Søk

Kategorier

november 2016
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vi vil ta Oslo tilbake

max_hermansenEtter nesten femti års erfaring med muslimer i Norge generelt og Oslo spesielt, er konklusjonen klinkende klar, mener Demokratenes leder i Oslo, Max Hermansen. «Muslimene passer ikke inn her hos oss. Integreringen har vært totalt mislykket,» mener han. Forrige torsdag holdt han en tordentale mot norsk innvandringspolitikk på et møte i Eldorado Bokhandel i Oslo. Det var et godt forberedt foredrag, der påstandene var godt underbygget med statistikk.

«De er tre ganger så kriminelle som oss norske. Det er under en tredjedel av dem som burde være i jobb, som er i jobb. I de stadig sterkere parallellsamfunnene i de største byene i Norge, er det sharia som hersker; med voldsom kvinneundertrykkelse, homo- og jødehat. Prøv ikke å forlate islam om du er muslim. Over hundre gjenger som hovedsakelig er muslimske, setter et stadig mer negativt preg på større deler av Oslo.»

«Hvorfor skulle ikke vi dermed også kunne få et NOREXIT basert på et lignende folkelig opprør som det Storbritannia og USA har fått? Norske kvinner og menn er ikke dumme. Mange ser rett igjennom propagandaen til NRK og resten av hylekoret. Et flertall av norske mener faktisk at Sylvi Listhaug gjør en god jobb. Kan hun gjøre en enda bedre jobb?,» spurte han.

Hermansen viste til en dramatisk økning i antall muslimer i Norge, og trakk frem tall referert på Frie Ytringer, hentet fra en artikkel i Nettavisen, som forteller at hele 9.700 av de velferdssøkende asylsøkerne til Norge fikk asyl i Norge i fjor. I år ligger det an til å bli 12.000 av dem som får asyl. Han minnet om at det av de over 31.000 asylsøkerne som kom til Norge i fjor, var 76,8 prosent menn, hvorav de fleste i meget seksuelt aktiv alder.

«Asylsøkerne har “flyktet” gjennom flere trygge land, latt kvinner, barn og eldre bli igjen der nede, og de har hatt penger nok til å betale menneskesmuglere reisen opp til Europas nordvestre hjørne. Hvor blokkert i hodet skal man være for å se at dette ikke er flyktninger, men velferdssøkere? Likevel omtaler store deler av massemedia og mange politikere dem som flyktninger. Hvorfor det,» spurte han, og fortsatte med spørsmål til ettertanke for tilhørerne:

«Noen regner bare med disse velferdssøkerne når de tar med økningen i antall muslimer i Norge. Hvorfor det? Prøver de å gjøre muslimene til et mindre problem enn det de er? Hvorfor tar de ikke med det eksplosivt økende antallet familiegjenforeninger, hvor disse alenekommende “barna” er så viktige? Og hva med kvoteflyktninger fra FN, og nå også fra EU? Har de heller ikke sett at barnefødsler pr kvinne blant muslimene i Norge er på omtrent fem – 5 – mens den for norske er omtrent 1,8? Vil man ikke forstå at dette betyr en skarpt økende muslimsk befolkning i Norge, som relativt fort får en kritisk masse? APs stemmekveg?»

Max Hermansen mente at løsningen kunne ligge det Australske eksempelet, å inngå en avtale med et eller flere lavkostland om at de overtar alle asylsøkere og kvoteflyktninger, samt at all familiegjenforening for asylsøkere og kvoteflyktninger skjer der nede. «Norge betaler for mat, tak over hodet, og sikkerhet. Vi vil med en slik ordning frigjøre ganske mange milliarder, som egentlig er nok til å betale for alle verdens flyktninger,» sa Hermansen.

Demokratenes Osloleder vektla også kvinneundertrykkelsen i islam og blant muslimer som et betydelig problem. Han trakk frem flere eksempler på hvor ille han mente dette var:  

«Av andre generasjon pakistanske jenter og kvinner i Norge som giftet seg i perioden 2007 til 2012 – noe over 600 jenter og kvinner – giftet hele 96 prosent seg med en pakistansk mann. 55 prosent giftet seg med en pakistansk mann fra Pakistan, hvorav ganske mange var fetteren».  Hermansen foreslo følgende løsning på dette problemet:

«Gjør det forbudt å gifte seg med sitt søskenbarn om foreldre og eller besteforeldre er søskenbarn. Da stopper vi innavlet og vi stopper den stadige tilførselen av mennesker fra ukulturen i Pakistan».

«Alle de over 150 moskeene i Norge praktiserer streng kjønnssegregering. Om det i det hele tatt er kvinner i moskeene, har de egen inngang og er på bakrommet eller bak skjermbrett,» forklarte Hermansen. Det ville han løse ved å erklære islam som en totalitær ideologi. «Da kan vi stoppe den offentlige subsidieringen av moskeene på over hundre millioner pr år. Og vi kan stenge alle moskeene fordi de bryter likestillingsloven,» sa han, før han gikk over til å fortelle om situasjonen i Sverige:

«Sverige er foran oss på veien til helvete, med blant annet sine minst 55 “no go”-soner hvor politi, ambulanser og brannvesen ikke kjører inn uten spesielle sikkerhetstiltak. På 35 år er det nesten 1,9 millioner som har fått oppholdstillatelse i Sverige. Det er over 90 prosent av disse som er muslimer (altså fra muslimske land); hvorav anslagsvis 3/4 menn; altså over en million muslimske menn i den mest seksuelle alder. På samme tid har antallet anmeldte seksuelle overgrep steget fra 3.500 pr år til over 20.000 pr år; en nesten seks-dobling. Antallet anmeldte voldtekter har på 35 år steget fra under tusen pr år til over 5.500 pr år; også det nesten en seks-dobling. Selv om det kanskje prosentvis er noen flere voldtekter og seksuelle overgrep enn tidligere som blir anmeldt, kan denne nesten seks-doblingen i anmeldelser umulig skyldes dette alene. Bare de siste ti årene av denne perioden, er det over 160.000 anmeldte seksuelle overgrep og over 55.000 anmeldte voldtekter i Sverige,» sa han, og trakk følgende to konklusjoner: «Svenske politikere og journalister har importert et helvete for svenske jenter og unge kvinner». «Skal vi fortsette å gjøre det samme her i Norge,» spurte han, og foreslo å kaste Sverige ut av Den nordiske passunion, i tillegg til at vi melder oss ut av Schengen.

Hermansen fortsatte med å vise til flere eksempler på muslimsk voldsutøvelse rundt omkring i Europa: «Svært mange unge jenter i byen Rotherham i Storbritannia – som har 257.000 innbyggere – har merket på kroppen hvor ille det er med muslimer. Over 1400 jenter ble seksuelt misbrukt i årene 1997 til 2013, og det hovedsakelig av pakistanske menn. Mange andre britiske byer har opplevd og opplever lignende ting,» sa han.

«Det rapporteres om noe nytt negativt med muslimer hver eneste dag. Og det selv om NRK og resten av tradisjonelt massemedia underrapporterer så godt de kan alt det negative som skjer med muslimer,» fortsatte han.

Statistisk sett er muslimer tre ganger så kriminelle som ikke-muslimske nordmenn. «Forskning fra 2011 viser oss blant annet dette,» sa Hermansen:

«Det er irakere (hovedsakelig muslimer) som er verst med omtrent 16,5 prosent kriminelle. – På andre-plass er kosovo-albanerne (som stort sett alle er muslimer) med omtrent 16 prosent kriminelle. – Somalierne (som nesten uten unntak er muslimer) har en «hederlig» tredje-plass med temmelig nøyaktig 15 prosent kriminelle. (Kanskje mange på en eller annen måte har unngått å bli tatt?) – Fjerdeplassen har afghanerne (som alle sammen er muslimer) med litt over 14 prosent kriminelle. -Iranerne (hvor kanskje en del ikke er muslimer) er på femte-plass med omtrent 13 prosent kriminelle. – Interessant nok er marokkanerne på sjette-plass med «bare» omtrent 12 prosent kriminelle. Interessant fordi det er lenge siden de har vært med på noen skikkelig krig, og dermed ikke skulle ha det som “unnskyldning” for å være kriminelle. – Legg også merke til at tyrkere og pakistanere er omtrent dobbelt så kriminelle som oss norske, med omtrent ti prosent dømte i denne tidsperioden».

«Så kommer noen av disse supernaivistiske menneskene og sier at det er jo mange muslimer som ikke er kriminelle. Til dem vil jeg bare si en ting: Dere er forrædere mot alle de kvinnene og jentene som blir utsatt for all denne importerte volden, og dere er ikke med på å løse problemet. Prøv å spør ofrene for all denne overrepresenterte muslimske volden, hva de synes om å bli overfallsvoldtatt – hvor nesten alle overgriperne er muslimer, voldtatt, utsatt for annen seksualisert vold, ranet, svindlet, bestjålet, eller utsatt for annet av denne importerte kriminaliteten,» la han til.

Også økonomisk er den store muslimske innvandringen til Norge et problem, mente lederen for Demokratene i Oslo, ettersom så få av dem er i jobb, sammenliknet med andre innbyggere.

«Det er ikke noe som tyder på at andre- og tredje-generasjon muslimer i Norge deltar eller vil komme til å delta noe mer i arbeidslivet enn sine foreldre. Vi vet at omtrent 2/3 av alle unge muslimske menn som begynner på videregående skole, ikke fullfører på normert tid. Mange av dem fullfører aldri noen utdannelse. Hvor ille det egentlig er, vil dessverre Statistisk Sentralbyrå heller ikke her gi oss noe statistikk på,» sa Hermansen.

Han la på slutten av sitt foredrag frem flere konkrete forslag:

«- Forby all import av halal-slaktet kjøtt. Vi kan nemlig ikke være sikre på at dette kjøttet kommer fra dyr som er bedøvet før hovedpulsåren ble kuttet. Også all finansiering av Islamsk Råd gjennom bønnelesning ved slakteriene over såkalt halal-slaktet kjøtt, må forbys.

– Jenter som er i faresonen for å bli kjønnslemlestet, må få jevnlig helseundersøkelse.

– Somalierne i Norge – over 40.000 nå – er et særlig stort problem. Helst bør alle somalierne sendes tilbake til Somalia eller et annet lavkostland vi inngår avtale med.

– Alle muslimer i Norge som har fått norsk statsborgerskap eller fått permanent opphold i Norge, må tilbys penger for å reise hjem.

– NRK må selges eller nedlegges, da NRK-lisensen går til venstrevridd og muslimvennlig propaganda. Pressestøtten må avvikles. Mva-fritaket for aviser må oppheves. Og det må vurderes om Journalisthøyskolen og lignende utdannelsesinstitusjoner skal nedlegges. Mediemangfold på godt journalistfaglige grunnlag, må sikres gjennom gode støtteordninger».

«Svært mange i Oslo ser hvor det bærer avsted med byen vår. Parallellsamfunnene blir sterkere og sterkere, og styres mer og mer av sharia. Sosialutgiftene er enorme og sterkt økende. Oslo-skolen blir mer og mer preget av SUMMerne – Sinte Unge Muslimske Menn – som har fått en oppvekst som prinser og oftest over sin egen mor i status. Gjengene utfordrer mer og mer politiet; slik de blant annet gjorde utenfor Rockefeller natt til lørdag 29. oktober i år; 40 til 50 personer prøvde å ta fri en person som Politiet hadde arrestert. Bli med og ta byen vår tilbake, gjennom å kreve at det blir færre og ikke flere muslimer i byen og landet vårt,» avsluttet Max Hermansen, som i fremstår som den mest sannsynlige førstekandidaten på Demokratenes liste til stortingsvalget i Oslo. .

NRK-intervju med Max Hermansen kan du høre her:
https://radio.nrk.no/serie/verdiboersen

26 comments to Vi vil ta Oslo tilbake

 • Mange takk for at du har lagt ut nesten hele foredraget – tordentalen – min her på Frie Ytringer, Jan.
  NRK P2 Verdibørsen hadde et intervju med meg i forbindelse med tordentalen. Det kan høres her:
  https://radio.nrk.no/serie/verdiboersen
  Håper flere innser at vi må ta landet vårt tilbake, og blir med i Demokratene for å gjøre nettopp det. Gå vennligst inn på DEMOKRATENE.NO og gjør det, eller kontakt meg på telefon 93497836, epost maxjarl@hotmail.com

  • Hei Max: La til linken til intervjuet også i hovedartikkelen, slik at flere oppdager det.

  • Amund Garfors

   Dette var meget bra Max! En slik tordentale burde du fått holde fra Stortingets talerstol. Og kanskje, om vi gjør dette rett, så sitter du på Stortinget etter valget i 2017…

   Men da er det bare å håpe at Demokratene endelig innser at de MÅ legge seg til høyre for FrP. Noe jeg til kjedsommelighet foreslå på en rekke landsmøter. Men fikk alltid tommelen ned.

   Håper du kan bl ien slags ny Donald Trump her i landet, Max! Vi trenger en Trump her, mer enn noen gang før!!
   Dersom vi skal klare å redde fedrelandet mot nok en okkupasjon…

 • Vidar Haugen

  Flott «tordentale», Max! Bare synd at det du sier er så altfor SANT!!
  Men det holder selvsagt ikke med forbud muslimske SYMBOLER – vi må ha et forbud mot ISLAM!

 • Hedmark

  Norge trenger politikere som Vidar Kleppe og Max Hermansen.

 • Høyreekstrem?

  Ja det er fint noen tar bladet fra munnen og setter ord på det mange opplever som en skremmende utvikling, både på kort og ikke minst lang sikt.

  For dem som er redd for å bli stigmatisert så husk det er hemmelig valg i Norge, så du kan trygt stemme på Demokratene like godt som et annet parti.

  Vil du unngå at Norge ender opp som enda et muslimsk land, med sharialover og alt som følger med? Da stemmer du på Demokratene!

 • Tusenkunstner

  Ett meget fornuftig innlegg av Max Hermansen som vanlig. Samtidig legges herved med en prioriteringsliste for Demokratene frem mot stortingsvalget i 2017.

  1) få Norge ut av EØS og Schengen samt brudd i alle forbindelser med EU.

  2) En aktiv ja holdning til oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen.

  3) En opprydning i islamsk innvandring og ukulturene i de muslimske miljøene.

  Som sagt meningene til Max Hermansen er det ingenting å si på. Men hjertesaken hans bør ikke være mer enn tredje eller fjerde prioritet. Det er først og fremst EØS-avtalen som skader norsk økonomi, velferd og sysselsetting.

  • Nr 2. Nei,la for all del Lofoten og Vesterålen få slippe unna oljeindustrien.

   • Oljeprisen har vært under 53 dollar pr fat i over et år og to måneder. Det er ikke sannsynlig at den vil stige over 60 dollar fatet, av to grunner:
    1. Store forbedringer i effektiviteten og prisen på fornybar energi, og da særlig solfangere.
    2. At USA produserer mere gass og olje fra sine enorme forekomster i skiferlag, og dermed holder prisen på olje og gass nede.
    En utbygging av Lofoten og Vesterålen er derfor ikke lønnsom verken nå eller i fremtiden.
    Norge vil på grunn av dette nivået på oljeprisen, heller ikke ha råd til å få flere muslimer i landet vårt. Og vi burde også på grunn av oljeprisen, få kastet ut ganske mange av disse kvinneundertrykkerne, homo- og jødehatende muslimene som er her nå. De passer ikke inn her.

  • Tusenkunstner; mener du at EØS-avtalen i seg selv er det som gjør at vi har en så sterk økning i antall muslimer i Norge? Eller er andre grunner til at vi har en så sterk økning i antallet muslimer i Norge? Hva kommer det av at land som ER medlem av EU – slik som Polen og Tsjekkia, har under 0,1 prosent muslimer? Og, hvorfor mener du at dette med å få færre muslimer i Norge kun skal være på tredje- eller fjerde-plass?

   • Tusenkunstner

    Til Max Hermansen.

    Ja EØS og Schengen har tatt bort grensekontrollen. Derfor kan alle millionene av muslimer i Tyskland, Belgia, Nederland og Frankrike komme å gå akkurat som de vil. De vil ikke dra til Polen og Tsjekkia for der er velferdsystemet mindre raust enn i Norge.

    Til Kurt Guldvik og Max Hermansen.

    OPEC har nå kuttet oljeproduksjonen og oljeprisen skyter i været og det kommer til å gå så det griner utenfor Lofoten hvis de bare får ut finger`n og begynner å bore. Hvis det trengs stygge raffinerier og forsyningsbaser på land bør de ikke legge de i de naturskjønne områdene. De kan legges til Andenes. Og ett stort taubåtrederi kan få en feit kontrakt på oljesølberedskap.

    Til Max Hermansen.

    Du er en aktuell kandidat til å lede Demokratene i fremtiden. Nå er det mange gretne gubber innenfor industri og offshore næring. De liker ikke arbeidsinnvandring. Og de begynner sakte men sikkert å oppfatte at EØS og schengen avtalen har lagt ut snubletråder i livene deres. Men de er også naturlig nok tilhengere av oljeboring utenfor Lofoten og i Barentshavet. Så her har dykk eit stort vegjarpotensiale. Hvis ditt Demokratene går inn for dette vil partiet få stor nok støtte til å komme inn på Stortinget som vippeparti. Hvis dere ikke vil mene dette er det bedre å støtte det oljevennlige Fremskrittspartiet.

  • Vidar Haugen

   1. Få Norge ut av EØS og Schengen – JA! Men vi må sselvsagt ikke «bryte alle forbindelser» med EU! Vi er tross alt rimelig avhengige av vår HANDEL med EU-land, og må derfor forsøke å få erstatta EØS-avtalen med en HANDELS-avtale med EU!
   2. VENT med både «konsekvensutredning» og oljeboring i nord, inntil vi virkelig TRENGER den olja – og til oljeprisen igjen er blitt langt høyere enn i dag!
   3. Det er bare EN type «opprydding» som monner i forhold til islam og muslimer; FORBY islam i det offentlige rom!

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Multietniske, multikulturelle og multireligiøse samfunn har nok indre motsetninger hver for seg til at de aldri blir levedyktige. Den kommunistiske drømmen gikk i knas, det samme gjorde nazismen, og samme skjebne vil multikulturalismen lide.

  Islam og flerkultur er ikke en diskusjon om prosenter for eller imot dette, felles møteplasser; så kalt integrering eller ikke. Faktum er at vestlige samfunn er i ferd med å ramle fra hverandre på grunn av innvandring fra dysfunksjonelle land – ikke bare muslimske.

  Selv om vi skriver 2016, har ikke mennesket forandret seg noe siden 1916, 1816 eller 1716. Evolusjonen går ikke så fort. Et kjedelig faktum å ta inn over seg for «progressive», men slik er det. Jeg ser en del «liberalister» (folkemordere) peker på den hvite mannen som hovedproblemet og årsaken til motsetningene i vestlige samfunn. For ikke mange tiår siden var det jøden.

  • Du folkemorder; kunne du peke på et eneste problem med andre grupper enn muslimene? Altså noe som i dag fører til at ellers vellykkede samfunn har store problemer?

   • Radikalisert liberalist (folkemorder)

    Ja, samfunnsøkonomien (blant mange andre problemer). Innvandringen totalt sett (økonomisk) er et gedigent tapsprosjekt. Innvandrere fra den tredje verden spesielt. Om du hadde bodd i USA tror jeg neppe du ville påstått at svarte er en berikelse (det er knapt en målbar andel av disse som er muslimer).

    Det er tull å påstå at kun muslimer er et problem. Som nevnt over av en annen er også EØS-innvandringen et kjempeproblem. Det skaper ubalanser. Både finansielle og andre.

    Islam er det største problemet, men ikke det eneste.

    • Polakker er bare litt mer kriminelle enn oss norske, men flere i jobb enn oss norske. Mennesker fra syd-øst-Asia er langt mindre kriminelle enn oss norske; 3,1 prosent dømte mot fem prosent dømte. Muslimer topper statistikken på kriminalitet. Det er mindre enn en tredjedel av muslimene i Norge som burde være i jobb, som er i jobb. Kvinneundertrykkelsen, homo- og jøde-hatet er sterkt i alle samfunn.
     Så; kunne du være konkret i hva du mener er problemene med andre enn muslimene? At mennesker på Færøyene dreper Grindehval?

  • Høyreekstrem?

   Radikaliserte liberalister har etter Brexit og Trump ytret seg svært nedsettende og rasistisk knyttet til velgernes etnisitet. De groveste hatytringene går ut på å trøste seg med at «sinte hvite menn» snart er døde. Hatet er altså så stort at man ligger snublende nær et ønske om å utrydde en spesifisert etnisk gruppe.

   I historisk sammenheng kan det være verd å merke seg at selv ikke nazistene pratet så åpent og eksplisitt om å massemyrde jødene.

   Og selvhatere og rasister kan lene seg tilbake å se sine perverse ønsker bli oppfylt. Via fri og gratis abort, og følgelig lave barnefødsler, kombinert med masseinnvandring, vil den etnisk hvite befolkningen i flere europeiske land, samt USA, krympe inn og havne i mindretall.

   Liberalerne ser åpenbart for seg at et paradis vil dukke opp når den hvite etniske gruppen har blitt minimalisert og redusert til eksotiske minoriteter. Men det er god grunn til å hevde at de hallusinerer. Å afrikanisere Vesten vil nok tvert imot vise seg å bli liberalernes egen undergang. Ulykken er at de kan dra så mange med seg i avgrunnen.

   • Radikalisert liberalist (folkemorder)

    Lena Dunham og hennes far stod frem og sa de var glade for at hvite menn snart var historie (les: utryddet/drept/gasset/?), om enn ikke hvordan det skulle skje. Verden skulle bli bedre å leve i uten hvite menn, la de til. Man kunne jo tenke seg ramaskriket om «hvit mann» ble byttet ut med «svart», og den som fremførte budskapet viste seg å være Trump-velger. Jeg har ikke lest noe i norske aviser om akkurat denne diskusjonen som nå har pågått i amerikanske medier siden 3. november (var det vel?).

    • Høyreekstrem?

     I USA tok hatet mot Trump-velgerne helt av. Dette hatet ble hauset opp av det liberale media, som ynder å fremstille seg selv som tolerante. Hillary proklamerte at hun sto for kjærlighet, men har ikke gjort noe for å roe ned gemyttene blant mange av sine ekstremistiske og rasistiske tilhengere.

     I US har folk blitt angreper på åpen gate, brutalt mishandlet og også drept, av ingen annen årsak enn at de har hvit hud.

     Her hjemme var det en artikkel i Minerva som vekket oppsikt. En av redaktørene skrev hun så frem til den dagen da «sinte hvite menn» ikke fantes lenger. Hun mente de ville dø ut.

 • Høyreekstrem?

  Tusenkunstner

  Hei igjen. Enig med deg i at Norge må trekke seg fra EØS/Shengen. Og det er veldig bra at vi har et parti som Demokratene som ønsker dette.

  Men jeg er ikke enig med deg i at vi bør kutte alle forbindelser med EU. Så lenge unionen eksisterer (forhåpentligvis ikke så lenge) må Norge opprettholde et kameratslig og vennlig samarbeid med våre europeiske handelspartnere og allierte.

  Når EU rakner, og det kan bli avgjort til neste år, må Norge fortsette et godt samarbeid med alle de europeiske landene, og etablere bilaterale handelsavtaler.

  Forøvrig er jeg bekymret for veksten i den muslimske gruppen og mener tiltak for å snu denne trenden er minst like viktig som å få hevet tvangstrøya EØS.

 • Kvadratmeterprisen på OBOS-leiligheter i Oslo er nå 27,1 prosent høyere enn i fjor!

  – Det er for mange som ønsker å kjøpe (pga sinnsyk innvandringspolitikk) og for få selgere. Flyttekarusellen virker ikke, sier Siraj til Dagbladet.

  http://www.dagbladet.no/nyheter/kvadratmeterprisen-pa-obos-leiligheter-i-oslo-er-na-271-prosent-hoyere-enn-i-fjor/65387415

 • Amund Garfors

  MAX! MAKE NORWAY GREAT AGAIN!