Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Barn bombarderte prest med steiner

raunheimEn etiopisk prest på besøk i den tyske byen Raunheim i utkanten av Frankfurt ble bombardert med steiner fra muslimske barn som ropte «Allahu Akhbar», skriver Sunday Expess. Kledd i tradisjonelt presteutstyr og iført et kors rundt halsen gikk den 47-år gamle presten til det russisk-ortodokse kapellet i Frankfurter Straße sammen med en lokal prest, da tre barn, i alderen mellom 10 og 12 år, begynte å kaste steiner mens de ropte det tradisjonelle muslimske slagordet.

Begge prestene prøvde å ta bilder av barna med sine mobiltelefoner, men barna var for raske og klarte å rømme, skriver avisen. Alexandra Rang, en russisk-ortodoks hotelleier, som bygde kapellet for noen år siden, sier at hun først hadde vanskelig for å tro det de to prestene fortalte henne.
Hun sies til Sunday Express at å bli bombardert med steiner er «det verste en prest kan forestille deg».

En kommunalt ansatt i Raunheim sier at ulike religiøse grupper i Frankfurt generelt er på god fot og at de behandler hendelsen som isolert. «Det har vært en sterk kristen-muslimsk dialog mellom lokale moskeene og kirkesamfunn som har blitt dyrket over mange år,» sier han.

19 comments to Barn bombarderte prest med steiner

 • Vidar

  FORBY islam i Europa!
  Det finnes ingen annen løsning – hvis vi vil bevare et SIVILISERT Europa…!

 • Amund Garfors

  Selfvfølgelig MÅ islam forbys over hele Europa, dersom vi har våre egne liv og ikke minst våre etterkommers livog framtid kjært. Jeg er ganske sikker på at de som om 50 år skriver europas historie, de vil komme til å rive seg i håret og bare riste på hodet over disse idiotene som vi lot få lov til å rive ned alt som møysommelig var bygget opp i generasjoner. Nei, ettermælet til disse landssvikerne vil ikke bli særlig mye å skryte av. Men slik går det når man lar undermålere, uskolerrte og halvstuderte røvere og kronidioter få lov til å leke seg med dette svineriet de fikk inn med morsmelka, disse marx-leninistene, denne forbannede 68-generassjone som klarte å ødelegge Europa på 50 år.

  • Anonym

   Det er alltid seierherrene som skriver historien, så der blir du nok å ta feil, dessverre, min gode Garfors. Om 50 år vil historieskriverne fortelle hvordan de tapre Allahs krigere vant over de vantro.

   • Amund Garfors

    JA,dessverre Anonym, du har nok rett i det. Men jeg veit i alle fall at de som ikke kan skikke sitt hus, der de lar fremmede innta sitt land, de vil til slutt stå ganske tomhendt igjen.
    Og vær du sikker; for det sitter noen der borte i Moskva og følger med
    hvordan vi beskikker vårt hus, Der de IKKE er interssert i at DE blir omringet av muslimer i alle himmelretninger. En dag har russerne fått nok av vår vanvittige politikk, og da vil russisk tanks rulle over grensa i Finnmark. Og hvem skal så forsvare dette landet når det blir færre og færre etniske nordmenn? Du tror vel ikke at muslimer vil stå opp og forsvare Norge? Å nei, de skandinaviske land vil bli en meget lett match for russerne. Særlig etterhvert som USA trekker seg ut av NATO. For de har mer enn nok med seg selv…

    • Anonym

     Merkelig. Moskva flommer jo over av muslimer.

     • Amund Garfors

      Men russerne har full kontroll på dem, der disse moskeene gjennomsøker til stadighet for våpen eller annet som kan brukes for destabilisere Russland. Og der norsk politi har mye å lære…

    • Anonym

     Er det noe jeg er sikker på, er det at russiske tanks aldri vil rulle inn over Finnmark. En eneste gang har det skjedd at deres soldater har vært i vårt nordligste fylke, og det var under befrielsen fra nazifacismen (Takk og lov) Men det vet du selvfølgelig like godt som meg.

     Nå gjelder det Putin og et Russland som er himmelvid fra Stalin og hans etterfølgere. Som du vet har det alltid vært et glimrende naboskap mellom oss to nabostater, helt fra Pomor og fram til nå. Og slik det ser ut fortsetter det, uansett hvordan USAs krigshissere har forsøkt å stikke kjepper i hjulene.

     Artig at veiskilt og øvrig i Kirkenes er tekstet på norsk og russisk.

     I den anledning må jeg bare si: Heia Trump! Måtte alle gode krefter beskytte deg!

     • Amund Garfors

      Både Trump og Putin hater islam. Og jeg håper de to sammen vil sette en stopper for denne sinnsyke ideologien som river verden i filler!

      Og Putin er IKKE interessert i at Norge islamiseres. Derfor vil han komme oss til hjelp, den dagen vi ber ham komme!

 • Anonym

  Hva om barnevernet tok hånd om alle disse stakkars barna som blir indoktrinert i hat og voldsforherligelse …

 • Slikt valpe avskum bør man sende ut av våre siviliserte landområder,sammen med sine foreldre og resten av slekta.
  Man trenger ikke late som slikt avskum,er noe man kan skolere i toleranse og respekt.
  Disse valpene blir dessverre også vokse engang også,og da er det muliges andre ting en stener man vil benytte.
  Jeg er så møkk lei,av og se på at våre land vanstyres og ødelegges hver eneste dag.
  Ett eller annet er det,uansett hvilken uke dag det er.
  Vi har menneskelig avfall i alle våre myndigheter,der de knives om og ødelegge for oss rettmessige eiere.
  Man skulle tro at det var oppsatt en slags negerakkord,der man får mest mulig good will og respekt,jo større mengder av afrikanere/arabere man får argumentert og forhandlet inn i våre land.

  • Amund Garfors

   Hei Kurt! Du forstår at når landet ikke lenger skal ha grensekontroll, når vi lar alt dette pakket komme inn, og der de kan oppholde seg her i årevis uten at politiet sjekker deres ID, eller om de har lovlig opphold, da ligger det klare føringer bak om at dette landet SKAL ødelegges.
   Det har heller ALDRI vært diskutert i Stortinget og det har aldri vært røstet over om landet skal fylles med denne forbannede bærmem som på lengre sikt vil komme til å rive dette landet i fillebiter. Disse politikerne har tatt seg fullmakter som de ALDRI har fått fra folket, og derfor vil jeg si at det som foregår nå er langt verre enn et statskupp

   . For saken er den Kurt, at når de fremmede inntrengerne om ikke mange år kommer i flertall, da er det DE som sitter med bukta og begge endene. Og da er det slutt på dette såkalte demokratiet som de hyller hver 17de mai, men som bare er stort skuespill.

   Ingen tvil om at vi må igjen ty til krig, der våpnene igjen må tale, fordi vi lot undermålere og landsforædere styre landet i avgrunnen…

 • «… de behandler hendelsen som isolert»

  Jaha, ja. Hvor mange «isolerte hendelser» før man begynner å spørre hva det snakkes om i barnas hjem, skole og moské?

 • Vidar

  Jeg er heldigvis litt mer optimist og tror nok Amund Garfors har helt rett i at den historieskrivinga som vil skje om 50 – 100 år, vil levne dagens europeiske politikere (OG «folk flest») FINT liten ære! For enten er da muslimene hivd ut fra Europa (IGJEN!) eller det er ingen som er i stand til å skrive noen historiebøker lenger…
  Men jeg er OGSÅ optimist nok til å tro at fremtidige historieskrivere vil få med seg at NOEN (av oss 😉 ) faktisk sto denne djevelske ideologien og deres «misjonærer» i mot og omtale OSS med en smule «ære»…
  Men viktigere er det selvsagt at vi NÅ gjør alt vi bare kan for å stoppe uvesenet, for å få folk til å FORSTÅ hva som er på gang, for å få folk til å si et klart NEI TIL ISLAM!

 • Amund Garfors

  Gode og kloke ord fra deg Vidar! Enhver bør innse, og det meget så fort, at dersom intet blir gjort med dette som jeg ser på som den aller største truusel, så vil det ikke gå lenger enn 20 år, så har hele EU kollapset.
  En behøver ikke være rakettforsker eller stjernetyder for å innse at når millioner av ikke-faglærte kommer til et Europa som bare etterspør høykompetent arbeidskraft, så er dettre vanvittige eksperimentet europas politikere og der vi kan ta med våre egen undermålere, den rene oppskrifta på sosial uro, vold og sterk økonomisk tilbakegang.

  Håper du får rett Vidar, at vi som har advarte mot galskapen, blir tatt med, i hvert fall i en litemn fotnote, der det innrømmes at det VAR virkelig noen få som sto opp, med fullt navn, og ADVARTE!

 • Vidar Haugen

  Jeg har inntil nå kun signert med mitt FOR-navn. Men siden noen faktisk forveksler meg med en langt mer kjent «Vidar» fra Kristiansand – Vidar KLEPPE – og fordi jeg ser det viktige i at vi som taler i mot multikulturalisme og islamifisering ikke skal kunne beskyldes for feighet, vil jeg fra nå av signere med mitt FULLE navn – VIDAR HAUGEN! Og håpe at det ikke vil medføre problemer for og «hevnaksjoner» mot min familie, slik jeg dessværre har opplevd tidligere…

Legg inn en kommentar