Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bilistene bør reise seg i protest

arild_buli-150x150«Det er på tide at norske bilister reiser seg i protest mot snikinnføringen av den nye storskatten, kalt bompenger», mener Arild Buli, som er nestleder i Demokratene i Kristiansand. I dag kl. 18.00, er det stormøte i byhallen i sørlandsbyen arrangert av Folkeaksjonen Nei til nye bomringer i Kristiansand, og med Vidar Kleppe i panelet, men Buli mener at problemet er landsdekkende. «Politikerne har bestemt seg for å ta rotta på alle bilister i hele Norge,» sier han. 

«Bare i Kristiansand er det snakk om 8 nye bommer, som kan føre til ekstrautgifter for en husholdning på opptil 50 000 kroner. For landet som helhet har denne regjeringen samlet inn mer bompenger enn noen gang tidligere i historien, ifølge avisene,» konstaterer han.

De siste tallene som nå er blitt offentlig gjort viser at Høyre/Frp-regjeringen ligger an til å kreve inn hele 37 milliarder kroner i bompenger i løpet av denne stortingsperioden. De totale innkrevingene har økt etter at Frp tok over Samferdselsdepartementet. «Denne utpressingen må stoppes,» mener Buli.

Folkeaksjonen Nei til nye bomringer i Kristiansand har Makvan Kasheikal som leder. Han er også leder for Demokratene, men folkeaksjoner er en tverrpolitisk organisasjon, som i løpet av 12 timer etter starten hadde klart å samle inn 1900 underskrifter mot bomringen.

3 comments to Bilistene bør reise seg i protest

 • Tidligere Høyre velger

  Jeg må si meg helt enig med Demokratene i denne saken.

 • Tusenkunstner

  Hvordan går det med nominasjonene i de forskjelige fylkene for Demokratene? Har de tenkt å blånekte å stille i alle fylker denna gangen også?

 • Vidar Haugen

  Norges bilister har ALDRI evna å protestere effektivt mot noe som helst…
  De såkalte «Bil-organisasjonene» – NAF, KNA og MA – er bare nikkedukker for Staten, og du finner ikke ETT politisk parti som er villige til å gjøre noe som virkelig monner – for verken å gjøre bilholdet BILLIGERE eller kjøringa triveligere!
  Dagens FrP oppfører seg også – som regjeringsparti – nøyaktig lik alle andre, tidligere regjeringspartier; som bil- og bilist-HATERE! ;-(

Legg inn en kommentar