Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Klar for næringslivskonferanse i Tel Aviv

tel-avivI to tiår har, Globes, Israels ledende næringslivsavis, vært vertskap for Israel Business Conference (IBC). En konferanse som regnes som landets mest prestisjefylte arrangement. Til den to-dagers lange konferansen, 11 og 12.desember, er det forventet mer enn 4000 delegater, inkludert forretningsmenn og kvinner, embetsmenn, ledende økonomer og delegasjoner fra Israel og utlandet.

I følge Globes vil den kommende konferansen diskutere potensielle makro- og mikroøkonomiske utviklinger, politiske og strategiske scenarioer, samt politiske tiltak. Tema vil omfatte: spådommer og trender i den globale økonomien; politiske scenarier etter valget USA, fremtiden for EU, Øst-Asia, og Afrika; geopolitiske utviklingen og prognoser.

I år vil konferansen også fokusere på virkningene av informasjonsrevolusjonen på våre liv og på hvilke måter teknologien omformer det økonomiske, forretningsmessige, sosiale og kulturelle miljø.

Utgangspunktet er at overgangen fra enkel digitalisering til integrerte teknologier visker ut grensene mellom den fysiske verden og verden av biologi og teknologi, en utvikling som allerede er blitt kalt «den fjerde industrielle revolusjon.» Den er preget av en eksponentiell endringstakt som kaster nytt lys over paradigmer i nesten alle bransjer, i praktisk talt alle land. 2016 Israel Business Conference vil undersøke mulighetene og utfordringene for staten Israel som disse globale prosessene medfører.

Blant deltakerne på konferansen er journalister fra ledende medier som The Financial Times, The Economist, CNN, Bloomberg Television, og Advertising Age. Seniorforskere fra ledende forskningsinstitusjoner som Milken Institute, Brookings Institution, The Washington Institute, PEW, IISS, og ledende universiteter: INSEAD, Harvard og andre, vil delta i diskusjonene.

Blant innledere på Globes konferanse er den Israels presidenten, statsministeren i Israel, finansministeren, og direktøren for den israelske sentralbanken.

Kommentarer er skrudd av.