Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nazismens røtter

nazismeDen totalt meningsløse antisemittismen sprer seg i Europa, mye parallelt med tilstrømningen av muslimer. Den finnes i de muslimske miljøene, blant nynazister og venstresosialister. Nazistene på Hitlers tid var i stand til å trekke på antatt «vitenskapelige» studier for å bevise sine forvridde teorier om den overlegne og underlegne rasen.

Denne filmen analyserer nazismens røtter, og viser at vitenskapen ikke kan brukes til å bevise eller støtte rasisme, fordommer og mishandlingen av mennesker, skapt i Guds bilde.

11 comments to Nazismens røtter

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Hvem er alle disse nynazistene det skrives om? Hvor oppholder de seg? En kartlegging av nynazisme i Norge for noen år siden viste at miljøet bestod av fire fem forvirrede personer på Bøler.

  Jødehatet trives godt i alle partier i Norge. Selv om det ikke er like uttalt hos alle politikere som hos Kåre Willoch. Jeg er helt enig med Mona Levin som kalte ham jødehater.

  Det er ekstremt feigt at politikere sitter helt stille og ser på at muslimer fullfører Hitlers drøm; et jødefritt Europa. Om en etnisk eller religiøs gruppe fordrives fra sine områder, er det folkemord. Det skjer rett foran øynene våre i hele Vest-Europa.

 • Tusenkunstner

  Det er merkelig med disse ekstreme ideologiene. Det var jo faktisk ingen grunn til å starte WW2. Det var ingenting å krige om. Det var bare en ideologi som hadde lyst til å ekspandere. Samtidig lærer ikke menneskeheten noe særlig av historiske feiltak. Men menneskerettigheter det synes de vist alikevel at de fortjener.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Menneskerettigheter er et meningsløst begrep. Nasjonale borgerrettigheter gir derimot meining (og innhold). Universelle rettigheter fins ikke. Det er en vrangforestilling.

   Donald Trump har sagt veldig tydelig at fra den dagen han tiltrer som president, er det slutt på spredning av demokrati og menneskerettigheter. I tillegg vil USA stanse alle innbetalinger til den klimareligiøse sekten.

 • Høyreekstrem?

  Egentlig er det vel ikke helt rett å kalle nazisme for en ideologi. Et oppkok av fantasier, forvirrede ideer, irrasjonelle tanker, ren humbug, kvasireligion, kvasivitenskap, historisk voldtekt og tyverier, alt dette blandet sammen til en slags ideologisk galskap.

  Det spesielle med nazismen er at den innretter seg mot krig og folkemord. Kort kan nazismen oppsummeres slik: Vi er best og derfor er det vår rett og plikt å drepe deg.

  Alle ideer, idealer og religioner som tenderer mot samme tanker om å være de beste, de gode og feilfrie, inneholder kimen til å ende opp med å begå folkemord. I nazismen kom det tydelig til uttrykk. Vi ser noe lignende i islam, med et markant skille mellom troende og vantro.

  Og vi ser også lignende trekk blant vår tids liberale, men bedre tildekket. I så måte var det et blikk inn i de liberales tankeverden som kom til syne da Hillary ved en glipp åpent pratet om sine politiske meningsmotstandere. Det var ikke et pent syn.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «I så måte var det et blikk inn i de liberales tankeverden som kom til syne da Hillary ved en glipp åpent pratet om sine politiske meningsmotstandere. Det var ikke et pent syn.»

   Jeg skrev et innlegg på breitbart.com om det perverterte menneskesynet de så kalte liberale representerer da Hillary klistret den «mindreverdige» jødestjerna på Trumps velgere. På samme måten som nazistene mente de var overmennesker, mener faktisk de «liberale», fra sosialister til virkelige høyreekstreme, det. Altså de menneskene som har trukket opp grensene for meninger i den offentlige pisserenna. Den tause majoritet har ikke turt å protestere. Før nå.

   Den vestlige verden trenger en offentlig skittentøyvask. Ytringsfrihetene må gjeninnføres fullt ut, og smaksdommerne fratas sin dømmekraft. Ingen skal behøve å miste jobb og sosial anseelse, lide grov trakassering og offentlig uthenging for sine meningers skyld.

   • Høyreekstrem?

    Kjempefint!

    Jeg besøker stadig breitbart.com, et meget oppegående nettsted med mange gode artikler. Vårt syn på politikken kommer godt frem der.

    Når det gjelder det menneskesyn Hillary avslørte, og som vi også ser her blant våre meningsmotstandere, så er det klart at dette er alvorlig. Det er skremmende og ekkelt. Og det er trist at noen ikke makter å forholde seg til politikk på et voksent og modent nivå.

    På Minerva presterte en av redaktørene å skrive at hun så frem til den dagen da «sinte hvite menn» var døde. Carl Bildt skriver leserinnlegg i amerikansk presse der han stempler Trumps tilhengere som tapere; underforstått white trash.

    Hallo herrn Bildt: Vi har bare ikke tro på globaliseringsprosjektet ditt og vi ønsker ikke at landet vårt skal bli muslimsk. Det er nok nå!

 • Anonym

  «Had Charles Martel not been victorious at Poitiers […] then we should in all probability have been converted to Mohammedanism, that cult which glorifies the heroism and which opens up the seventh Heaven to the bold warrior alone. Then the Germanic races would have conquered the world.»

  Adolf Hitler

 • Høyreekstrem?

  Skrev et innlegg her som forsvant i det blå.

 • Vidar

  Da statsminister Erna Solberg presterte å si noe så hårreisende idiotisk som at «muslimene er vår tids jøder», var det noen få som reagerte… JEG vil heve at «muslimene er meget langt unna å være vår tids JØDER – der er tvert i mot vår tids NAZISTER»!
  Men hadde Erna Solberg sagt DET, ville hun vel blitt både rasist-stempla, «homofob»-stempla – og ikke minst mottatt plenty med bevis (fra sinte og «krenkede» muslimer) på at uttalelsen var sentrumsblink!
  Merkelig at muslimene uten videre tålte å bli sammenligna med jøder, forresten… 😉 Men hva gjør de ikke for å bli værende i offer-rollen?

Legg inn en kommentar