Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kristne trues av muslimer i innvandringsleirer

rothenburgKristne som bor i et asylsenter i Rotenburg i Tyskland blir møtt med drapstrusler og «dommer» fra uoffisielle Sharia-domstoler, ifølge en studie utgitt av organisasjonen Open Doors, som overvåker kristendomsforfølgelser rundt omkring i verden, skriver den britiske avisen Daily Express. En kristen asylsøker som returnerte fra kirken fant en lapp i et av rommene der det stod: «Til alle muslimer. Nå er tiden inne for å halshugge de vantro.»

En iransk kvinne forteller at hun ved en anledning hørte en gruppe menn som ropte: «Den som finner en iransk (kristen) kvinne i dag kan voldta og myrde henne. Drep dem alle. Du kan drepe og voldta dem. Du kan gjøre det, overalt. Uansett hvor du finner dem, kan du gjøre det».»

Kvinnen fikk panikk og sammenlignet sitt liv med å leve under den barbariske islamske staten (ISIS). «Vi kom hit for å leve et fritt liv, men nå ble blir undertrykt tungt. De er akkurat som Daesh. Vi føler oss veldig undertrykte. Jeg lever nå under konstant press, og kan ikke ta det lenger. Ingen får lov til å vite at jeg er kristen, for jeg er redd for at de kan finne ut om det i Iran. Jeg lever under konstant frykt og undertrykkelse,» sier hun  ifølge Daily Express.

En annen iransk kristen hevder at en muslimsk kvinne tok sin bibel og rev den i å filler. «Jeg lever i frykt her, i denne boligen, fordi alle spør meg: Hvorfor er du kristen? Jeg flyktet fra disse angrepene, og nå må jeg leve med det på et trangt sted,» sier hun. Mens en annen sier at hun ble truet av muslimske asylsøkere som fortalte henne: «Vi kommer for å drepe deg. Du er kristen og du har forlatt din religion.»

Kristne ble tvunget til å flykte fra leiren i et desperat forsøk på å unngå et angrep, ifølge opplysninger fra Open Door, som rapporterer om 32 tilfeller av religiøst motiverte angrep i Rotenburg blant innvandrere fra Iran, Syria, Eritrea og Irak. De sier at totalt 743 kristne og 10 Yazidis var ofre for religiøst motiverte angrep i innvandrerleirer mellom februar og september 2016.

2 comments to Kristne trues av muslimer i innvandringsleirer

 • Vidar Haugen

  Et resultat av manglende kunnskap om – og en utrolig naiv innstilling til – islam, blant europeere og våre politikere!
  Slike uttalelser må selvsagt POLITIANMELDES som de grove og alvorlige truslene de er – og gjerningsmennene må STRAFFES, og deretter utvises!
  Forøvrig MÅ Europa si et klart NEI TIL ISLAM og slutte å ta imot muslimske innvandrere/asylsøkere!

 • Knut

  Litt vanskelig å se hva som er nytt i dette. Det finnes jo ingen gud utenom Allah.

  Men Muhammed er jo, som vi alle vet, sendebudet, … og for ikke å glemme … Fred Være Med Ham … massemorderen, pedofilisten og Satans spesialutvalgte …

  Men så er det jo (an mass) lettpåvirkelige mennesker slike som Obama og Hillary Clinton (og Erna Solberg og Brende) som er årsaken til at verden er i ferd med å bli fullstendig snudd på hodet.

  (Say no more)

  Hva er det egentlig som venter oss, vår vestlige sivilisasjon? … Man bør kanskje ikke være alt for optimistisk med tanke på zombie-politikeren våre.

Legg inn en kommentar