Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Grusom dyreslakting

max_hermansen«Muslimenes måte å slakte dyr på, halal, er helt forferdelig,» mener lederen for Demokratene i Oslo, Max Hermansen. «Det å kappe hovedpulsåren slik at dyret blør ihjel, ved at det fullt bevisst og med eget hjerte pumper seg selv nesten helt tom for blod før det dør, kan ikke forsvares,» sier han.

«Før kjøleskapets og fryserens oppfinnelse og alminneliggjøring, kunne man forsvare denne slaktemåten; da blodet var det første som råtnet og ellers ville gjort kjøttet uspiselig mye raskere. I vår moderne verden kan ikke halal-slakting lenger forsvares ut fra det argumentet,» mener han.

«Dyrevelferd er hos oss svært viktig. Likevel importerer vi en god del halal-slaktet kjøtt. Dette kjøttet vet vi ikke med sikkerhet om det kommer fra dyr som er slaktet etter at de er bedøvet, eller ikke. Derfor må all import av halal-slaktet kjøtt, forbys,» mener Max Hermansen.

Også det at muslimer på slakteriene i Norge leser en bønn over dyret mot betaling for at det skal være halal-slaktet mener lederen for Demokratene i Oslo er en uting som vi ikke bør finne oss i.» Vi støtter gjennom å kjøpe dette kjøttet, den totalitære ideologien islam,» mener han. «Dessuten; om du ikke vil bidra til å opprettholde det muslimske og islamske svært alvorlige dyreplageriet; slutt å spis kebab og annet hvor kjøttet kommer fra halal-slaktede dyr,» oppfordrer Max Hermansen.

Her fra halal-slaktingen i Gaza før Eid-festen tidligere denne måneden:

6 comments to Grusom dyreslakting

 • Anonym

  Huff, stakkars dyr. Orket ikke å se hele klippet, men den kniven «bøddelen» i filmklippet bruker ser ikke ut til være spesielt skarp? Enig med Max Hermansen. Dette er ikke bra i det hele tatt. Kan de ikke f.eks. bruke guillotiner laget for dette formålet i stedet for? Da vil dyret blø ut raskt og samtidig miste bevisstheten momentant.

  Kebab og annen «innvandrer»-mat kjøper jeg for øvrig aldri.

 • Her forteller Max Hermansen en gedigen og ufyselig løgn uten å fortelle den. Vi er 100% enig i at halal-slakting er helt forferdelig. Det han derimot ikke nevner er kosher-slakting som er mer eller mindre nøyaktig det samme. Hermansen er vel fanatisk zionist slik jeg har oppfattet det, så det er kanskje ikke så rart at han unnlater å nevne denne lille, men svært vesentlige detaljen. En halv sannhet er som oftest en gedigen løgn.
  Hykleri er faktisk hva det kalles og jeg er sikker på at Hermansen kan bedre enn dette og faktisk kan være objektiv og sannferdig om han virkelig vil.

  • Ja, ufyselig og ekkelt. De har de samme problemene i USA, bare i større skala foreløpig. Der derimot er det kosher som er problemet. Jeg vet ikke hva det er som får noen av dere til å fordømme det ene og holde kjeft om det andre når halal og kosher er «same shit, different wrapping».
   For meg som nordmann og etnisk europeer som er oppvokst i et relativt sivilisert samfunn spiller det absolutt ingen rolle hvilken av disse to tilbakestående steinalderideologiene og deres såkalte «skikker» som blir forsøkt påtvunget oss i denne sammenhengen.

 • Amund Garfors

  Helt enig med hvert ord Max skriver om denne forferedelige dyremishandlingen som nå også er innført i Norge. Det er bare ikke til å tro at vi har slike servile og uansvarlige myndigheter som lar disse menneskene som ikke eier empati eller følelser, hverken for mennesker eller dyr, får lov å bosette seg i siviliserte land, og samtidig ta med seg disse forferdelige skikkene og ukulturene sine til oss. Det er så tragisk at jeg kan gråte over disse idiotene som lar dette svineriet få pågå. Der disse drittsekkene som har lurt seg inn i vestlige land, sakte men sikkert islamiserer oss. Der vi bare skal stå på sidelija og se på dette jævelsskapet. På høy tid disse muslimene jages ut av vesten, og der vi får en Donald Trump på banen snart!

Legg inn en kommentar