Søk

Siste kommentarer

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hatet retter seg mot den jødiske staten

jonathan-sacks«Hatet som rettes mot jødene ender ikke med jødene. Det var ikke bare jøder som led under Hitler. Det var ikke bare jøder som led under Stalin. Det er ikke bare jøder som lider under Den islamske staten,» sier den britiske rabbineren lord Jonathan Sacks i talen han holdt i Europaparlamentet 27.september. I talen trekker han også frem at den nåværende versjonen av antisemittisme er hatet til den jødiske staten Israel, av utøverne kalt antisionisme:

3 comments to Hatet retter seg mot den jødiske staten

  • Tusenkunstner

    Hatet bunner i misunnelse.

  • Vidar Haugen

    Akkurat HER virka det vel som om hatet kommer FRA en representant for «den jødiske staten»! I den grad en kan si at en BRITISK rabbiner representerer staten Israel…
    Selvsagt kan jødehat og antisemittisme også rette eg mot staten Israel, men å hevde at all antisionisme er jødehat, er ikke bare feil, det er en sionistisk propaganda-LØGN!

  • Denne mannen har vel nøyaktig like mange semittiske blodlegemer i kroppen som meg selv og de fleste andre. Hvordan kan man da plutselig være en antisemitt om man kritiserer eller er uenig med vedkommende? Det høres jo nesten like logisk ut som alt annet med zionismen. Av en eller annen grunn ser ikke disse folkene på seg selv som mennesker eller individer med en unik personlighet virker det som. De er KUN semitter om noen er uenige med dem, ikke noe annet…ja til tross for at de selvfølgelig ikke er det da, noe de tilfeldigvis ikke nevner.

Legg inn en kommentar