Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Morten Messerschmidt om Danmark og EU

morten_messerschmidt-150x150-150x150I september holdt Dansk Folkeparti sitt landsmøte i Herning. Blant talerne var partiets EU-parlamentariker Morten Messerschmidt, som naturlig nok snakket om Danmarks forhold til EU. Å forsvare Danmark som nasjonalstat, å forsvare Danmarks suverenitet, det danske folkets rett til å være seg selv og bestemme over seg selv, har de siste årene vært hans hovedanliggende i dansk politikk. Ved EU-valgene har han vist seg å være en av Danmarks mest populære politikere. Her er talen han holdt om EU og Danmark på partiets landsmøte.

2 comments to Morten Messerschmidt om Danmark og EU

  • Tusenkunstner

    Kan ikke Danmark bare se å få meldt seg ut av EU da. De har ingenting der å gjøre. Danmark har en flott identitet som folk og en artig og folkekjær kultur. Da passer det ikke å være EU medlem. EU passer best for Øst-Europeiske land som ikke gidder å bygge opp sine land, men som heller vil innfiltrere andre velferdssamfunn og tilrane seg verdier. Etter andre verdenskrig bygde Ola Dunk opp landet sitt. Han reiste ikke til Polen og tappet statskassen deres. Men i Polen har de vist holdningen at hvorfor bygge opp noe, når vi kan stjele det fra andre.

    Jeg kan godt legge til at polske arbeidsfolk er svært hyggelige å jobbe sammen med. Alle tiders folk alle som en. Men det er systemet og EU-policyen som gjør folk forbannet.

Legg inn en kommentar