Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Multimilliardæren som sponset Hillary, hvem er han?

sorosHillary Clintons fremste sponsor under valgkampen var en multimilliardær rikere enn Donald Trump. Hans investeringer og forretningstriks har opp gjennom årene ført til børskrakk og sosial uro i mange land. Det har han ingen betenkeligheter med å innrømme, men prøvd å bøte på ved å gi store pengesummer til fattige land og internasjonale prosjekter. Flere av dem positive. Blant annet støttet han den tsjekkiske demokratibevegelsen Charta 77.  Hvem er han?

Georg Soros ble født i Ungarn i 1930 av jødiske foreldre. Hans foreldre er blitt beskyldt for å han samarbeidet med nazistene. Selv overlevde han fordi hans foreldre fikk han plassert på en kristen institusjon, slik at han kunne utgi seg for å være kristen. Han hjalp nazistene med å konfiskere jødisk eiendom, men unnskylder seg med at han bare var 14 år gammel, og at andre ville ha gjort det, dersom han ikke hadde vært med på det.

Det er tvil om hvordan han klarte å komme seg gjennom de mange sperringene, ut av landet og til London etter at Ungarn var okkupert av kommunistene. Ryktene sier at han samarbeidet med KGB, men det har han aldri innrømmet.

«En ond mann som utleverte hundrevis av jøder til nazistene, for å bli tilintetgjort. Han ble intervjuet på 60 minutes og spurt om han følte skyld. Han svarte; Hadde ikke jeg gjort det ville noen andre ha gjort det,» sa John Voight i en appell til det amerikanske folk i innspurten av årets valgkamp. (se under).

Under valgkampen fremkom det mange anklager mot Soros fra den amerikanske høyresiden. De fleste uten god dokumentasjon. Men intervjuet med 60 minutes forteller likevel mye om hans holdninger. Mange mener nok at det som fremkom i dette intervjuet er mer enn nok til å fortelle om en kynisk  person som i mange år har hatt tett kontakt med Clinton-familien og det demokratiske partiet. Her kan du se intervjuet med 60 minutes, som den kjente Israel-vennen og skuespilleren henviste til:

17 comments to Multimilliardæren som sponset Hillary, hvem er han?

 • Tusenkunstner

  Det er vel kanskje på sin plass at tusenkunstnern legger seg langflat. Først tok`n feil i sin spådom om brexit. Også tok`n jeggu meg feil i sin spådom om at US valget var fixet for Clinton. Men det gjør ingenting. Jeg kan ikke huske å ha vært så glad for noe innen politikk som da Melania og Donald Trump entret scenen og kunne ærklære at Clinton hadde ringt og gratulert med valgseieren. En seier for vanilge folk som skjønner at globaliseringen har gått for langt.

  • Høyreekstrem?

   Spørsmålet nå er om du tror Le Pen vinner valget i april 🙂

   • Silje Arnheim

    John Voight sier den fullstendige sannheten om Hillary Clinton og Georg Soros som er direkte djevel med mye penger. Viss noen i dag kan kalles satan på denne jord så må det være all maktmisbruket som kommer ut fra pengene til Georg Soros.

   • Tusenkunstner

    Jeg håper i hvertfall at Le Pen vinner. Hun kan klare det med litt flax og god taktikk.

 • Anonym

  De sies at Geoge Soros er edderkoppen i et omfattende nettverk som jobber iherdig for en venstreliberal verdensordning og fri flyt av mennesker.
  «I Tsjekkia har president Milos Zeman argumentert for at landet må bli en del av eurosonen for å beskytte seg mot spekulanten Soros»
  «I land som Polen, Ungarn, Tsjekkia og Russland er George Soros anklaget for fiendtlig virksomhet eller for å stå bak flyktningkrisen.»

  http://tinyurl.com/hnyktt4

 • Anti-Trump message takes darker turn with calls for assassination

  Disse ynkelige jævlene går også etter Melania.

  http://www.foxnews.com/us/2016/11/14/anti-trump-message-takes-darker-turn-with-calls-for-assassination.html

 • Anonym

  Trumpofobe brunskjorter fortsetter å herje. Demokratene har pisket opp så mye hat at jeg frykter for Trump-supporteres liv og helse. Biden sa t.o.m. at han ville slå ned Trump.

  http://pamelageller.com/2016/11/new-york-city-man-attacked-subway-wearing-donald-trump-cap.html/

  • Artilleristen

   Ja, Biden sa visst det ved en anledning. Tror han hadde gått på en smell der om han prøvde. Donald Trump er jo tross alt en ganske storvokst kar.

 • Anonym

  Tenk om Trump-supportere hadde herjet i gatene og Trump ikke bare hadde nektet å fordømme oppviglerne, men egget dem opp slik som Killary og Hussein driver med. Gud hjelpe meg for et ramaskrik det hadde blitt.

 • Anonym

  Det siste nå er at Killary-supportere driver med drapstrusler og hets på telefon og e-post av valgmenn for å få dem til å stemme på Killary istedenfor Trump. De gir seg aldri. Det er vel Soros som står bak dette også.

 • Infidel inside

  Simonsen, hvorfor slettet du min spådom om at Soros vil bli dømt til døden og henrettet? Forbrytelser mot menneskeheten ble straffet med døden i Nürnberg og USA har dødsstraff, også på føderalt nivå, den dag i dag. Riktignok ikke offentlig hengning som jeg forutser for Soros. Men en executive order fra president Trump, og Soros sin død blir til skue for oss alle. At jeg kaller Soros for Satan burde også kunne passere. Jeg mener. Soros er jo så ond at mennesker ikke har strukket til å beskrive ham når de har fantasert opp sine Satan-figurer.

  Poenget er at det ville være en gave til menneskeheten å se mannen som egenhendig har ødelagt så mye for så mange dingle i stroppen. Døden er egentlig en for god straff for ham.

 • Infidel: La meg si det slik: Den forrige kommentaren din var noe annerledes formulert enn den du la ut nå. Her begrunner du i det minste synspunktet ditt. Og presiserer at du faktisk mener det er en realistisk spådom. Det får vi nå komme tilbake til om et år. Men jeg synes jo den er helt på jordet. Jeg kan garantere deg 100 prosent at Soro verken vil bli dømt til døden eller henrettet, selv om du måtte mene at han fortjener det. Hvilket for øvrig er et hårreisende standpunkt. Han må jo ha brutt en svært så alvorlig lov for å bli dønt til døden. I et demokrati henretter man ikke personer kun fordi man mener de er onde. Jeg kan også garantere deg at Soros ikke engang vil bli arrestert. Bortsett fra det: Jeg synes også han er motbydelig, og det er det selvsagt lovlig å mene.

 • Infidel inside

  «Kun fordi man mener de er onde» skriver du. Å mene at noen er onde er ikke «bare noe man bestemmer seg for å mene,» men noe man konkluderer utfra at de har begått onde handlinger.

  Når Soros blir etterforsket, så vil etterforskningen avdekke at han har brukt pengene sine på å skape uro og konflikter rundt i verden. Uro og konflikter der det har gått utover menneskelig liv og helse. Nok til å få ham dømt til døden for forbrytelser mot menneskeheten. Etterforskningen vil lett avdekke at han er skyldig i langt alvorligere forhold enn for eksempel Julius Streicher ble dømt til døden for og hengt i Nürnberg-prosessene.

  Dessuten så har han jo amerikansk statsborgerskap nå, så vidt meg bekjent. Og det å drive «privat utenrikspolitikk» som han har gjort mye av går glatt under forræderi, for hvilket straffen også er døden. Se for eksempel på hva som skjedde med The Rosenbergs i sin tid.

  Det er absolutt ikke urealistisk å forutsi at en person med Soros rulleblad vil bli stilt for en rett og funnet skyldig i svært alvorlige forbrytelser. Og det er absolutt ikke urealistisk å forutsi at han vil få lovens strengeste straff, som i USA er døden. At Trump vil sørge for at vi får gleden av å se henrettelsen er dog noe jeg mer håper enn tror.

Legg inn en kommentar