Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tyrkiske skoler islamiseres

istanbulEtter det mislykkede kuppforsøket i Tyrkia benyttet president Erdogan anledningen til å si opp titusener av offentlige tjenestemenn, journalister og lærere, som ble beskyldt for å sympatisere med personene bak kuppforsøket. Nå besettes de ledige lærerstillingene med islamister. Målet er å omgjøre skolene til islamske treningssentre, skriver den engelske avisen Daily Express.

«Tiden er inne for å utvikle våre skoler til religiøse treningssentre. Med Guds vilje vil vi bygge slike nye skoler overalt,» sier Sakir Voyvot, nyutnevnt direktør for Kabataş Grammar School i Istanbul til Daily Express. Han håper islamsk lære nå vil få førsteprioritet i skolene. Den tyrkiske journalisten Yavuz Baydar sier at mengden av lærere som har fått sparken og nå byttes ut med islamister har på en skjebnesvanger måte svekket utdanningssystemet. Kabataş er en av 155 videregående skoler i Istanbul.

4 comments to Tyrkiske skoler islamiseres

 • Vidar

  Det riktige er vel å si at heile TYRKIA islamiseres!
  Erdogan kjører en knallhard islamiserings-prosess over heile Tyrkia – og neste skritt er utvilsomt Europa!
  Når skal europeiske politikere (og europeere flest) forstå hva som er på gang?

 • gammel mann vond å vende

  Vidar.
  Politikere vil aldri forstå. De bare prater om alle vi andre som ikke tar dem inn i vårt hjem. Det er vi som har feil. Politikere som lever fra valg til valg, har kun en interesse og det er å skaffe seg selv fine stillinger etter sine år på tinget. Det er med interesse jeg ser på det spillet som ledes av Trine Sheie Grande i disse dager og Krf sin rævdilter. Man skulle tro de var ansatt av AP, men i virkeligheten så er de på kanten til å bli kastet fra tinget. De jobber frekt og freidig for å få ødelagt regjeringen for deretter å gå inn i den selv. Det første de vil er å kreve at FRP skal vekk, men de skal forplikte seg til å stemme for alt det tullet som de skal ha igjennom.

 • Vidar Haugen

  Men selv (…) politikere må da forstå at en islamisering av Europa heller ikke er til DERES fordel!! At en islamisering tvert i mot vil FRATA dem deres posisjoner som «demokratisk valgte » politikere! Det som skjer i Tyrka i disse dager, viser jo veldig godt hva de muslimske aktivistene også vil skal skje i EUROPA! Og jeg nekter å tro at mange europeiske politikere ønsker at store deler av lærerstanden skal sies opp, at skolene skal bli muslimske inndoktrinerings-anstalter, eller at media skal miste all sin frihet. For ikke å si at alle opposisjons-POLITIKERE skal avhøres, fengsles, STOPPES! Dette er garantert noe ytterst få NORSKE politikere virkelig ønsker – men de er åpenbart totalt BLINDE for hva som foregår bare et par timers flyreise unna oss!!
  OG blinde for at det faktisk er en velorganisert, velultrusta – og «velstående» – HÆR som er i ferd med å endre Europa på samme måte!!
  Hva må til for å få opp øynene på Europas folk og politikere?

 • T.O.Glas

  Det er en god ting med Erdogan:
  Han gjør den jobben som idi**ene som «styrer» EU burde ha gjort:
  HAN SØRGER FOR AT TYRKIA IKKE KOMMER INN I EU.

Legg inn en kommentar