Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Trakassert av afrikansk mobb

freiburgNylig  ble to kvinner på 21 og 29 år angrepet og seksuelt misbrukt av en mobb på 12 unge afrikanske innvandrere på et kirketorg i den tyske byen Freiburg, skriver den engelske avisen Express. Mennene famlet med hendene på kvinnenes kjønnsorganer og noen av mennene prøvde å kysse de to tyske kvinnene, skriver avisen. En mann som prøvde å hjelpe kvinnene ble fysisk angrepet av den afrikanske mobben.

Ifølge Express klarte kvinnene å rømme fra mobben og ringe politiet som var i stand til raskt å komme frem til åstedet. Tre av angriperne ble senere arrestert – alle gambiske asylsøkere og menn mellom 17 og 20 som kom til Tyskland mellom november 2015 og februar 2016. De har alle blitt løslatt mot kausjon og to av dem har fått sine asylsøknader avslått, skriver den engelske avisen.

Voldtekter og seksuelle trakasseringer har vært et voksende problem i Tyskland etter at en bølge av innvandrere strømmet inn i landet i fjor. Det har forekommet flere alvorlige episoder både ute på gatene der tyske jenter er trakassert eller voldtekt, og inne i mottakene.

2 comments to Trakassert av afrikansk mobb

  • Jeg må innrømme at jeg håper at noen tilintetgjør disse gambiske svina,og at saken deretter henlegges.

  • Vidar Haugen

    For EN gangs skyld fikk altså dette følger for et par av pøblene!
    Men når skal det få følger for de «ansvarlige», europeiske POLITIKERNE, som har sluppet disse usiviliserte drittsekkene inn i våre land?

Legg inn en kommentar