Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hans Rustad om islamiseringen av Norge

hans_rustadHans Rustad er redaktør for nettstedet document.no. I april 2016 holdt han foredrag for Med Israel for Fred i Oslo. Han konstaterte at Israel er under konstant trussel, men mente at Israel har lang erfaring i å håndtere problemene, og var mer engstelig for Europas fremtid. I foredraget snakker Rustad både om Tyrkias vei mot islamisme og islamiseringen av Norge. Her kan du høre hans foredrag:

9 comments to Hans Rustad om islamiseringen av Norge

 • Høyreekstrem?

  Lua av for Hans Rustad!

  I likhet med hedersmenn som Jan Simonsen og Carl I. Hagen, er Rustad en av de viktigste personer blant våre meningsallierte. Rustad har gjort mye mer for vår sak enn hva som kan forventes. En dag i fremtiden vil det være naturlig å hugge inn hans navn i stein.

  Jeg leser det meste fra Rustads skarpe og analytiske penn (tastatur). Og jeg «trekker sverd» for 95 prosent av det han står for. Det eneste jeg ikke er helt enig med ham i er hans syn på Putin og Russland. På dette området har han tilsynelatende kjøpt elitens fremstilling, som etter min, og mange andres mening, er feil.

  Men dette kan man leve med, for Rustad er ellers en av vår tids store tenkere. Og med vår Trump på plass i Det hvite hus tror jeg Rustad etterhvert vil nyansere sitt syn på Putin og Russland.

  Det er så enkelt som at NATO har utviklet seg til å bli liberalistenes og globaliseringens verdenspoliti. I det bildet er Putin en fiende. Trump vil derimot trekke NATO tilbake til sin rolle som «stand by defence».

 • Anonym

  Rustad gjør helt rett i å ikke være med på den totalt ukritiske personlighetsdyrkelsen av Putin og lovprisingen av alt russisk. Ellers står det utrolig mye tøv på Document. I det siste har man klart å forsvare stealth jihad-saken mot Hodne, fremme klimareligionen og hylle Sharia May, bare for å nevne noe.

  • Høyreekstrem?

   Selv om Putin er en meget populær politiker dreier ikke dette seg om persondyrking. Jeg er for eksempel tilhenger av både et sterkt nasjonalt forsvar, og en våpenallianse mellom Norge og andre land, slik som NATO.

   Dette dreier seg om å forstå tenkningen og motivene til de liberale, både generelt og ovenfor Putin og Russland spesielt. Her er jeg mer på linje med Trump enn med Rustad.

   Les gjerne mer utførlig om dette på steigan.no

   Forøvrig er det riktig at document.no skriver om mange ulike saker og har mange skribenter, også flere faste i kommentarfeltet som bidrar med mange oppegående kommentarer. At man skulle være enig i absolutt alt ville nesten være et mirakel.

   • Anonym

    Når enkelte omtaler Putin som Vestens frelser mot islamisering, så er det en persondyrkelse hinsides all realisme. Putin kommer aldri til å rykke inn i Vest-Europa og kaste ut muslimene, slik noen fantaserer om. Russland har en av de hurtigst voksende muslimandelene av noe land i verden. Men det er jo ikke ulovlig å leve i en fantasiverden.

    • Høyreekstrem?

     Det er mulig du vil finne noen få som gir uttrykk for det du sier, men sannsynligvis mener heller ikke disse få det de sier i fullt alvor. Det er nok heller uttrykk for frustasjon over politikere som ikke ser skogen for bare trær.

     Derimot er det langt flere som i likhet med Trump ønsker å normalisere forholdet til Russland.

 • Amund Garfors

  Tusen takk til Hans Rustad som sier sannheten om hva Europa har i vente dersom de ikke snart tar rev i seila. Dette meget gode foredraget burde han holdt fra Stortingets talerstol, med samtlige stortingspolitikere til stede. I tillegg burde vår egen konge som enda ikke har forstått bæra av hvor farlig det er å lefle med en livsfarlig innvanfring av muslimer, vært til stede.. Der han mente at enhver person, uansett hvor i verden han kommer fra, er velkommen til å kalle seg for nordmann.
  Og der det er helt ubetydelig hva man tror på, kristendom, islam eller intet var like godt, som han sa, på den hagefesten…

  Når vi må slite med slike politikere og en konge som fullstendig har gitt opp, der muslimer er velkommen i kongeriket i store mengder, mens jødene er blitt livredde og forlater land etter land i Europa, Og der Norge støtter Hamas og andre terrorgrupper i Midtøsten, da ser jeg intet håp at Norge kan overleve som et fritt land lenger enn max 25 år til.

  Og nok en gang; tusen takk tilhedersmannen Hans Rustad som prøver å åpne hodet og få noe vett inn i skallen på oas alle!

 • Vidar

  Jeg forstår at naive, kunnskapsløse – men akk så «snille» og «humanistiske» og velvilige (og enn så lenge GRISE-RIKE) nordmenn – kan ønske både muslimer og alskens anna kriminelt pakk inn i vår gode velferdsstat, for å nyte godt av våre ufattelige goder. Jeg kan sågar til en viss grad forstå at selv KIRKENS – de KRISTNEs ledere og talsmenn – ønsker dette…
  Men jeg fatter og begriper ikke at OPPLYSTE, tenkende og intelligente mennesker i Europa ikke forstår hva islam er! Og dermed også forsøker å MOTARBEIDE alt det den ideologien/religionen OG deres «fotsoldater» står for, representerer og bedriver!
  Samtlige mennesker som er født og oppvokst i Europa (med et beklagelig unntak for alt for mange sigøynere, det må sies), kan lese, og har en viss kjennskap til både 1. og 2. verdenskrig, til nazismen – og hvordan DEN ideologien «forførte» ikke bare det TYSKE folk, men også store deler av Europas befolkning forøvrig. OG hvordan folk også lot seg forføre til å tro at JØDENE var et folkeslag som skulle hates, foraktes og utryddes. I tillegg har europeere i dag OGSÅ en viss kunnskap om islam – og ikke minst har de fri tilgang til internett, til en mengde biblioteker – de kan kort sagt SKAFFE seg all tilgjengelig informasjon om både nazismen og om islam!
  Følgelig har INGEN europeer en eneste god unnskyldning for IKKE å ha kunnskap om den enorme trusselen islam representerer – både generelt i verden, og nå spesielt i Europa!
  At europeere flest ser ut til å AKTIVT la være å skaffe seg informasjon, men istedet kun ta til seg pro-islamsk PROPAGANDA – fra «multikulturelle» myndigheter og «PK»-media – er ene og alene deres eget ansvar!
  Samtidig som det er VÅRT ansvar – vi som faktisk HAR skaffa oss litt kunnskap om emnet – å gjøre at som står i VÅR makt for å spre denne kunnskapen til våre medmennesker!
  Jeg håper – og ber om – at vi SNART må få helhjerta følge av heile den KRISTNE kirke i Europa. En kirke som tross alt etter hvert viste en VISS motstand mot nazismen BURDE jo være den første til å forstå – og dermed kjempe MOT – den direkte djevelske religionen og ideologien islam!
  I mellomtidsa kan vi glede oss over at folk i USA har begynt å våkne! Ikke bare har det amerikanske folket nå valgt en president som åpent erklærer ISLAM for en fiende, og som vil begrense muslimers muligheter til å «innvadere» USA – det er også KRISTNE ledere i USA som taler frimodig og klat MOT islams trussel! Jeg vil spesielt nevne den kjente evangelisten Billy Grahams sønn (og etterølger), FRANKLIN Graham, som virker like modig og frittalende som sin far var, og som ikke legger fingra i mellom når han advarer mot islam og muslimers framferd i USA. Han vasr også blant de ytterst få kristne ledere som torde vise sin støtte til Donald Trump før valget…
  Verden KAN fortsatt gå framover – hvis vi bare vinner kampen mot islams demoniske krefter!

 • Monkey snatching schoolgirl’s headscarf sparks clashes in Libya, leaving 16 dead – report

  https://www.rt.com/news/367580-monkey-headscarf-clashes-libya/

  Monkey takes piece of cloth and the result is 16 dead and 50 injured…….yep! sure is the religion of peace and tolerance…..just what we need in Europe………NOT!

 • Migrants Burn Down Hall: ‘There’s Not Enough Nutella and Gummibears!’

  http://www.breitbart.com/london/2016/11/21/migrants-burn-hall-candy-fasting-hours/

Legg inn en kommentar