Søk

Kategorier

desember 2016
M T O T F L S
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvorfor hater de oss?

isMange muslimer hater oss kristne og andre ikke-muslimer. De hater våre vestlige demokratier. Ja selv mange muslimer som bor i våre vestlige demokratiske, liberale og humane land, hater oss så mye at de reiser til Syria og slutter seg til terrorister som ønsker å utslette oss. Hvorfor dette hatet fra et mindretall av muslimer, hatet som dreper? CNN  har laget denne dokumentaren:

4 comments to Hvorfor hater de oss?

 • enra

  Det er ikke bare oss som ikke er muslimer de hater de hater også muslimer, for når de bomber i sine hjemland hvor der stort sett bor muslimer så er det muslimer de dreper, der er de kristne i mindretall.

 • Vidar Haugen

  At muslimer hater, er jo bare naturlig. Det er jo essensen i deres religion! Heldigvis har ikke alle muslimer særlig kunnskap om sin religion, og det skal vi alle være VELDIG glade for!
  Derimot burde det forundre og forskrekke at ikke KRISTNE har mer KJÆRLIGHET til sine medmennesker! Eller har også KRISTNE forsvinnende liten kunnskap om SIN religion…?

  • Tusenkunstner

   Ja det forundrer meg også som kristen hvor lite nestekjærlighet folk som kaller seg kristne viser. Spesielt kristenkonservative. Fordømmende og nedlatende. Det handler bare om et fint glansbilde og en haug med penger på bok.

   • Anonym

    Tusenkunster.

    Du skriver at du er kristen og det forundrer ikke meg. Du er prototypen på en kristen: selvgod, selvopptatt og «verdensmester». Du alene vet alt. Alle andre er idioter.