at Israel hadde en fast holdning mot terror. «»Lær av Israel. De slipper aldri taket. De kjemper helt til slutten. Det er derfor Israel finnes i det hele tatt. Det er ingen andre alternativ. Vi må kjempe,» sa Putin, og la til: «Hvis vi lar ting skli, vil vi alltid tape.»

Putin var for øvrig irritert over stadig å få spørsmål om Aleppo, og forsikret om at målet med angrepene mot Aleppo var å utrydde terrorceller på en måte som minimaliserer antallet sivile dødsfall.

3 comments to Putin: La oss lære av Israel

Legg inn en kommentar