Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hjelper jødene hjem

etiopiske-joderEt fly med 63 nye immigranter fra Etiopia ankom Israel nylig. Den israelske regjeringen besluttet i august å bringe 9000 etiopiske jøder, kalt Falash Mura, til Israel innen utgangen av 2020. Blant disse er over 1300 jødiske etiopiere som har sittet fast i flyktningleirer i Gondar og Addis Abeba. Jewish Agencys formann Natan Sharansky hyller ankomsten av de etiopiske jødene som «det siste stadier av en historisk aliya som begynte med de hemmelige operasjonene Moses og Salomo.»

Noen av pengene til å dekke utgiftene med å ta over de 1300 jødiske etiopiere kommer fra Den Internasjonale Kristne Ambassaden i Jerusalem, som også har avdeling i Norge. Pengene overføres til Jewish Agency og vil bli brukt til operasjoner som gjør at 630 etiopiske, franske, og ukrainske jøder kan komme til Israel i løpet av denne måneden, skriver European Jewish Press.

5 comments to Hjelper jødene hjem

 • Vidar Haugen

  Myten og propagandaen om at staten Israel er alle verdens jøders «hjem» – vil på ikke så veldig lang sikt totalt ØDELEGGE Israel! Det er ganske enkelt ikke verken PLASS, ARBEID eller MAT i lille Israel til alle verdens jøder!
  Så kan en jo også diskutere hvordan afrikanske NEGRE er blitt «JØDER», men det er en ganske annen debatt…

  • Vidar: Det er en spådom hvor du nok tar feil. Israel har absorbert store mengder jødiske innvandrere gjennom alle år. Uten at det har ført til store vanskeligheter. Det vil neppe by på problemer med assimileringen av fremtidige innvandrere heller. Nesten halvparten av verdens jøder bor allerede i Israel. Det finne nok både plass, mat og arbeid til den øvrige halvparten også, men innvandringer skjer jo ikke ved alle reiser samtidig. Det kommer noen tusen hvert år, og det går veldig fint. Til tross for jevn innvandring de siste årene, som også har vært økende, er arbeidsledigheten ikke større enn i Norge. Innvandringen er også med på å balansere befolkningssammensetningen i forhold til de israelske araberne

   • Radikalisert liberalist (folkemorder)

    Jan

    Jeg tror jødisk innvandring til Israel vil avta i årene som kommer. Kanskje til og med å snu.

    Polen regnes i dag som et av det sikreste landet for jøder i Europa. Men også land som Argentina og Uruguay er trygge for jøder.

    Et land som UK har lite å være stolt av.

    (…)

    «I felt much safer in Poland than I did in the UK. In london if I wear my Kippah, I need to keep my head on a swivel.

    That makes me feel really sad. Happy for Poland, but holy shit if you’re getting abuse regularly on the streets of London just for being Jewish that’s really disastrous for Britain.»

    Trakassering av jøder i Europa er blitt så vanlig at ingen bryr seg lenger. Antisemittisme øker i en «liberal» by som New York også. Jødene flytter til sikrere byer som Seattle. Men de blir innhentet. Som de ble i Tyskland før krigen. Jødene trodde der var trygt å flytte . Først innen Tyskland. Så til andre land som Frankrike. Vi kjenner alle til hvordan det gikk.

 • Norge henter vel kun folk som på sikt vil drepe oss,og utrydde oss som folk.
  Norge skal liksom vise at vi respekterer alt,selv om det er våre egne drapsmenn som kommer.
  For norske stortingspolitikere/regjerings berm så er det ikke så nøye om vi blir utryddet.Bare vi blir utryddet med en overfladisk respekt fra FN.
  Jeg er lei av at svake mennesker,som burde vært DREPT for lenge siden,skal få dra meg og mine etterkommere med seg i dette selvdestruktive selvmordet.
  Jeg har ingen empati med slik statsledere som Norge har,og har hatt de siste årene.

 • Anonym

  Er det rart at palestinerne blir forbanna? Her har såkalte «hebreere» gjort innbrudd i andres hus og til åvermål forlanger de i tillegg å party med all verden. Israel er et fordervelsens hus.

Legg inn en kommentar