Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Trump har støtte også i Norge

kristian_kahrs4-150x150Demokratenes utenrikskoordinator og fylkesleder i Sør-Trøndelag, Kristian Kahrs, påpeker i dette innlegget at Donald Trump har støtte også i det politiske Norge. Demokratene i Norge er den norske versjonen av Donald, mener han. Etter at han allerede i mars i år gav sin støtte til Donald Trump, har det ikke manglet på stempling som fascist, homofob, xenofob og det som verre er fra norske journalister og andre. Her kan du lese hans innlegg:

«Mange liker også å stemple oss som noen høyreekstreme ekstremister, men vi kan verken defineres på høyresiden eller venstresiden. Vi er rett og slett konservative som vil ta vare på verdier som vi har opparbeidet i Norge gjennom hundrevis av år, og vi vil alltid kjempe for nasjonaldemokratiet mot anti-demokratisk globalisme, for eksempel representert i EU strukturer.

Donald setter Americanism foran globalisme, og vi setter også norske interesser foran de som vil selge Norge for 30 sølvpenger.

En politikers viktigste oppgave må være å ivareta sitt lands suverenitet, og derfor er vi glade for at Donald vil ha klare grenser som utelukker ulovlig migrasjon. I Norge betyr det at vi sier klart nei til både EØS og Schengen, og vi krever en forpliktende folkeavstemning om dette.

Vi har tatt kontakt med partier som i teorien er enige med oss i dette, altså Sp og SV, men de vil ikke ha noe med oss å gjøre. De er mer interessert i å kjøre svarte biler i regjering enn å forsvare Norges suverenitet. Vi lover at vi ikke støtter noen regjering som ikke lover en forpliktende folkeavstemning om disse spørsmålene.

På samme måte som Donald er motstander av handelsavtalen TPP, sier vi også klart nei til de anti-demokratiske handelsavtalene TTIP, TiSA og CETA.

Når Donald advarer om migrasjon fra islamske kulturer har han fullstendig rett. Vi vil også begrense migrasjon fra islamske kulturer så mye som overhodet mulig på grunn av de enorme demografiske konsekvensene vi vet følger av slik migrasjon.

Vi er enige med Donald når han ikke vil skape et unødvendig fiendskap med Russland. Sammen med NATO og USA bør Russland være en sterk partner for å bekjempe islamisme og andre anti-demokratiske ideologier.

Donald har også advart om at Hillary som president ville øke faren for tredje verdenskrig betraktelig, og dette er en vurdering vi deler. Vi vet at Hillary har åpent truet Russland med krig; hun var en av de viktigste pådtriverne for å bombe Libya til helvete for så å transportere våpen fra Libya til islamister i Syria, og hun har ingen skrupler med å motta millioner av dollar fra hodekappere og kjønnslemlestere i Saudi-Arabia og Qatar.

I Sør-Trøndelag har FrP forkastet islamkritikeren Jan Guldahl. Da er vi det eneste partiet som er troverdige og ideologisk tydelige på islam og hvorfor vi må begrense migrasjonen fra ikke-vestlige kulturer.»

12 comments to Trump har støtte også i Norge

 • Høyreekstrem?

  Veldig enig i denne kirurgiske analysen til Kahrs.

  Siste nytt nå er at Hillary m/støttespillere allikevell ikke godtar valgresultatet og har satt igang en prosess for å få valget underkjent. Dette i form av omtelling av stemmer i tre såkalte vippestater, med bakgrunn i en påstand om at tellingen kan ha vært manipulert.

  At dette kommer nå virker snålt og mistenkelig i all den tid Hillarys medhjelpere allerede har gått grundig gjennom saken uten å finne noe å sette fingeren på. Mistanken går på at Hillary & Co nå selv har fått tid til å rigge til et opplegg som kan endre utfallet ved ny telling.

  Her et åpenbart ingenting avgjort enda og døra til det hvite hus står fortsatt åpen.

  • Tusenkunstner

   Det dukket opp en ekkel ubehagelig blylkump nerri magan på denna tusenkunstner når`n leste at presidentkandidat for the Green Party Jill Stein vil ha omtelling av stemmene i Wisconsin, Pensylvania og en stat til. Alle skjønner jo hvem som egentlig står bak dette og hva som er baktanken med denne såkalte omtellingen. Det er ett mektig apparat som står bak denne utspekulerte manøveren. Jeg frykter nå at Donald Trump ikke for lov til å innta det hvite hus slik som han så inderlig fortjener. Makteliten gir seg vist aldri.i

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   @Høyreekstrem?

   Valget er avgjort, ferdig snakket. Jeg ser at det spekuleres i løgnpressen om valgfusk. Glem det!

   Brexit står fast. Donald Trump er valgt.

   Om noen forsøker å endre på disse realitetene, ber de om bråk. Det har stått en del om dette i engelske aviser, og beskjeden er krystallklar; avstemning og valgresultat skal respekteres.

   Det liberale demokratiet har mutert til et fascistisk meningsdiktatur. Men de nådde aldri helt frem, og nå går det mot slutten for den vulgære liberalismen. Det er et ekstremt oppdemmet hevnbehov i europeiske befolkninger, det er lett å få øye på. Den kommer garantert til å få utløp, akkurat som etter den annen verdenskrig. Det siste kan dere lese om i Johs. Andenæs sin bok om krigsoppgjøret.

 • Tusenkunstner

  Det dukket opp en ekkel ubehagelig blylkump nerri magan på denna tusenkunstner når`n leste at presidentkandidat for the Green Party Jill Stein vil ha omtelling av stemmene i Wisconsin, Pensylvania og en stat til. Alle skjønner jo hvem som egentlig står bak dette og hva som er baktanken med denne såkalte omtellingen. Det er ett mektig apparat som står bak denne utspekulerte manøveren. Jeg frykter nå at Donald Trump ikke for lov til å innta det hvite hus slik som han så inderlig fortjener. Makteliten gir seg vist aldri.i

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Donald Trump kaller en spade for en spade:

  Trump om Castro: «En brutal diktator»

  European Commission – Statement

  Statement by President Juncker on the passing away of Fidel Castro

  Brussels, 26 November 2016

  «Fidel Castro was one of the historic figures of the past century and the embodiment of the Cuban Revolution. With the death of Fidel Castro, the world has lost a man who was a hero for many. He changed the course of his country and his influence reached far beyond. Fidel Castro remains one of the revolutionary figures of the 20th century. His legacy will be judged by history.

  I convey my condolences to the Cuban President Raúl Castro and his family and to the people of Cuba.»

  Statement by the Prime Minister of Canada on the death of former Cuban President Fidel Castro

  Antananarivo, Madagascar
  November 26, 2016

  «The Prime Minister, Justin Trudeau, today issued the following statement on the death of former Cuban President Fidel Castro:

  “It is with deep sorrow that I learned today of the death of Cuba’s longest serving President.

  Fidel Castro was a larger than life leader who served his people for almost half a century. A legendary revolutionary and orator, Mr. Castro made significant improvements to the education and healthcare of his island nation.

  “While a controversial figure, both Mr. Castro’s supporters and detractors recognized his tremendous dedication and love for the Cuban people who had a deep and lasting affection for “el Comandante”.

  “I know my father was very proud to call him a friend and I had the opportunity to meet Fidel when my father passed away. It was also a real honour to meet his three sons and his brother President Raúl Castro during my recent visit to Cuba.

  “On behalf of all Canadians, Sophie and I offer our deepest condolences to the family, friends and many, many supporters of Mr. Castro. We join the people of Cuba today in mourning the loss of this remarkable leader.»

  Hvordan står det til med dømmekraften hos politiske ledere som hyller en kar (Fidel Castro) som fengslet, torturerte og drepte folk vilkårlig?

 • Høyreekstrem?

  Radikalisert liberalist ( folkemorder )

  Vi kan jo mene valget er over og taperne må innfinne seg med realitetene, men som du sikkert har registrert så er ikke dette tilfelle.

  Det har vært rene opptøyer og folk er drept. Hillary & Co nærer et voldsomt hat mot Trump og hans tilhengere. De vil gjøre alt, absolutt alt, for å få valget underkjent. De vil også prøve alt for å få valgmennene til å stemme Hillary.

  Denne kampen er ikke over. Jeg håper selvsagt Trump klarer seg, forstå meg rett.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Joda, jeg leser daglig amerikanske nettaviser, så jeg har fått med meg opptøyene og vandalismen. Men jeg har ikke lest i en eneste seriøs avis at noen virkelig tror at valget vil bli underkjent. Det hele – krav om omtelling – er satt i gang av Jill Stein, så har Hillary sine antidemokratiske (les: «liberale») velgere hengt seg på. Menings-fascistene som kun tolererer egne meninger..

   Det er mange som hater Donald Trump, men han blir helt sikkert USAs neste president.

   • Høyreekstrem?

    Dette er nok høyst sannsynlig satt i verk av Hillary & Co. Stein brukes bare for å åpne saken, hun har ingenting å tjene på omtellingen, som koster mellom 5 og 10 millioner kroner.

    Poenget med omtellingen er å få valget av Trump underkjent. Om det vil lykkes er selvsagt ikke sikkert. Og jeg er den første til å håpe på at Trump rir av dette.

    Det har forøvrig kommet frem at Hillary valgnatten fikk et voldsomt raserianfall og hev ting veggemellom. Ikke akkurat et godt tegn på en person som søker seg mot toppstillingen i en supermakt.

Legg inn en kommentar