Søk

Siste kommentarer

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Luta lei av Venstre

garfors322-1Er det bare undertegnede som har fått dette partiet og dets ledelse med Trine Skei Grande totalt i vranghalsen? Disse merkelige folka som tror de skal redde miljøet og hele verden med dette vanvittige ”grønne skatteskifte” sitt, de burde vel heller bli såpass edruelig at de stikker fingeren i jorda og innser at en redder i hvert fall ikke miljøet ved å flytte negrene i Afrika til Norge!

Og jeg undrer meg ofte over om dette såkalte ”grønne skiftet” er det eneste og det mest viktige som en del stortingspolitikere har i hodet? I tillegg har de fått disse klimamålene på hjernen, der de foreslår forandringer i søkk og kav. Noe som vil få store ringvirkninger for de fleste av oss.

Blant annet skal Venstre ta i bruk Robin Hood sin metode, der de skal stjele fra de ”rike” ved å gi til de ”fattige”. ”Fattige” utlendinger som Venstre har vært pådriver for å få på plass i kongeriket. Frekk som de er, så foreslår de å ta halve barnetrygda fra nordmenn for å gi den til alle de som fra før av lever på NAV sine satser. I tillegg foreslår Venstre å øke skattene med 7,5 milliarder kroner for folk flest. Og der de i tillegg skal ”melke” bilistene alt de makter.

For meg ser det ut som Venstre kun er ute for å gjøre livet surt for nordmenn flest. Ja, ondskap er omtrent det eneste de tenker på. Og det mens vår nærhet og verden for øvrig holder på å bryte sammen. En verden som er overfylt av problemer. Ikke minst gjelder det både den forsvarspolitiske situasjonen og en oversvømmelse av fremmede mennesker til Norge som ingen ende tar.

Mens Norges framtid og ikke minst de unges framtid i dette landet, ikke synes å berøres eller oppta politikernes hoder i det hele tatt. Der disse menneskene bare river ned alt som våre forfedre har bygget opp. Ser ut som de er mest opptatt av å krangle om bagateller og hva borgerne skal betale i ”avlat” for å kunne kjøre i sin egen bil eller ta seg en flytur. For slikt, det er synd og skam ifølge Venstre. Et parti som nylig fikk lagt ned Rygge flyplass, der hundrevis av mennesker mistet jobben sin og ender i en endeløs kø hos NAV. Denne flyseteavgiften var totalt på trynet, noe Venstre vil få merke til gangs ved neste valg!

Så er det bare å håpe at de fleste politikere som vil sine egne landsmenn vondt, forsvinner ut av Stortinget til neste år. Der vi heller får noen som har hodet på plass og gjør det FOLKET har bestemt! Og ikke lar Brussel og utenlandske krefter skalte og valte med vår framtid.

Jeg blir bare kvalm av både Trine Skei Grande og hennes stedfortreder, denne gitaristen Terje Breivik. Ikke minst ønsker jeg også reisepass for Knut Arild Hareide fra KrF, og som har lagt seg på samme linje som Venstre i denne sammenheng. Ja, en kan virkelig lure på om disse menneskene i hele tatt veit hva et demokrati er for noe? Der de kun jobber for en utrygg tilværelse for folket – og en like utrygg framtid for landet som fylles med fremmede. Og man kan virkelig ha god grunn til å undre seg på hvor vi i framtida skal hente pengene fra, for å holde dette landet i gang?»

19 comments to Luta lei av Venstre

 • Høyreekstrem?

  Nordmenn flest kan ha god samvittighet når det gjelder utslipp av miljøgifter og CO2. Vi har strenge lover på dette området og et næringsliv med høy moral. Ingen ønsker å forsøple landet sitt. Vårt renovasjonssystem er et av verdens beste og vi har blitt gode på resirkulering.

  Alt strømforbruk produseres uten CO2-utslipp. På kort tid har vi fått et ganske stort innslag av elektriske biler. Visstnok er det flere elbiler i Norge enn i Tyskland. Vi bygger ut vindkraft på land og til havs. Vi eksporterer store mengder gass, som erstatter kull og oljeforbruk.

  Grunnen til at CO2 utslippene har steget i Norge har direkte tilknytning til innvandring. Antallet innbyggere i Norge er over en million flere enn hva det ville vært uten innvandrere. Herunder er altså de såkalte miljøpartiene de ivrigste pådriverne for en liberal innvandringspolitikk.

  I realiteten er det politikken til miljøpartiene som øker utslippene. Dersom man er bekymret for miljø og klima må man stemme på et parti som ønsker å begrense/stanse overføring av mennesker fra lavutslippsland til høyutslippsland.

   • Høyreekstrem?

    De avgiftene, og det såkalte grønne skiftet, blant annet Venstre ønsker innført er relatert til en narrativ der nordmenn slipper ut for mye CO2. Dette er en påstand som er feil, det riktige er at utslippene har økt grunnet politikken til blant annet Venstre.

 • Ordet «negrene»? Ønsker en definisjon fra forfatteren? da denne betegnelsen ikke har relevans i dag, med mindre bruken av uttrykket spesifiseres.

  • Høyreekstrem?

   Enig. Det er et utdatert begrep og det er i tillegg feil å putte alle innvandrere inn under begrepet.

  • Amund Garfors

   Kjære Vigdis! Jeg lærte på skolen at negrene bodde i Afrika. Og jeg har vært sjømann et langt liv og har sett det meste i verden.Jo, det stemte det min lærinne hadde fortalt oss, at i Afrika der bodde negrene.
   Jeg får bare si som avdøde politimester Truls Fyhn sa en gang, da han ble intervjuet om hvorfor han kalte disse menneskene for negrer. Og han sa omtrent det samme som meg, at han også hadde lært på folkeskolen at negrene bodde i Afrika.Og han ville i hvert fall kalle dem for negrer inntil det ble forbudt å si tinga som de var..

   I barnetimen hos Thorbjørn Egner lærte vi at de også kunne kalles hottentotter. Mens også det ble pluttselig forbudt i dette merkelige landet, og hvor det snart er ulovlig å kalle en neger for en neger…

 • Anonym

  Folkegruppe i Afrika.

  • Høyreekstrem?

   Nei feil. Det er en fellesbetegnelse på sorte afrikanere. Det er ingen folkegruppe som tilhører en etnisk gruppe med navnet neger.

   • gammel mann vond å vende

    Negre er en svært gammel betegnelse på farvede mennesker.
    Den er svært upresis, og like fordummende som det at vi blir kalt hvite.
    Jeg er ikke hvit fordi jeg har en litt lettere gylden farve.
    Det som er interessant er at svært mange «hvite» streber vettet av seg for å bli brun i påsken og om sommeren. Grunnen er kanskje at vi er miss underlig for den pene farven som mange farvede har.
    Det går imidlertid ikke å bli så «frelst» for det korrekte at vi ikke lengre kan ha den gamle sangen om den kjente Håtten Totten som berget stammen fra overfall. Likeledes så kan vi ikke bli så fjern at vår elskede Astrid Lindgren sin Pippi Langstrømp, som hadde en far som var neger konge på en sydhavsøy, ikke lengre kan brukes. Hverken som film eller som barnebøker. Utover det så synes jeg innlegget til Amund Garfors er meget godt.

  • Vidar

   Folkegruppe FRA Afrika, er vel riktigere… 😉 Neger, negro – SVART!
   Ingen grunn til å stemple den betegnelsen som noe som helst negativt!

   • Høyreekstrem?

    Ja det er en fellesbetegnelse på sorte folkegrupper fra Afrika. Men den passer ikke som fellesbetegnelse på alle afrikanere. Etnisk betraktet er Afrika et lappeteppe av mange etniske varianter. Forøvrig en sentral årsak til mange av de konflikter som har hjemsøkt Afrika.

    Jeg har aldri betraktet dette begreget som negativt. Men jeg har forstått det slik at dem betegnelsen brukes på oppfatter det på en negativ måte, og da er det greit å ikke bruke begrepet, som helt riktig betyr svart.

   • Anonym

    Når begrepet ikke er negativt, så ser jeg ingen grunn til å ikke å bruke det.

 • Anonym

  Det er en betegnelse på en rekke etniske grupper i Afrika.

 • Tusenkunstner

  Ja partiet Venstre blir man bare mer og mer motstander av. Det samme gjelder deres leder som tidligere fremsto som meget sympatisk, men som nå fremstår som arrogant og fullstendig respektløs ovenfor norsk oljenæring og dets ansatte. Venstre gir blaffen i norske arbeidsfolk. Blant annet skal det være fritt frem med arb.innvandring og konsekvensene av det og å innføre høye avgifter samt å legge ut snubletråder for oljenæringen bryr de seg ikke ett kvekk om. Det Venstre holder på med om dagen er anti humant. Regjeringen bør kaste de på dør og få gjennom budsjettet med KrF.

  • Høyreekstrem?

   Jeg tror vi vil få se en oljenæring som bytter ut nordmenn med utlendinger. En økende andel av overskuddet fra næringa vil havne i lomma på noen få.

   Regjeringen burde etter min mening søke et samarbeid med SP.

   Jeg håper utslippspartiet Venstre havner under sperregrensen, sammen med det andre CO2 partiet Krf. Disse to partiene har sørget for å øke norske utslipp. Se min kommentar lengre opp.

 • Amund Garfors

  Venstre er og BLIR et møkkaparti og som bare vil oss nordmenn vondt! Jeg håper dette drittpartiet har hatt sin tid, der de blir feiet ut av Stortingetr ved valget i 2017!
  Og det samme kan man si om KrF! Få dem BORT!!!!!

 • Vidar

  Venstre har en lang – og tidvis fin – historie, men er i dag endt opp som et ultra-liberalistisk, multi-kulturalistisk parti med liten bakkekontakt og NULL prioritering av eget land og folk!
  Hvorfor skal vi overhode TILLATE politiske partier som IKKE har som hovedagenda å virke til beste for EGET land og EGET folk?

 • Anonym

  luta lei Jan Simonsen !
  og alt hykleriet hans

  https://no.wikipedia.org/wiki/Jan_Simonsen

  norsk politikks onde ånd

Legg inn en kommentar